Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#761 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 22 May 2007 - 10:45 PM

spet si bom namesto knjig kupovala kozmetiko. pha! oops.gif oops.gif twisted.gif

(jebemomast, jenna, kva morš limat sestavine TBS izdelkov?! laugh.gif)

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#762 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 22 May 2007 - 10:50 PM

QUOTE(Comorra @ 18. 5. 2007 - 21:06) View Post

Neka blondinka iz Londona mi je rekla, da sem ful Tommy Leeju podoben. laugh.gif

Ouh Yeaah biggrin.gif

twisted.gif

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#763 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 May 2007 - 11:49 AM

QUOTE(Špela @ 22. 5. 2007 - 23:45) View Post
(jebemomast, jenna, kva morš limat sestavine TBS izdelkov?! laugh.gif)[/color]

Kaj te je pa zamikalo? twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#764 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 23 May 2007 - 01:07 PM

JEZNA sem verymad.gif Z eno frendico sma se skregali zarad tipa. Ker naj bi onadva nekaj imela, pol pa sva se midva nekaj pogovarjala. Ampak nič čudnega. In, ker sem pač skregana z njo, me še seveda 5 drugih kolegic ne pogleda. Mah je zakomplicirano to. Vsaj tu na forumu se še lahko izpovem, pa vem da mi ne bo noben težil. ermm.gif
  • 0

#765 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 23 May 2007 - 05:15 PM

QUOTE(Jenna @ 23. 5. 2007 - 12:49) View Post

Kaj te je pa zamikalo? twisted.gif

čistilo za obraz in odstranjevalec MUja. poleg GG seruma, sevede. ampak ... še dobr, da avstrije še dolg nam vidla. smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#766 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 23 May 2007 - 06:20 PM

spužva sm cry.gif huh.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#767 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 23 May 2007 - 10:08 PM

Ma fant mi gre na trenutke na živce s njegovim nogometnim navdušenjem, ki je za moje pojme že pretirano.
  • 0

#768 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 May 2007 - 01:18 PM

Saj ne morem verjet, ampak sem takšne volje, da mi gredo na organ vsi in mi najrajši bla ta vikend sama doma. Da nikogar ne vidim. Prav nobenega mi ni za zijati.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#769 Comorra

Comorra

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 399 posts

Posted 25 May 2007 - 03:03 PM

Ljudje ze zdaj je 30 kurcevih stopinj pa maja smo komaj. Jaz se bom razstopil..hebemu grozo.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA sweat.gif piss.gif

Kak dirkalni konj sem pizdo...
  • 0

#770 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 25 May 2007 - 03:29 PM

QUOTE(Comorra @ 25. 5. 2007 - 16:03) View Post

Kak dirkalni konj sem pizdo...

komaj sem tole razvozljala. hvala za hudomušne uganke, comorra. smile.gif

jooooooooooj, js res že komi komi komi čakam, da se odselim! smile.gif upam, da bo res to že naslednji konec tedna! sorcerer.gif

• 0

#771 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 25 May 2007 - 04:16 PM

Na avtobusn sem na enem busu vidal najgrše možno pouljene obrvi ene ženske! Tako v lok populjeno da je zgledalo kot da je skoz ultra začudena ermm.gif Kje majo ženske ogledala al pa vsaj frendice da jim povejo da to tko ne gre laugh.gif

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#772 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29712 posts

Posted 25 May 2007 - 04:41 PM

Frča, si me spomnila na eno babo srednjih (no, že kasnih srednjih, če sem picajzlasta) let, ki sploh nima obrvi, ampak ma narisano - pa ne dlačice/črtice za dlačice (ok, pustmo to, da zakva si more risat črtice namest kocin, če si jih pa verjetno puli zato, da jih nima, a ne?! al js kle kej ne štekam ....huh.gif laugh.gif), ampa fakin' pikice. P-I-K-I-C-E! js nisem mogla verjet, ko sem to vidla, tok je grdo ... pa smešn tut! laugh.gif
  • 0

• Guests

Posted 25 May 2007 - 04:46 PM

QUOTE(Špela @ 25. 5. 2007 - 16:29) View Post
jooooooooooj, js res že komi komi komi čakam, da se odselim! smile.gif upam, da bo res to že naslednji konec tedna! sorcerer.gif

Špela, si me zdaj spomnila, da se moj poba tudi seli naslednji vikend. Ampak na žalost ne (še) v Slovenijo. cry.gif
Spoved: spet se mi rosijo oči od pogrešanja ... Ah ja, saj bom preživela, ni vrag, da bo s časom bolje. confused.gif

• 0

#774 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 25 May 2007 - 07:09 PM

QUOTE(Špela @ 25. 5. 2007 - 17:41) View Post

Frča, si me spomnila na eno babo srednjih (no, že kasnih srednjih, če sem picajzlasta) let, ki sploh nima obrvi, ampak ma narisano - pa ne dlačice/črtice za dlačice (ok, pustmo to, da zakva si more risat črtice namest kocin, če si jih pa verjetno puli zato, da jih nima, a ne?! al js kle kej ne štekam ....huh.gif laugh.gif), ampa fakin' pikice. P-I-K-I-C-E! js nisem mogla verjet, ko sem to vidla, tok je grdo ... pa smešn tut! laugh.gif

ohmy.gif Svašta kaj tlači tole ubogo zemljo laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#775 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 25 May 2007 - 07:34 PM

Čisto sem zanemarila forum...
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#776 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 25 May 2007 - 08:01 PM

QUOTE(Sissy @ 25. 5. 2007 - 20:34) View Post

Čisto sem zanemarila forum...

Bolš zate! laugh.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#777 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 25 May 2007 - 08:02 PM

Zakaj?
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#778 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 25 May 2007 - 09:35 PM

QUOTE(Špela @ 25. 5. 2007 - 17:41) View Post

Jst sm enkrat vidla eno, ki je mela narisan obris obrvi s črno barvico, notri pa pobarvano z rjavo, svojih ni mela seveda nič. Zgledalo je bruhalno.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#779 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 26 May 2007 - 03:06 PM

Včeraj sem namerno ignorirala dve blazno nevšečni znanki.
  • 0

#780 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 26 May 2007 - 08:35 PM

Odpovedala sem se zabavi mojih treh sodelavcev. Pa še tehtnega razloga nisem imela. kaj, naj jim povem, da hočem mal suffer furat pa bit sama?
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users