Jump to content

Photo

Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike

• Please log in to reply
2878 replies to this topic

#761 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 18 October 2008 - 06:50 PM

Kitajska v Mercator centru na Rudniku (nasproti Leclerca)

Zanimiva. Hrana je ponujena na tekočem traku (pri nas tega še nisem videla, v tujini pa tudi ne v delujočem stanju). smile.gif Skratka usedeš se, restavracija je All you can eat (kot da boš res lahko zbasal vase ne vem koliko), cena 10€, kar se mi zdi hudo pretirano. No, in potem se mimo tebe po tekočem traku vozijo zadevščine in jih poljubno jemlješ. Zanimivo, dobro pa tudi. Edino bi omenila, da hrana ni dovolj topla, ker se ohlaja na traku. Poleg tega je bilo pa čutiti staro olje v praženem rižu. Za 10€ na osebo si tega ne bi smeli dovoliti (morda bi bilo smotrno poslati tja na obisk kakšno inšpekcijo).
No, kakor koli, meni je bilo všeč, ni pa presežek.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#762 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 October 2008 - 07:23 PM

^^ Jaz sem tudi jedla tam, a ne "all you can eat" varianto.

Glede na to, da se na kitajske jedi ne spoznam, sem vzela nekaj z menija, ker s tistega tekočega traku ni razvidno, za katero jed gre, oz. kaj vsebuje.
Jed je bila zelo zelo dobra, solata sveža in predvsem zelo okusna. Najedla sem se do sitega, pa ni bilo drago.
Mene edino moti preveč odprt prostor, oz. prevelika natlačenost, ko osebje hiti mimo tebe in dobiš občutek da si jim v napoto.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#763 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 26 October 2008 - 05:32 PM

A je že kera jedla v mehiški v Dravljah (pod klubom 300) al pa na Medvedovi?
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

• Guests

Posted 26 October 2008 - 05:49 PM

QUOTE(sonchika @ 18. 10. 2008 - 18:50) View Post

Kitajska v Mercator centru na Rudniku (nasproti Leclerca)

Ni kitajska, japonska je. Suši in te zadeve. smile.gif Tam sem jedla dvakrat in mi je bilo čisto všeč. Edino, kar me je malo motilo je to, da je očitno, da stvari pripravljajo v serijah... nekaj časa kakšne ocvrte zadeve, nekaj časa riž... in potem včasih res lahko traja celo večnost, da se kakšen riž pripelje mimo tebe. Cena se mi ne zdi prehuda.
  • 0

#765 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 26 October 2008 - 05:59 PM

Pravzaprav je kitajsko-japonska. Meni se zdi tako - tako, se najde kaj boljšega. Je pa zabavno laugh.gif Za japonsko hrano še vedno zmaga Sushi Mama wub.gif
  • 0

#766 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 02 November 2008 - 06:27 PM

Meni je tudi Sushi Mama ful uredu samo nisem se še pripravila, da bi jedla sushi. Sem pa jedla riževo skledo s piščancem in jajcem in je bilo božansko
  • 0

#767 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 14 November 2008 - 12:45 PM

Po nevem kolkih letih sem si kupila en bon za dostavo hrane...what a big mistake...
Zraven kosila sem v solati dobila še PAJKA-GRATIS! bruh.gif bruh.gif

slikca tongue.gif
  • 0

#768 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 14 November 2008 - 12:52 PM

O groza ohmy.gif down.gif ! Upam, da boš prijavila na inšpekcijo.
  • 0

#769 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 14 November 2008 - 12:56 PM

Pa na 24ur.com, da bodo ja vsi videli smile.gif Vsaj kvalitetno fotko si posnela laugh.gif
  • 0

#770 Ilmatar

Ilmatar

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 231 posts

Posted 14 November 2008 - 01:29 PM

...
  • 0

#771 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 November 2008 - 03:20 PM

Jaz sem zadnjič enkrat naročala tle v MB pri Trač dostavi in sem čakala na pico dve uri in pol (!!!), pa niti ne živim na kakšnem odročnem placu, da bi se morali dolgo furat do mene. Pica po okusu sicer hvala bogu ni bila slaba, je pa bila že precej hladna in zelo majhna. Dobro, za punco je dovolj in sem se najedla, ampak res je bila najmanj pol manjša kot pa če greš kam ven jest, kakšen ded se zagotovo ne bi najedel.

