Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2378 replies to this topic

#761 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 30 May 2009 - 12:05 PM

Ja, mi mamo celo 2 doma. =)

Kaj te zanima?

Sam ti jutri odg., dans nimam časa. smile.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#762 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 30 May 2009 - 12:34 PM

ma v bistvu me zanima, kaj lahko jem kot AB in česa niti pod razno ne smem

P.S. ni panike, mam cajta ko blata biggrin.gif
  • 0

#763 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 30 May 2009 - 12:56 PM

Dragica, daj prosim še zame poglej, ker mislim, da nimamo nobene take knjige doma, me pa zanima. Imam krvno skupino A. Sicer mi je pa FB zadnjič dal vedeti, da je to pravzaprav veganska skupina, me zanima, če se bosta tvoji knjigi strinjali. laugh.gif
  • 0

#764 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16997 posts

Posted 30 May 2009 - 02:38 PM

Jaz se bom tut vklučla. Zadnje čase sem mal zanemarla zdravo prehranjevanje in gibanje. Vsak drugi dan smo se nažirali sladoleda v Ilichu, pa pice skoz za kosilo jedla + izredno žurersko obarvani vikendi, kar pomeni tudi nekaj alkohola, pa študentski torki, kjer si seveda ob treh zjutraj lačn ko volk in greš na hamburger. rolleyes.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#765 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 30 May 2009 - 03:54 PM

Jaz sem pa z zadnjem tednu požrla tolk sladkarij da adijo. In to seveda ponoči, kakopak, da gre ja čimveč v špeh.
Mam res kr slabo vest.
Jutri začnem. In vztrajam.
  • 0

#766 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 31 May 2009 - 07:42 AM

joj js sm včeri četrt vrečke čipsa pojedla sad.gif
Sej sm se pol ful zasekirala ampak predn sm pa odprla vrečko pa ni blo nič glasu biggrin.gif

• 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#767 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 31 May 2009 - 09:35 AM

Lol, četrt vrečke čipsa pa res ni kritično! laugh.gif
  • 0

#768 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 31 May 2009 - 10:31 AM

Haha urš, a ti povem kaj sm jst učeri vse jedla? Za zajtrk pol tavelke makove s putrom pa francoski rogljič z marmelado, za kosilo rižoto s škampovimi repki, popoldne sem pojedla več kot pol šarklja! ob 11h zvečer pa še tavelk meni v McDonaldsu pa sladoled. In potem se ti sekiraš zard pou vrečke čipsa? laugh.gif

Moje prehranjevanje je na taki nuli da nemore bit slabš. ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#769 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85968 posts

Posted 31 May 2009 - 10:35 AM

Četrt! sleep.gif biggrin.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#770 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27442 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 31 May 2009 - 12:22 PM

Ammmmm. Jaz niti ne bom pisala kaj vse sem pojedla. Bi vzelo waaay preveč časa. Sej itak veste kakšne so moje prehranjevalne navade. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#771 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 31 May 2009 - 12:31 PM

Coco men se zdi da je najina prehrana isto v kur*u laugh.gif
Jst sam rečm svaka vm čas k tok zdravo jeste, jst če bi poslušala svoje telo pa jedla samo takt k sm lačna potem v 80% sploh nebi nč jedla. Ker pa poslušam svojo glavo pa ker moji starši nočjo sodelovt zmano in mamo vedno do konca natrpan hladilnik s čimerkoli se sploh lahko spomneš, pa seveda omaro s sladkarijami tut, pa še babica kej speče.. Mal težji biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#772 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 31 May 2009 - 12:34 PM

Sej mi mamo tut natrpan hladilnik...ampak s sadjem in zelenjavo. tongue.gif

• 0

#773 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 31 May 2009 - 12:46 PM

