Jump to content

Photo

Nega mešane in / ali mastne kože

• Please log in to reply
1454 replies to this topic

#761 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 04 May 2008 - 05:45 PM

Aja Sarah oprosti. Meni je prej vse šlo ohmy.gif !
  • 0
Viens, reste ici!

#762 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 04 May 2008 - 07:25 PM

Oh. Ko pride spet pa bo treba takoj naročit, ker mam občutek, da bo naval po tistem kar sem prebrala na forumu. biggrin.gif
  • 0

#763 Rafinesse

Rafinesse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 304 posts

Posted 12 June 2008 - 10:24 PM

mene pa zanima vaše mnenje oz. kaj bi mi priporočale kot čistilo.
Do sedaj sem uporabljala čistilno melko Dermalogica dermal clay. Pa bi se mogoče odločila za spremembo. Imam mešano do mastno kozo posebej na T predelu. Kožo si ščistim z mlekom oz glino, nato nanesem čez samo tonik, ob vsaki kremi se mi namreč koža sveti in zato krem takorekoč ne uporabljam.
Občasno se mi pojavijo mazolji, večjih težav s kožo nimam.
kakšen predlog? oops.gif
  • 0

#764 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 13 June 2008 - 06:39 AM

Kakšen gel za čiščenje kože. Meni deluje malo packasto, če si čistiš kožo samo z mlekom, potem pa čez tonik. Kaj pa voda? Omisli si kakšen nežen gel za čiščenje kože in lahko mleko popolnoma opustiš, ker je to primerno za tiste s suho kožo (pa še za tiste se mi zdi bolj kot ne trapasto, ker si ga itak moraš potem sprati s kože in potem voda spet zategne kožo, pa si na začetku).
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#765 Rafinesse

Rafinesse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 304 posts

Posted 13 June 2008 - 11:14 AM

Hmm pa vsaj vbistvu ni melko...je glina...ne vem je v takem tekočem stanju. Mi lahko kakšen konkreten proizvod priporočiš?sama namreč nikoli nisem uporabljala kaj drugega, po tem se mi pa zdaj pojavljajo mazoljčki in rdeči fleki, ki bi se jih rada znebila. cry.gif
  • 0

#766 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 14 June 2008 - 05:41 PM

Za čiščenje je kup proizvodov - Scheller ima kvalitetne, Alverde (tudi večina mil za telo bi bila OK za obraz), kakšne otroške pene, geli za prhanje. Tega je ogromno.
Nekaj jih je tudi ocenjenih na tem forumu s strani uporabnic.

A potem ti to glino spereš z obraza? Ker če jo, potem ne bi smelo biti problemov. Glina čisti kožo in morda zaradi tega izbruh mozoljev? (wild guess).
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#767 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 July 2008 - 02:10 PM

Je pametno it pred morjem na globinsko čiščenje obraza k kozmetičarki ?
  • 0
Viens, reste ici!

#768 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 08 July 2008 - 08:47 AM

Zdej ne vem kako to misliš - kak dan dva prej ali tik preden greš na morje? Po moje ni priporočljivo zarad sonca in slane vode (lahko te bo peklo) ker je koža takrat razdražena zaradi čiščenja in je bolje da se pomiri. Čez kak dan ali dva pa bi moralo biti čist ok. Se pa meni osebno zdi bolj smiselno po morju, ker se ti najbrž koža zapaca od raznih krem z UV zaščito.
  • 0
Why so serious?

#769 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 08 July 2008 - 09:32 AM

Tudi jaz sem mnenja, da je bolje iti na nego po dopustu. Ker se koža ful zapaca z uporabo krem za sončenje.
  • 0

#770 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 08 July 2008 - 09:52 AM

QUOTE(Ana @ 6. 7. 2008 - 15:10) View Post

Je pametno it pred morjem na globinsko čiščenje obraza k kozmetičarki ?

Kaj ti dela pri tem globinskem čiščenju?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#771 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 08 July 2008 - 10:00 AM

^^Če lahko huh.gif :
Očisti ti obraz (MU, ...), s paro ali masko ti odpre pore in se loti mesarjenja. Ven ti daje ogrce, stiska mozolje, trpiš ko nevemkaj, na koncu ti da gor kakšno masko za pomiritev in to je to. Se mi zdi.
  • 0

#772 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 08 July 2008 - 10:04 AM

Jap. To je to. Včasih naredijo prej še kakšen piling.
  • 0

#773 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 08 July 2008 - 10:04 AM

Si predstavljam, da bi prišla ven z rdeeeečim nosom laugh.gif . En mozolj se mi prvič v življenju delu na bradi cry.gif
  • 0

#774 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 08 July 2008 - 10:16 AM

Joj bogica (sarcasm included tongue.gif ) Ven prideš ČISTO cel rdeč in flekast. Ampak imaš pa globinsko spucano faco. Rdečica pač traja tisti dan...
  • 0

#775 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 08 July 2008 - 10:20 AM

Že tko sem vsa rdeča oops.gif (kot tale smejko), ne bi bilo velik razlike laugh.gif . Potem je šla na tole zadevo sošolka pred valeto. Sva šli skupaj k verouku al nekam, pa je bla vsa flekasta laugh.gif .
  • 0

#776 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 08 July 2008 - 10:35 AM

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 8. 7. 2008 - 11:16) View Post

Ampak imaš pa globinsko spucano

Pri vseh kozmetičarkah sem to doživela samo 1x. Pa še to, ko sem bila prvič, pred parimi leti in nisem mela take štale kot zdej. cry.gif

• 0

#777 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26099 posts

Posted 08 July 2008 - 10:38 AM

No ja ta globinsko spucana je itak relativna - čist odvisno od kvalitete kozmetičarke in pripravljenosti kože, da se pusti stiskat. Včasih kakšne zadeve niti pod razno nočejo ven sad.gif
  • 0

#778 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 July 2008 - 12:05 PM

Ok bom šla po morju. Sem zvedla za eno dobro kozmetičarko v Mariboru. Hvala.
  • 0
Viens, reste ici!

#779 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 08 July 2008 - 12:16 PM

Meni so OK kozmetičarke v Ločah - salon Lucija. So pa kar dragi - okoli 40€ za čiščenje.
  • 0

#780 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 09 July 2008 - 07:41 AM

moja mala sestra je šla včeraj drugič na globinsko čiščenje v lancome, samo jo je imela ena druga. tok se je osredotočala, da stiska tiste mozolje, da je čisto pozabila na občutek. baje je bila ful bolj groba od prejšne. piling ji je naredila in potem ji je rekla, da ga zvečer še 1x naredi blink.gif prejšna ji je rekla, da 1x na 14 dni piling, ta pa 2x na teden. že po zdravi pameti bi morala vedet ali pa imet občutek, da za razdraženo, mozoljasto, tanjšo mlado kož to ni primerno oz za nobeno. obraz je mela ful rdeč in zatečen z očmi vred. naročila jo je kar v ponedeljek, da ji še do konca vse stisne. plačala je pa 63 eur! samo ne bo šla, kar je edino prav.

totalno neprofesionalno za en lancome, da ena pravi tako, druga drugače. pa še sama je šla, ker smo pač vsi v službi in potem mislijo, da tamale lahko tko okrog prenašajo in jim pametujejo down.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users