Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#761 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32330 posts

Posted 22 May 2006 - 07:17 PM

jst sm pa slišala, da od MF-ja noben puder ni izrecno za suho kožo.. ermm.gif
  • 0

#762 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 22 May 2006 - 07:35 PM

QUOTE(vrana)
QUOTE(Blondi)
mf - hypersmooth wink.gif

ti tega uporabljaš?? sam a ni ta bolj za suho kožo??

ne sploh ne, bolj za normalno/mešano kožo. ni zdaj pretirano prekriven, pusti tak naraven look, lepo se maže. Če bi rada kaj močnejšega, potem ta ni prava izbira.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#763 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 22 May 2006 - 07:38 PM

u pol pa bom mogoče tega probala... smile.gif
ker odtenek pa maš ti? mogoče veš keri so roza??
ful ti hvala:)
  • 0

#764 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 23 May 2006 - 02:47 PM

Čakaj, da pogledam biggrin.gif Malo je jeba, ker majo samo 3 odtenke tega pudra. Jaz mam odtenek 003 Natural - najsvetlejši. Mislim, da ni noben z roza podtonom. Nisem sigurna. wink.gif
  • 0
IPB Image

#765 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 23 May 2006 - 06:14 PM

Jaz mam tud tega 003 natural, sestra ima 005 sand, ampak sta oba bolj na rumenkasto nevtralno. Samo mislim, da je pol še eden rosy beige, ki pa je bolj na roza. Poglej v trgovini! So pa ziher najmanj 4 različne barve.
  • 0
Ne sanjaj svojega življenja, živi svoje sanje......

#766 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 26 May 2006 - 04:14 PM

Spljuvam Nivein Skin like, po katerem se mi delajo mozolji in sem končn ugotovila, da zarad tega pudra (med drugim). Imam pa sicer Nivea Complete protection kremo, ki mi je pa ful OK. Razen da pač nima UVA zaščite (samo UVB).
  • 0

#767 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts

Posted 27 May 2006 - 11:00 AM

QUOTE(metuljček)
Jaz mam tud tega 003 natural, sestra ima 005 sand, ampak sta oba bolj na rumenkasto nevtralno. Samo mislim, da je pol še eden rosy beige, ki pa je bolj na roza. Poglej v trgovini! So pa ziher najmanj 4 različne barve.

Danes prečekirala in so tega pudra samo 3 odtenki wink.gif So pa 4 odtenki onega drugega, sličnega temu.
  • 0
IPB Image

#768 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 27 May 2006 - 11:55 AM

Ja, saj jaz sem potem tud še 1x gledala v trgovini in sem res videla samo 3. Zgleda da so ostale ukinili, ker jih je bilo na začetku sigurno več. A pa si sprobala odtenke? Un sestrin 05 sand le ni tako rumenkast kot sem mislila, po moje je bolj nevtralen. Kaj pa MF Colour Adapt?
  • 0

#769 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts

Posted 27 May 2006 - 02:24 PM

Nisem sprobala. Sem ful svetla, pa mi ta najsvetlejši odtenek komaj zaj paše, ko sem šla parkrat v solarij. Od Colour Adapta pa mam tistega radiance, ko je samo en odtenek in paše vsem. Ampak maši pore, pa ga tu pa tam samo uporabim, ker ma take drobne bleščice not, za večerni MU. Drugih nisem sprobala.
  • 0
IPB Image

#770 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23299 posts

Posted 30 May 2006 - 07:09 PM

Kateri puder bi bil vsaj približno toliko prekriven kot Revlonova CS in CS natural? Pa da ni komedogen?

