L'occitane
Posted 29 January 2007 - 09:39 PM
Mene pa zanima, kakšna bo kaj vijoličasta linija.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 30 January 2007 - 09:25 AM

Posted 02 February 2007 - 04:27 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 03 February 2007 - 04:32 PM
Pa bo toaletna voda, olje za telo pa mleko za telo. Komaj čakam. Pride pa enkrat naslednji teden, pred valentinovo. Glih prav.
Posted 03 February 2007 - 10:49 PM
Špela je enkrat omenjala linijo z vijolico, pa sem si ful zapomnila, ker se mi zdi interesting.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 06 February 2007 - 04:31 PM
Špela je enkrat omenjala linijo z vijolico, pa sem si ful zapomnila, ker se mi zdi interesting.
nekaj so mi naštevale nekoč, ko ste ble obnorene s kakavovo linijo - da pač kakava ne bo pred tem, tem, tem, tem in tem, vmes je blo tut nekaj o vijolici rečenega - zdaj pa, kdaj bo, če bo in po koliko bo, če bo, pa pojma nimam.

edit (21:05): kupila 2 kompletka karitejeve kreme za roke in stopala s bogato karitejevo kremo za telo (vse pakunge po 75 ml) in mi je pozabila eno kremo za stopala računat. juhej, pa sem prišparala!

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 07 February 2007 - 12:16 PM
Posted 07 February 2007 - 04:23 PM
Ve katera, če so dobili to novo vrtnično linijo, ki bo LE za valentinovo?
včeraj še ne.
Posted 07 February 2007 - 05:51 PM
js zdele delam seminarsko nalogo o okvarah hrbtenice pa sm naletela na tvoj problemčk...
sama imam tut skoliozo in sm mela zlo hudo obliko,mela sm zgorej okol 80°,spodej pa okol 50° in sm mogla na operacijo. letos bo tri leta kar sm bla...
vidm d te folk ful straši...,drgač se sam sliši tko grozn ampak u resnic ni tko hudo.
bla sm u valdoltri in so mi ful zrihtal in se počutm res ful dobr in nimam nobenih problemov.če bi se mogla še enkrat odločt al grem na operacijo al ostanem taka k sm,pol vem da bi se odločila za operacijo. ker pr men je blo rečeno,da če ne bi šla na operacijo,bi čez par let prstala na invalidskem vozičku,ker bi mi pluča stislno...
to pa ni lih lepo slišat..

če nimaš tko hude krivine,ti pa priporočam da ful delaš vaje,ki ti jih po možnosti predpiše fizioterapevt...js sm nosila tut pet let steznik pa mi ni čist nč pomagal...pa ful se gibej,kolesr,plavej...to pomaga pa še zlo dobr se počutš.
upam,d ti bo kej pomagal,pa želim ti in upam s tabo da se ti popravi na bolše

Posted 07 February 2007 - 07:38 PM
Posted 08 February 2007 - 07:21 PM
Najbrž ga vsi poznate. Že od daleč tako omamno zadiši, če je kje v bližini njihova trgovina.

Zanima me, koliko kaj poznate njihove izdelke, katere tudi sami uporabljate, katere priporočate, katere morda odsvetujete...
Za katere se splača dati več denarja (vemo, da so cene kar precej visoke)?
Sama uporabljam od njih kremo za roke s karitejevim maslom, ki je edina, ki mi še pomaga (sploh pozimi so moje roke katastrofalne) in kremo - tudi s karitejevim maslom - za nohte/obnohtno kožico. No, pa foter uporablja eno kremo/balzam po britju in je ful ponosen.

Izkušnje s prodajalkami po teh trgovinah so pa zelo pozitivne - izredno so prijazne, ti svetujejo, nič vsiljive (te pač pustijo, če vidijo, da ne želiš ravno njihove prisotnosti v bližini). Pa skos me ornk razdražijo z testerji...

Aja, še to: a mi lahko nekdo končno pove, kako se pravilno izgovori L'occitane?

No, razpišite se.

[font=Arial Black]
Najbrž ga vsi poznate. Že od daleč tako omamno zadiši, če je kje v bližini njihova trgovina.

Zanima me, koliko kaj poznate njihove izdelke, katere tudi sami uporabljate, katere priporočate, katere morda odsvetujete...
Za katere se splača dati več denarja (vemo, da so cene kar precej visoke)?
Sama uporabljam od njih kremo za roke s karitejevim maslom, ki je edina, ki mi še pomaga (sploh pozimi so moje roke katastrofalne) in kremo - tudi s karitejevim maslom - za nohte/obnohtno kožico. No, pa foter uporablja eno kremo/balzam po britju in je ful ponosen.

Izkušnje s prodajalkami po teh trgovinah so pa zelo pozitivne - izredno so prijazne, ti svetujejo, nič vsiljive (te pač pustijo, če vidijo, da ne želiš ravno njihove prisotnosti v bližini). Pa skos me ornk razdražijo z testerji...

Aja, še to: a mi lahko nekdo končno pove, kako se pravilno izgovori L'occitane?

No, razpišite se.

PRAVILNO SE IZGOVORI " LOKSITANE ".
IZDELKI SO VSI VRHUNSKA FRANCOSKA KOZMETIKA IZ PROVANSE.
VSE JE 100 % RASTLINSKO, NIČ ŽIVALSKIH SESTAVIN, NI TESTIRANJ NA ŽIVALIH. GLEDE IZDELKOV, PA JE ODVISNO KAKŠNO KOŽO IMAŠ!
Posted 08 February 2007 - 07:30 PM

Pablo Picasso
Posted 08 February 2007 - 08:45 PM
Hihi, lepše bi zgledalo, če ne bi bil Caps Lock.

Mi je pa ful kul, da je L'Occitane pomoje edina kozmetična firma, ki ima svoje stvari opremljene z Brailovo pisavo (na večini izdelkov). Pa škatlica od Sivkinga Losjončka je tako lepa, da bi jo bilo greh zavreči.

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 09 February 2007 - 09:09 AM
[font=Arial Black]
PRAVILNO SE IZGOVORI " LOKSITANE ".
IZDELKI SO VSI VRHUNSKA FRANCOSKA KOZMETIKA IZ PROVANSE.
VSE JE 100 % RASTLINSKO, NIČ ŽIVALSKIH SESTAVIN, NI TESTIRANJ NA ŽIVALIH. GLEDE IZDELKOV, PA JE ODVISNO KAKŠNO KOŽO IMAŠ!
js bi bla pa prou vesela, če navedeš vir. pa hvala lepa!

Posted 10 February 2007 - 07:18 PM
Posted 10 February 2007 - 08:50 PM
No, novo LE kolekcijo že imajo, sem šla mimo. Notri pa nisem šla
jaz pa sem šla nalašč pogledat, ker ni bilo cen v izložbi. pa me ni nič posebej impresioniralo. neko brezvezno olje z bleščicami in mleko na pršilko, cene spet nekam v nebo vpijoče.
Posted 11 February 2007 - 12:39 PM
Posted 11 February 2007 - 01:58 PM
Za toaletno vodo si pogledala koliko stane?
nisem.

Posted 11 February 2007 - 07:11 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users