Jump to content

Photo

EMA

• Please log in to reply
1851 replies to this topic

• Guests

Posted 15 February 2011 - 05:31 PM

Jaz prav trpim, ko slišim April govorit. Taka žalostna kopija se mi zdi, čeprav bi bila pomoje čisto sposobna tudi kaj po svoje naredit.
  • 0

#762 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 February 2011 - 06:09 PM

Jaz pa slišati ne morem Maje Keuc.
To njeno spakovanje in kao črnski glas mi gre na kozlanje.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#763 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 February 2011 - 06:22 PM

laugh.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#764 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 February 2011 - 06:36 PM

laugh.gif

Omarjev komad ni nič posebnega. Ima pa novo tetovažo, sem zapazila. biggrin.gif cool.gif

Nina Pušlar wub2.gif mi je full všeč, ona. Komad isto kot od Omarja. tongue.gif

Rock Partyzani & Rok Ferenga - Time for revolution huh.gif - že vidim, da bo zmagal, in bo ista blamaža kot lani twisted.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#765 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27457 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 15 February 2011 - 06:53 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 15. 2. 2011 - 18:09) View Post

Ja, o, bruhhh, vsakič, ko jo vidim kje pet, bi ji grlo zavila, da neha spuščat take glasove ven.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#766 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 15 February 2011 - 07:13 PM

Hehe, meni gre na živce kako jezik ven tišči. laugh.gif Ampak pesem mi je pa vseeno res všeč.
Em, od Nine mi je kar všeč, ampak tisti ououou-ououou (al kaj že biggrin.gif ) mi gre na živce. Imam pač na splošno "sovražnost" do tovrstnega "petja", spakovanja. tongue.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#767 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4184 posts

Posted 15 February 2011 - 07:24 PM

Jaz sem dosti stavila na Nino, ampak nisem prepričana, da bo pesem kaj izstopala na ESC odru. Odhajam z vetrom mi je dosti bolj zanimiva ali pa dež lani. Dopuščam možnost, da bo ostali del pesmi boljši. Me pa zelo zanima kaj so Tabu-jevci pripravili in Leeloojamais.
  • 0

#768 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 February 2011 - 07:37 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 15. 2. 2011 - 18:09) View Post

JA!!!!
  • 0

#769 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 15 February 2011 - 07:43 PM

Jaz sem tudi od Nine pričakovala več. Bomo videli kako bo pesem v celoti. Simpatična mi je pa drugače veliko bolj kot Maja.
Tabu in Leeloojamai pa tudi jaz komaj čakam. Pa tudi Hannah Mancini (feat. Sylvain in Mike Vale).
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#770 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 February 2011 - 07:48 PM

Kak je naslov Ninine pesmi ? Da jo poslušam biggrin.gif .

Že mam. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#771 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6709 posts

Posted 15 February 2011 - 08:05 PM

QUOTE(Kinky @ 15. 2. 2011 - 18:36) View Post

Omarjev komad ni nič posebnega. Ima pa novo tetovažo, sem zapazila. biggrin.gif cool.gif

To je blo prvo, kar sem opazla, ko sem začela gledat njegov video biggrin.gif Še mislila sem si zraven, da si je sigurno zato oblekel srajco s kratkimi rokavi, da bomo ja vidli. Hehe biggrin.gif
  • 0

#772 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 February 2011 - 08:09 PM

Vse tiste pesmi na fifinem linku so poden od podna. No surprise here.
  • 0

#773 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19991 posts

Posted 16 February 2011 - 04:11 PM

Men pa Maja took dobr poje, mi gredo kdaj kar kocine po konci.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#774 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 February 2011 - 07:12 PM

Meni tudi grejo, ja. Od njenega nagravžnega spakovanja! down.gif
Če ne bi popačevala svojega glasu, bi bilo 100x boljše.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#775 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 16 February 2011 - 10:22 PM

QUOTE(fifa @ 15. 2. 2011 - 19:13) View Post

Hehe, meni gre na živce kako jezik ven tišči. laugh.gif Ampak pesem mi je pa vseeno res všeč.
Em, od Nine mi je kar všeč, ampak tisti ououou-ououou (al kaj že biggrin.gif ) mi gre na živce. Imam pač na splošno "sovražnost" do tovrstnega "petja", spakovanja. tongue.gif

Podpis, tudi jaz ne prebavljam "ouououojev" in raznih April "Š š š š šou bi kmeni..."

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 16. 2. 2011 - 19:12) View Post

Meni tudi grejo, ja. Od njenega nagravžnega spakovanja! down.gif
Če ne bi popačevala svojega glasu, bi bilo 100x boljše.

Ne vem no, ampak meni se ne zdi da Maja blazno pači svoj glas... Ima zelo temno barvo glasu ženska drugač... Čeprav ne bom trdila da včasih sama ne doda tistega "Aguilera" prizvoka... Meni je drugač všeč ;) In glede grimas... Če bi vedele, kakšne grimase šele delajo prave dobre pevke... Ajme... Vse v korist pravilnega potovanja zraka in zvoka skozi telo smile.gif

Čeprav se mi mogoče zdi Ninina pesem bolj tako, trendovska... Kako bi zažgala na Eurosongu si pa ne znam predstavljati...
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#776 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 February 2011 - 10:24 PM

Itak da pači, halo, saj je očitno, da to ni njena normalna/naravna barva glasu.

Tak kot npr. Shakira, ki poje čez nos skorajda. XD

• 0

#777 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 16 February 2011 - 10:29 PM

Meni se ne zdi da blazno pači, kot sem rekla, pa doda mal "christine" (t.j. barve soula, jazza in črnske glasbe). Temu bi rekla barvanje, ne pa pačenje. No, vsakemu svoje mnenje smile.gif

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 16. 2. 2011 - 22:24) View Post

Hihi, Shakira je pa pač Shakira... Ona pa nevem kaj notri počne... Centrifugira z glasilkami najbrž smile.gif
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#778 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 16 February 2011 - 10:53 PM

Maja se obupno pači. na talentih je bla men kul, ja je dala mal črnskega filinga not, ampak tole na posnetku je pa katastrofa, jezik vn, afnanje, kr neki, na K... mi gre to! zakaj se more afnat pa tok ma dobr glas pa tok dobr poje. zasrala se mi je totalno. tut ostalo je čissti šit zame. upam da Tabuji razturajo, vse stavm na njih
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#779 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 16 February 2011 - 11:07 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 16. 2. 2011 - 22:24) View Post

Itak da pači, halo, saj je očitno, da to ni njena normalna/naravna barva glasu.

Podpis.
  • 0

#780 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 16 February 2011 - 11:18 PM

Men je pa od Maje komad še kar ušeč tongue.gif , edino pači se pa res ful, še dobro da so podnapisi, ker sploh ne bi vedla kaj poje (na začetku sem prov pogledala, če sploh poje v slovenščini)....pa jezik tut tok ven steguje, da ji na koncu prov slina po sredini spodnje ustnice steče blink.gif . Ampak over all se mi zdi, da bi med temi še vedno izstopala.
Pa zdi se mi da ima, kar veliko možnost za zmago, ker se mi zdi, da so imeli tisti, ki so bili na kakšnih talentih, idolih vedno ful podpore (npr. Omar Naber, Anže Dežan).

Nina Pušlar mi je imela lani boljši komad, škoda, da ni zmagala. Letošnji mi ni všeč, ima pa še vedno zakon čupo (obliko, barvo) smile.gif .

Kdaj se pa druga polovica kandidatov predstavi in kdaj je finale?
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users