Jih je, ampak so večinoma daleč stran od mesta. Jaz nikoli nisem uspela prit do njih, ker je že v samem Londonu dovolj velika in ugodna ponudba (sploh ob razprodajah).
Kdaj potuješ?
Posted 13 November 2013 - 03:22 PM
Jih je, ampak so večinoma daleč stran od mesta. Jaz nikoli nisem uspela prit do njih, ker je že v samem Londonu dovolj velika in ugodna ponudba (sploh ob razprodajah).
Kdaj potuješ?
Posted 13 November 2013 - 03:37 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 13 November 2013 - 08:52 PM
Posted 24 November 2013 - 04:30 PM
Posted 24 November 2013 - 05:03 PM
Za vse, tube, National Rail, overground.
A odštevaš dneve?
― V. Van Gogh
Posted 24 November 2013 - 05:46 PM
Ja ampak kaj pa avtobusi? Spadajo pod to? A so "overground" avtobusi ali isti vlaki kot pri tubu? Ker meni je lastnica stanovanja dala navodila, kako priti do njiju z avtobusom ("catch a number 43 or 271 bus") in zdaj me ful mede, ali je Oyster ok za to ali moram še kaj nabavit.
JAAAAAAAA.
Posted 24 November 2013 - 06:07 PM
Oyster ti velja normalno za buse, brez skrbi.
Posted 24 November 2013 - 06:24 PM
Ja, busi so pod overground.
Btw, zdaj ni več papirnatih travelcard, ampak se jih naloži na Oyster.
http://www.tfl.gov.u...kets/19799.aspx
Jaz sem že nazadnje tako naredila, ker sem rabila več kot en teden. Mi je uslužbenec na postaji dovolil, čeprav naj bi bilo to samo za UK državljane.
― V. Van Gogh
Posted 24 November 2013 - 07:46 PM
Kalypso, se mi je zdelo.
Konec meseca.
Jina, oooooo resiteljica, a ves da imam link od TK Maxx shranjen ze ful dolgo za primer, ko bom sla v London. Seveda bi popolnoma pozabila nanj. Hvala obema!
Freya, jaz bom tudi v Londonu od petka do nedelje Wanna meet?
Posted 24 November 2013 - 08:51 PM
Ooo super, sem se že malo ustrašila, hvala za info obema!
Anouk hudo, itak, why not! Sicer nič ne obljubim, ker sem ravno za vikend zmenjena z dvema bivšima%
Posted 24 November 2013 - 08:59 PM
Haha Jaz grem pa kar s trenutnim
. Ti posljem ZS.
Posted 24 November 2013 - 09:46 PM
Omg!! Pol posta mi je zbrisalo, wtf! Napisala sem DVEMA BIVSIMA SOSOLCEMA, KI TRENUTNO STUDIRATA V UK. Faaaak, so wrong
Posted 24 November 2013 - 09:48 PM
Bwahahahahaha . Ja lej, ne vem, kaksne preference mas to, sem te pa imela namen povprasat o tem
.
Posted 24 November 2013 - 09:49 PM
Jaz sploh ne morem verjet, kako je lahko RAVNO tam prelomilo oz izbrisalo, to ne more biti nakljucje.
Posted 25 November 2013 - 11:29 AM
Ena je v tej temi napisala, da se na Leicester squaru dobi karte za mjuzikle in predstave po polovični ceni od uličnih prodajalcev. Je to preverjena varianta oziroma niso kake fake vstopnice?
Posted 25 November 2013 - 12:16 PM
Niso fake. Cene so pa od nizkih pa do normalnih, vprašaj pri večih ponudnikih.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 25 November 2013 - 01:39 PM
Jaz sem kupila pri istem ponudniku, kot Kinky (je lepila sliko stojnice v primerno temo). Mislim, da sem dala 30 funtov za karto.
Posted 25 November 2013 - 01:49 PM
Nekaj takega tudi jaz, ja, za 5. ali 6. vrsto. V glavnem ... dobri sedeži so bili.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 25 November 2013 - 05:45 PM
Posted 25 November 2013 - 06:14 PM
Katera je to primerna tema? Super, hvala vama za info!
0 members, 0 guests, 0 anonymous users