Jaz ga ful ne maram.

Čaji
Posted 12 January 2013 - 11:26 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 13 January 2013 - 10:24 AM
Meni je božanski.
[Napoleon]
Posted 13 January 2013 - 11:21 AM
Japonska češnja je prav tako božanska.
[Napoleon]
Posted 13 January 2013 - 11:25 AM
Joj, meni je japonska češnja groznega okusa.
Posted 15 January 2013 - 12:13 PM
Moram povedat, da je ta čaj ful dober, pa kako diši, cela hiša diši. Res noro!
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 16 January 2013 - 05:21 PM
Me je tudi zelo dober, pa ne naveličaš se ga prehitro
Posted 16 January 2013 - 05:44 PM
Super, si ga naslednjič vzamem. Teekane in Lipton so mi najboljši čaji, opažam.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 19 January 2013 - 11:48 AM
Jaz sem včeraj spet ždela v CHAI-u in nabavila:
Zeleni čaj - Sakura- Japonska češnja: zelena sencha, cvetovi vrtnic, okus japonske češnje - Zeleni čaj Sencha z dodanimi cvetovi japonske češnje, ki dajejo čaju naravno sladek in rahlo grenak okus. Prijetno ga je piti tako vročega, kot hladnega.
Zeleni čaj - Zelena breskev: Zeleni čaj, sončnični cvetovi, okus breskve.
[Napoleon]
Posted 20 January 2013 - 11:45 AM
Jaz pa naslednjič skočim po zelenega z jasminom, upam da mi bo všeč.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 24 January 2013 - 06:13 PM
Mmm... odličen je.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 26 January 2013 - 06:53 PM
Sem kupila čaj, ki ga je predlagala Sarah. Ga danes sprobam. Sem ga pa kupila
v DMu in je stal okoli 2,40€, v Šparu pa je bil nekaj pod 2€ (redna cena). o.O Šele kasneje videla.
Prav tako sem kupila Mint & Honey.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 26 January 2013 - 09:18 PM
Zadnje 3 tedne spijem ogromno čaja, počasi mi postaja že slabo, saj nisem pretirano navdušena in ga drugače ne bi pila...
Največ spijem domačega metinega, za popestritev pa včasih kupim kakšnega sadnega, nazadnje sem vzela pomarančo & lešnik v Hoferju, pa enega z ingverjem od Teekanne, ki mi je zanič, okusa ingverja prej nisem poznala.
Moram pa povedat, da mi je bil zelo zelo všeč ta Twinings čaj:
Špela,
saj to je ta, ki si mi ga poslala pred časom, a ne ? Vse sem namreč že porabila in bi ga rada še kupila, res mi je bil všeč, okus jagode je tako prijeten
Posted 26 January 2013 - 09:23 PM
Mislim, da sem ti tega, ja. Jaz sem ga kupila v Londonu, nimam jih več.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 29 January 2013 - 02:40 PM
Ouemđi. Danes sem v stari LJ v čokoladnici (tisti oranžni na Mestnem trgu) kupila čaj (imajo tudi pestro izbiro čajev - v razsuti obliki, ne v filter vrečkah) - Bio zeleni čaj cvetovi Slovenije (lipa, kamilica, zeleni mate, sončnica, itd.) in je TAKO noro božanski, že dišal je omamno, okus je pa še boljši. Cca 2,5 € za 50g. Grem drugič še po kakega, so imeli same neke zanimive okuse. CHA me ne vidi več.
Posted 30 January 2013 - 09:20 PM
Jaz sem danes nabavila tega, upam, da bo dober. Obožujem mango.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 30 January 2013 - 09:29 PM
Jaz sem nazadnje iz DM-a imela tega, in mi je ful zanič. Čisto voden in skoraj brez okusa.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 January 2013 - 09:32 PM
Jaz sem do zdaj imela tudi samo enega od Das Gesunde, in sicer roiboos (pomaranča/vanilija) in je bil zelo dober, precej bogat.
Me pa zanima še ta, tudi nov:
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 01 February 2013 - 02:54 PM
http://www.worldofsw...er-Lemon_z1.jpg
Mr. Perkins (Hofer) mi ima tudi zelo dobrega - Ginger & Hibiscus: oslez, sladki koren, ingver, poprova meta, klasasta meta, cimet, kardamom, nageljnove žbice, poper.
Včeraj sem preizkusila od Mr. Perkins še Choco čaj, zelo zanimiv okus, najprej začutiš čokolado in, ko že misliš, da bo zmanjkala pika na i, okusiš še nežno sladkobo (kakavova lupina, sladki koren, cimet, ječmenov slad, ingver, kardamom, naravna vanilijina aroma, nageljnove žbice, poper, naravna cimetova aroma, vanilija v prahu).
Posted 01 February 2013 - 07:51 PM
Moram povedat, da je ta čaj ful dober, pa kako diši, cela hiša diši. Res noro!
Se strinjam!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 01 February 2013 - 09:38 PM
Sem kupila Mint&Honey in mi je zelo zelo dober!
Čaja Liči-Mango je pa zmanjkalo, ko sem bila v dm-u :/.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users