Najboljše oblečeni estradniki ...
Posted 11 March 2011 - 12:38 PM
Saj je ona tudi 'zdizajnirana', vedno nosi Vivienne Westwood. -)
Meni ni všeč, če se oblači drugače (in grše) od večine, je to še ne naredi kul.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 March 2011 - 01:00 PM
Njen stil mi ni lep, tudi to ni učinek, ki bi ga ona (po moje) hotela, mi je pa zanimiv. Ostale zvezdnice pa mivečinioma zgledajo brez stila, narejene na tekočem traku. Kot je Sinnaia rekla, mi je zanimiva ženska, po moje ma dober smisle za humor. Z istega stališča mi je všeč tudi Bjork.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 March 2011 - 07:40 PM
Men je tud ona ful všeč, vsaj drugačna je od ostalih ki so vse poštirkane, zdizajnirane in oblečene po zadnji modi in posledično iste in, meni osebno, nekarakterne. boooooring

ja se strinjam

A painting is complete when it has the shadows of a God. - Rembrandt
Posted 11 March 2011 - 08:16 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users