Obe torti sta lepi, kraljevski, in dobri zagotovo.
Poroka - obleke, frizure, čevlji...
Posted 29 April 2011 - 08:50 PM
Obe torti sta lepi, kraljevski, in dobri zagotovo.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 29 April 2011 - 08:51 PM
Posted 29 April 2011 - 08:57 PM
Each of the 17 different flower designs on the official wedding cake has their own individual meaning according to the Language of Flowers. They include:
White Rose - National symbol of England
Daffodil – National symbol of Wales, new beginnings
Shamrock – National symbol of Ireland
Thistle – National symbol of Scotland
Acorns, Oak Leaf – Strength, endurance
Myrtle – Love
Ivy – Wedded Love, Marriage
Lily-of-the-Valley – Sweetness, Humility
Rose (Bridal) – Happiness, Love.
Sweet William – Grant me one smile
Honeysuckle – The Bond of Love
Apple Blossom – Preference, Good Fortune
White Heather – Protection, Wishes will come true
Jasmine (White) – Amiability
Daisy – Innocence, Beauty, Simplicity
Orange Blossom – Marriage, Eternal Love, Fruitfulness
Lavender – ardent attachment, devotion, success, and luck.
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 29 April 2011 - 09:23 PM
Lepa obleka, baje je strapless.
Tule je še video: http://www.bbc.co.uk/news/uk-13244550
Posted 29 April 2011 - 09:34 PM
Ta obleka mi je tko tko. Itak pa ne sme bit lepša od prvotne.
Da ne bom samo OT.

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 29 April 2011 - 10:13 PM
^ kok ma ozek pas, srečnica.
Meni ima PREozkega, mi je že srhljivo. Res ne bi imela takega, pa če mi kdo verjame ali pa ne.
Prej me to asociira na enega shiranega bolnika kot pa na seksi žensko. Ker posledično je tudi tako
drobna, da ji velika glava tolče v ospredje, če malo začnem dlakocepiti ... ker mi je namreč načeloma,
če odmislim ta odstopanja, zelo všeč.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 29 April 2011 - 10:14 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 29 April 2011 - 10:19 PM
Jaz imam tudi ekstremno ozkega, in mi je to nekaj najlepšega, na njej mi pa ne izgleda 'prav'.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 29 April 2011 - 10:22 PM
Huh, skoraj me je kap zdaj. XD
Jaz imam tudi ekstremno ozkega, in mi je to nekaj najlepšega, na njej mi pa ne izgleda 'prav'.
Meni ti ne izpadeš ekstremno ozka v pasu, kolikor sem te videla na slikah (od ''v živo'' si menda precej
shujšala in sicer ne vem, kak v real izpadeš). Si ozka, ampak lepo ozka ... dočim ona je pa ... grozna,
če se na to osredotočim. Delujo bolno.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 29 April 2011 - 10:22 PM
;P
Vidi se, da to ni njena zdrava teža, tako.
Jaz imam 57 v pasu.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 29 April 2011 - 10:36 PM
Po mojem bo sčasoma šla nazaj na bolj zdravo težo.
Imajo pa Middletonke vse precej suhljate postave. Dobri geni, ni kaj.
Posted 29 April 2011 - 10:40 PM
Ja, saj je tudi mama postavna.
Samo ni mi jasno, zakaj je mogla še dodatno hujšat.
Ji ni naredilo usluge. Samo očitno so res ekstremi bolj dobrodošli.
Posted 30 April 2011 - 06:35 AM
Dobro Jina, zdaj menda že razumemo, da si si ti sama sebi full všeč.
Meni je pas malo presuh, tudi prej je bila full dobra. Ampak Fluffy, milijon ljudi jo je gledala po TV-ju, je morala izgledati najlepše, ti ne bi?
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 30 April 2011 - 07:19 AM
Meni je tudi preozka v pasu. V bistvu če smo res dlakocepski, kot pravi Fluffy, meni njena postava zaradi tega ozkega pasu sploh ni pretirano všeč. Res je, da pri ženskah s tako ozkim pasom potem glava izpade gromozanska in ramena ful široka.
Posted 30 April 2011 - 10:20 AM
Posted 30 April 2011 - 10:27 AM
mi je pa bila zelo všeč, prava princesa, tudi obleka je bla lepa, če prav bi sama izbrala drugačno
Posted 30 April 2011 - 10:30 AM
Posted 30 April 2011 - 10:39 AM
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 30 April 2011 - 10:49 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users