Ja, za na faks.
Katero oblačilo/modni dodatek ste nazadnje kupili?
Posted 26 January 2011 - 10:17 PM
Ja, za na faks.
Posted 26 January 2011 - 10:20 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 26 January 2011 - 10:21 PM
Škoda, da majo samo zlate. Hvala za link.
Posted 26 January 2011 - 10:22 PM
Če bi imeli črne, bi tudi jaz črne vzela. Ali kako temnejšo barvo.
Ampak mi tudi zlata ne deluje slaba sploh. Na črne lase in črno opravo bo lepo prišlo.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 27 January 2011 - 02:00 PM

Tale blazer, v črni:

Nisem čist prepričana da vem kako ga nosit. a lahko tko samostojno, ko je malo topleje (beri okrog 15°C), mogoče ma katera kakšne slike kombinacij? Sem mam v glavi jih sama tud, sam vseeno...če ma slučajno kje katera kako sliko, al pa če ve kako se mu reče (razen blazer) da mal pogooglam...
Edit: saj pod blazer veliko google najde hehe
Posted 27 January 2011 - 02:50 PM
Pa všeč mi je, ker je daljši.
Kok pa je stal? Kje si ga kupila?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 27 January 2011 - 02:53 PM
Posted 27 January 2011 - 03:15 PM
Nisem ziher, ampak 34e al pa 39e
Posted 27 January 2011 - 03:32 PM
A si na rudniku kupla?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 27 January 2011 - 03:43 PM
Greš v maske letos?
Aha.
Čeprav me bi nekdo rad imel kje drugje (na čem drugem?) s tem. Ö
Posted 27 January 2011 - 05:37 PM
Ta blazer v črni sem jaz iskala v dveh H&Mih v Ljubljani, pa mi očitno ni bil namenjen.
Reče se mu pa boyfriend blazer, mislim da ima tak kroj. Poslikaj, kako boš kombinirala, @Sally.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 27 January 2011 - 05:40 PM
Nisem čist prepričana da vem kako ga nosit. a lahko tko samostojno, ko je malo topleje (beri okrog 15°C), mogoče ma katera kakšne slike kombinacij? Sem mam v glavi jih sama tud, sam vseeno...če ma slučajno kje katera kako sliko, al pa če ve kako se mu reče (razen blazer) da mal pogooglam...
Edit: saj pod blazer veliko google najde hehe
20 + stopinj pa res ja.
Posted 27 January 2011 - 05:48 PM
Ja, sem ti pozabila prej napisat.
Seveda, jaz nosim blazerje čez celo leto. Pozimi pod plašč, pomladi pod plašč, jeseni pod plašč
Posted 27 January 2011 - 05:54 PM
kul. BOm tudi jaz v več blazerjev investirala, zdaj imam v bistvu dva nosljjiva. Eden je krajši črn pa ta je daljši črn.
Matilda: bom.
Posted 27 January 2011 - 06:05 PM
[Napoleon]
Posted 27 January 2011 - 06:06 PM
Meni je pa blazer + plašč grozljiva kombinacija, mi izgleda tako, kot če bi imel dve jakni gor.
Jaz jih nosim samo med 20-25 stopinjami, kar je precej redko. V prehodnem obdobju imam usnjeno jakno najraje, pa najbolj vsestranska je.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 27 January 2011 - 06:07 PM
Mi je pa drugače plašč + blazer nekaj najgršega ever.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 27 January 2011 - 06:08 PM
P.S. Fluffy, presenečaš!
Posted 27 January 2011 - 06:57 PM
A potem daš pa spodaj še kakšno majčko pač, odvisno od letnega časa (dolgi rokavi/, 3/4, kratki?
kul. BOm tudi jaz v več blazerjev investirala, zdaj imam v bistvu dva nosljjiva. Eden je krajši črn pa ta je daljši črn.
Matilda: bom.
Jaz ponavadi nosim pod blazerji široke srajce zatlačene v hlače. Meni so to ful všeč. Drugače pa ja itak, lahko imaš spodaj majčko, obleko, karkoli.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users