Sem si kupla Isadora Sheer to cover foundation, danes sem ga čisto malo sprobala, ampak se mi zdi, da je ful manj prekriven kot Revlonova. Bom vidla kako bo, ko ga bom bolje preizkusla...
  • 0

#771 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 30 May 2006 - 07:57 PM

men je pa colour adapt od mf res dobr. mam bronze pa poj še v prahu isto od mf sam navem že kero barvo.
  • 0

#772 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 30 May 2006 - 08:28 PM

joj ta colour adapt je vsem full fajn..jst pa kukr se spomnm k sm enkrat probala testrčk mi sploh ni biu ok ermm.gif mugoče bi ga mogla še enkrat sprobat...
  • 0

#773 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 31 May 2006 - 06:22 AM

CA je premalo prekriven. ne more se kosati z Revlonovimi.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#774 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 31 May 2006 - 10:50 AM

Jaz priporočam MF Lasting performance. Je fuuuul prekriven, obstojen in nekomedogen. Meni je boljši od Revlona. Barva mi je pa zelo OK 05, če imaš rumenkast podton kože.

Colour Adapt sem si pa tud sama kupila, ko se je pojavil v trgovinah in sem si ga samo parkrat nanesla, pol je pa ostal na polici. Čisto premalo prekriven, odtenek mi ni preveč odgovarjal, pa še čudna tekstura se mi je zdela.

Sem ga kupla, ker so mi bili prejšnji pudri od MF tok OK, pol sem pa vidla, da to ni to. Zelo sta mi všeč Lasting performance (za une z mozoljčki in nepravilnostmi) in Hypersmooth (za une z bolj perfekt kožo). Pa njihov Pan Stick mi je kul, tud ful prekriven (sem ugotovila, da mi ne maši por, ampak mi jih je ena krema) in še korektor Erase - prekriven in obstojen.
  • 0

#775 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 31 May 2006 - 10:56 AM

Kater tekoči puder ima UV zaščito? Za čez zimo bi morda prišel prav, čeprav nekako dvomim, da tole res kaj zaščiti...
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#776 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23299 posts

Posted 31 May 2006 - 11:51 AM

Kaj pa Maybelline Everfresh? Ta je bolj srednje prekriven ne?

Revlonovi so bli tdi meni super, ampak sem se odločila zamenjat, odkar sem izvedela, da lahko titanium dioxide maši pore. Zdaj bom raje uporabljala tiste, ki ga nimajo, da ne bom niti tvegala. Moram še za Lasting performance pogledat, če ga ima. Ta je uni, ki ima najprej neko podlago in potem še puder, če se ne motim? Kakšna pa je cena?
  • 0

#777 metuljček

metuljček

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 31 May 2006 - 12:09 PM

Everfresh je bolj srednje prekriven, ja. Pa še alkohol ima na 4. mestu.

Lasting performance ima pa tud notr ta titanijev dioksid (sem pogledala, k ga imam doma), ampak to ni ta 2 v 1 - je starejši.
  • 0

#778 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 31 May 2006 - 12:54 PM

Kaj pa MYB Wonder Finsih? Pozna kera?
  • 0

#779 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 31 May 2006 - 01:49 PM

Moja sošolka ga uporablja in se ji ful vid da je namazana. ermm.gif
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#780 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23299 posts

Posted 01 June 2006 - 04:31 PM

QUOTE(metuljček)
Everfresh je bolj srednje prekriven, ja. Pa še alkohol ima na 4. mestu.

Lasting performance ima pa tud notr ta titanijev dioksid (sem pogledala, k ga imam doma), ampak to ni ta 2 v 1 - je starejši.

Ja, sm pogledala potem kateri je Lasting performance. Je težje najt en v redu puder, kot sem si mislila. Res mi je žal zaradi Revlonovih, ker sta mi bla super - obstojna, prekrivna, nič se nisem svetila in še ful naraven izgled data, sploh ni videt, da si napudran. Ampak kaj, ko imajo skoraj vsi titanium dioxide sad.gif

Danes sem si vzela v trgovini eno pikico Maybelline dream matte mousse. Bom vidla kako bo, če se mi bo vsedal v pore tudi meni. Če ne pa mi ostane edino Everfresh.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users