EMA
Posted 15 February 2011 - 05:31 PM
Posted 15 February 2011 - 06:09 PM
Jaz pa slišati ne morem Maje Keuc.
To njeno spakovanje in kao črnski glas mi gre na kozlanje.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 15 February 2011 - 06:22 PM

Posted 15 February 2011 - 06:36 PM

Omarjev komad ni nič posebnega. Ima pa novo tetovažo, sem zapazila.

Nina Pušlar

Rock Partyzani & Rok Ferenga - Time for revolution

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 15 February 2011 - 06:53 PM
Jaz pa slišati ne morem Maje Keuc.
To njeno spakovanje in kao črnski glas mi gre na kozlanje.
Ja, o, bruhhh, vsakič, ko jo vidim kje pet, bi ji grlo zavila, da neha spuščat take glasove ven.
Pablo Picasso
Posted 15 February 2011 - 07:13 PM

Em, od Nine mi je kar všeč, ampak tisti ououou-ououou (al kaj že

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 15 February 2011 - 07:24 PM
Posted 15 February 2011 - 07:43 PM
Tabu in Leeloojamai pa tudi jaz komaj čakam. Pa tudi Hannah Mancini (feat. Sylvain in Mike Vale).
A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 15 February 2011 - 07:48 PM
Kak je naslov Ninine pesmi ? Da jo poslušam

Že mam.

Posted 15 February 2011 - 08:05 PM
Omarjev komad ni nič posebnega. Ima pa novo tetovažo, sem zapazila.

To je blo prvo, kar sem opazla, ko sem začela gledat njegov video

Posted 15 February 2011 - 08:09 PM
Posted 16 February 2011 - 04:11 PM
Posted 16 February 2011 - 07:12 PM
Meni tudi grejo, ja. Od njenega nagravžnega spakovanja!

Če ne bi popačevala svojega glasu, bi bilo 100x boljše.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 16 February 2011 - 10:22 PM
Hehe, meni gre na živce kako jezik ven tišči.

Em, od Nine mi je kar všeč, ampak tisti ououou-ououou (al kaj že

Podpis, tudi jaz ne prebavljam "ouououojev" in raznih April "Š š š š šou bi kmeni..."
Meni tudi grejo, ja. Od njenega nagravžnega spakovanja!

Če ne bi popačevala svojega glasu, bi bilo 100x boljše.
Ne vem no, ampak meni se ne zdi da Maja blazno pači svoj glas... Ima zelo temno barvo glasu ženska drugač... Čeprav ne bom trdila da včasih sama ne doda tistega "Aguilera" prizvoka... Meni je drugač všeč

Čeprav se mi mogoče zdi Ninina pesem bolj tako, trendovska... Kako bi zažgala na Eurosongu si pa ne znam predstavljati...
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 16 February 2011 - 10:24 PM
Itak da pači, halo, saj je očitno, da to ni njena normalna/naravna barva glasu.
Tak kot npr. Shakira, ki poje čez nos skorajda. XD
Posted 16 February 2011 - 10:29 PM

Tak kot npr. Shakira, ki poje čez nos skorajda. XD
Hihi, Shakira je pa pač Shakira... Ona pa nevem kaj notri počne... Centrifugira z glasilkami najbrž

in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 16 February 2011 - 10:53 PM

Posted 16 February 2011 - 11:18 PM

Pa zdi se mi da ima, kar veliko možnost za zmago, ker se mi zdi, da so imeli tisti, ki so bili na kakšnih talentih, idolih vedno ful podpore (npr. Omar Naber, Anže Dežan).
Nina Pušlar mi je imela lani boljši komad, škoda, da ni zmagala. Letošnji mi ni všeč, ima pa še vedno zakon čupo (obliko, barvo)

Kdaj se pa druga polovica kandidatov predstavi in kdaj je finale?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users