Lejck, ko sem pa tvojo sliko vidla, mi je pa skor obrnilo - res so svinje.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#772 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 14 November 2008 - 04:02 PM

QUOTE(Ilmatar @ 14. 11. 2008 - 13:29) View Post

Najbolj hecno je bilo, da je tip vzel tisto mrzlo mesno pico - upam, da je ni preprosto dal naprej v obtok bruh.gif

Nego? laugh.gif Itak da je šla naprej.

Mah, jaz tudi ne naročam, predvsem zato, ker me že tisti robotski način prejema klica ful odvrača. Pa k meni itak traja povprečno eno uro da dostavijo in se mi res ne da tolko čakat, grem raje sama kam iskat pico.

Božanske pice so imel na cesti od izvoza Šentjakob do Črnuč, se ne spomnim imena, ampak pica je bla pa nenormalno okusna, hitro dostavljena, pa postrežba (telefon) je bla prijazna, se pač pozna da je to neka gostlina na nivoju, ne pa ena "čošak/picerija".

Opa, našla sem opisano gostilno - to je gostilna Boccaccio - KLIK. Priporočam!
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#773 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 15 November 2008 - 09:13 PM

Running sushi na Rudniku je meni predvsem zabaven, manj pa nek vrhunec kulinarike. Susimama je super, ampak odločno predraga. Celo v Parizu, ki ima itak nore cene, je suši cenejši od naše Susimame...

Sem pa hotela omenit Vegedrom, ki je meni zelo okusen, in če vzameš malico, cenovno znosen.
  • 0

#774 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 25 November 2008 - 02:55 PM

En ober minus za gostilno Julči v Ljubljani!

Starša sta dans šla tja po pico (družinsko), ki je bla razdeljena na tri dele; primorska s pršutom, pikantna in vegi. Seveda sta vegi del prišparala zame.
In kaj najdem not? Salamo! njam.gif blink.gif bruh.gif

Rezultati disekcije so pokazali, da se je ogaba razlezla na dva kosa vegi pice, kis ta bila očitno na sredi, ostali del tkiva pa je bil nepoškodovan. Hvalabogu no. ermm.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#775 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 December 2008 - 10:13 PM

Jaz pa pohvalim zelo dobro kofe (z mlekom)! In sicer v centru Supernova na Rudniku v LJ, spodaj, nasproti Mercatorja. Sicer nekoliko dražja, kot je povprečno, stane 1,40eur (ponavadi so kave tam okoli 1,20eur, se mi zdi), ampak z veseljem plačam toliko. Meni načeloma skoraj nikjer ni kava dobra, tukaj pa jo s pravim užitkom posrebam.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#776 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 08 December 2008 - 03:23 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 8. 12. 2008 - 0:13) View Post

Jaz pa pohvalim zelo dobro kofe (z mlekom)! In sicer v centru Supernova na Rudniku v LJ, spodaj, nasproti Mercatorja. Sicer nekoliko dražja, kot je povprečno, stane 1,40eur (ponavadi so kave tam okoli 1,20eur, se mi zdi), ampak z veseljem plačam toliko. Meni načeloma skoraj nikjer ni kava dobra, tukaj pa jo s pravim užitkom posrebam.

kaj pa v zvezdi??
tam je bila meni 1a kava. sicer nevem kera točno je bila, zdi se mi pa da sem pila kavo z vanilijo smile.gif njam njam.

• 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#777 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 08 December 2008 - 06:01 PM

Jaz pijem kavo samo v Zvezdi-belo z vanilijo wub.gif .
  • 0

#778 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 December 2008 - 07:37 PM

Nisem še pila tam kave. Hvala za priporočilo!

Sem pa že večkrat eksperimentirala z naročili kave z raznoraznimi dodatki in je vsakič bila malodane ogabna. Tak da se tega ne poslužujem več. ;-)

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#779 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 08 December 2008 - 07:46 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 7. 12. 2008 - 22:13) View Post

Jaz pa pohvalim zelo dobro kofe (z mlekom)! In sicer v centru Supernova na Rudniku v LJ, spodaj, nasproti Mercatorja.

yes.gif Segafredo. Najboljša kava v Lj. Una taprava, kakršno dobiš v It. za vsakim vogalom, tu pa žal ne (povsod rinejo kave s sumljivim okusom, vodene ali z odločno preeeeveč mleka, kot da mi primanjkuje kalcija). Pa čisto vse so vrhunske. Od cappuccina do macchiata.

V Zvezdi ni bohvekaj. Kao Illy, ampak je ne znajo narediti (ali imajo pa slab avtomat).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#780 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 08 December 2008 - 07:46 PM

jz pa pohvalujem ( biggrin.gif ) belo kavo v Monetu
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!