Jaz kupim včasih Kraljem Ulice kakšno kavo, če so ravno pred Hoferjem.
Drugače pa jaz dam kakšen evro, če ga porabi za liter vina, mu lahko rečem samo: na zdravje. Vem, da jim ni najlažje ...
Posted 11 March 2013 - 07:48 PM
Jaz kupim včasih Kraljem Ulice kakšno kavo, če so ravno pred Hoferjem.
Drugače pa jaz dam kakšen evro, če ga porabi za liter vina, mu lahko rečem samo: na zdravje. Vem, da jim ni najlažje ...
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 11 March 2013 - 08:35 PM
Na živce mi grejo: gromozanski listki na oblačilih, ki so po možnosti všiti še v glavni šiv, da če jih odparaš, narediš luknjo v oblačilo.
Posted 11 March 2013 - 08:40 PM
JA!!!
Posted 11 March 2013 - 08:50 PM
To je tudi meni odveč. Tisti ful dolgi listki, pa še cel šop jih je, kjer je v vseh mogočih jezikih napisano. Jaz čim bližje robu odrežem, ne grem nikoli parat, tako da ne naredim nobene luknje.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 11 March 2013 - 08:52 PM
Sam pol te pa lahko reže tisti rob, če je bolj grobega materiala
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 March 2013 - 09:09 PM
Ja, tocno to, ful je smotano. Vcasih je mozno sicer ven spravit z enim takim manjsim orodjem, katerega ime mi ni znano, izgleda pa kot vilica z dvema zoboma, s tem da je en konec kot sivanka (da gres pod siv), drugi kot bucka, vmes pa je ostro rezilo, s katerim prerezes zadevo.
Posted 11 March 2013 - 09:12 PM
^^ to kar Anouk omenja, sploh ne vem kako se reče po slo, jaz mu rečem razparač , s tem jaz vedno vse lepo ven dobim.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 11 March 2013 - 09:14 PM
mi doma rečemo temu "paralica"
Posted 11 March 2013 - 09:22 PM
Da vas ni sram, to je Njeno visočanstvo Paralica!!!
Posted 11 March 2013 - 09:23 PM
Aja, v katerem jeziku pa?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 11 March 2013 - 09:25 PM
V iranščini.
Posted 11 March 2013 - 09:28 PM
It could be.
Drugače pa jaz resno sprašujem, če to vpišem v Google mi vrže ven samo hrvaške zadetke, pričakovano, zanima pa me, kot zgoraj povdarjeno, kako se temu po slo reče . Ne zdi se mi tako čudno vprašanje.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 11 March 2013 - 09:58 PM
Paralica
Ups, malo prepozna.
No, vglavnem, meni pa ne grejo ti listki na živce, pač odrežem, na živce pa mi gre ko neko stvari prinesem v reklamacijo in potem prodajalci z očmi zavijajo, ker teh listkov ni več v oblačilih, račun pa še imam. Halo , saj najbrž ne pričakujejo da bom nosila oblačila s tem vred.
Posted 11 March 2013 - 10:13 PM
Tole bi bilo pa fajn nabavit. To se najbrž kupi v teh šiviljskih trgovinah ne? V raznih Mullerjih ipd se ne dobi?
Posted 11 March 2013 - 10:20 PM
Mislim da imajo tudi v Mullerju. Nisem pa prepričana.
Posted 11 March 2013 - 10:21 PM
Sem 99% sigurna, da bi jo morali imeti tudi v Milerju.
Posted 11 March 2013 - 11:27 PM
O super. Kje točno pa v Mullerju, na katerem oddelku?
Posted 12 March 2013 - 12:08 AM
Tam, kjer so te stvari za različne ročne spretnosti, vsak Miler je drugačen, kolikor vem. Pri nas je to med otroško hrano in plenicami ter sladkarijami , ne vem pa, kako je drugje.
Posted 12 March 2013 - 05:37 PM
Točno to, jaz jim niti slučajno ne nabijam nekih moralcev, Če z litrom vina lažje prebrodi dan...pač ga naj.
Posted 13 March 2013 - 02:26 PM
Posiljevanje s fitnesom.
Napisi kot so: skinny girls look good in clothes. Fit girls look good naked.
Če ne hodiš v fitnes in si ne nabijaš mišic, si nula.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users