Ja moja mami je ista k jst in ne mara preveč sadja pa zelenjave, oči pa tut ne je glih tega. In pol se pojav problem k mamo doma eno tono jogurtov, salam, sirov, piškotov, čokolad, bombonov, sokov kokr hočš.. Sej vsake tok čase se kdo spomne kao Ninaa kupl smo ti jabučkee pa pomarančee mmm. Samo se potem ponavad jst ne spomnem. Alpa pojem en jabuk, potem pa pač pozabm nanje. Edin zdej polet skos žrem jagode in mi jih tut kupujejo usak dan. Men je po eni sterani tok dobr k pr fantu res NČČ nimajo doma, mislm pa ne zdej da stradajo laugh.gif ampak pač k ti je dougčas pa greš mal gledat u hladilnik ne najdš nč pametnga za grizljt. Aja pa pijem pa res FUL premal, jst spijem pomoje pol litra vode na dan al pa še to ne ohmy.gif Ampak jst to prou pozabm, sej sm se že neki organizerala kao da bi si štimala pol litrske flaške z vodo pa da bi eno mogla spit zjutri, drugo ob 12h, tretjo ob 4h itd. Sam sm vedno pozabla laugh.gif Krneki no res biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#774 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27442 posts

Posted 31 May 2009 - 01:00 PM

Ma ne, sej jst pojem ogromno svežega&sezonskega sadja in zelenjave, pa pijem tudi ogromno, samo k*, jaz potem pobašem četrt torte pa pol jabolčne pite sama (in še to se brzdam, bahaha). Mene samo te sladice zajebejo. Pa tata je v zadnjih dveh letih ful neki navalil na ne-preveč-zdravo hrano. Včasih smo bili vsi ful bolj suhi, jaz pa brat sva bila ko paličnjaka, mama in tata ful postavna, ovo ono, ker smo se dosti bolj zdravo prehranjevali. Tata (on je glavni v nabavi) stalno vlači domov neke piškote, čokolade, 700g Nutelle in podobne zadeve in ko mu rečeš "dej nehaj to kupovat, ker ni zdravo in je navadno sranje in se samo redimo zaradi tega", on odvrne "ja sej ne rabiš jest." Ja pa fak of, a si kupil tri vrečke Cuor di mela zato da jih gledam al kaj?!

Skratka, moj plan je, da po tem, ko v šoli opravim z matematiko in kemijo, začnem zjutraj tečt na tešče (sej to kuri maščobo ane? jaz o teh stvareh nimam pojma, jojmene) in se nehat nažirat.
  • 0
Pablo Picasso

#775 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17296 posts

Posted 31 May 2009 - 01:17 PM

Tek na tešče najbolj kuri maščobe in pripomore k temu, da jih tudi čez dan kuriš. Probaj prej spiti še skodelico zelenega čaja ali kave (nesladkano, brez mleka, seveda biggrin.gif ).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#776 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 31 May 2009 - 01:26 PM

jz to vedno tko delam kt je podgana napisala, sicer pa je vsakršna vadba bolš kt pa nč, tud če ne greš tečt al pa hodt v hribe na povsm prazn želodc...
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#777 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 31 May 2009 - 02:03 PM

Jz ponavadi če se spravim na prazn želodec telovadt (recimo ura orbitreka al pač neki kar ne traja glih samo 5 min), mi je ful slabo. Ne sicer vedno, dostikrat pa. Tko da vseeno raje telovadim po tem, ko imam že nekaj v želodcu (ne pa seveda takoj po tem).
  • 0

#778 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 31 May 2009 - 02:26 PM

Podpis pod Sinnaio. Meni je ful slabo že, če grem brez zajtrka iz hiše. Bilo no, zdej ne vem več, ker vedno zajtrkujem.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#779 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27442 posts

Posted 31 May 2009 - 03:00 PM

QUOTE(Podgana @ 31. 5. 2009 - 14:17) View Post

Tek na tešče najbolj kuri maščobe in pripomore k temu, da jih tudi čez dan kuriš. Probaj prej spiti še skodelico zelenega čaja ali kave (nesladkano, brez mleka, seveda biggrin.gif ).

A ne delujeta ti dve zadevi odvajalno? hmm.gif Da me ne bi primlo na WC med tekom. laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#780 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 31 May 2009 - 03:04 PM

že aktivnost sama te sprav kakat, tko da ja čist možn, jz kej ekstar pr seb ne opazm, ker že tko dost kakam.

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users