Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#761 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 21 April 2007 - 10:57 AM

da sem srečala bratranca, ki je bil totalno zadet od trave, jaz pa v takem razpoloženju, da sem si želela, da bi jo še meni dal laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#762 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25905 posts

Posted 21 April 2007 - 11:19 AM

prejsnjo noc nekej lustnega, pol sm se zbudila zarad ropotanja sestre - naprej je bla pa mora, da je nekej spraskal mojga tika po uckih in se mu je use vnelo, da je mel cist zatecene ucke pa lucka ... cry1.gif

danes pa nism vec cist zihr, k da sm bla na potovanju nekje al v soli, ne morem se spomnit huh.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#763 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 21 April 2007 - 11:26 AM

Sanjala sem, da je bla moja teta bjonda, z nekimi skrepanimi volovitimi lasmi in debela. (V resnici je suha, črni, ravni lasje) blink.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#764 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 21 April 2007 - 10:09 PM

sanjala sm.. tipa k mi je biu ušeč par mescov nazaj. sanjala sm, da sm stala, on je pršu do mene, me potegnu za roko in sva začela tečt. in sva se držala za roke. tekla sva ob progi, mela sva en določen cilj sam nevem kam. vem pa da naj bi tekla 15 km in potem sva se zmenla da bo tko vsak dan.
ampak ful so ble take... lepe sanje no huh.gif ni bil to tist "tek za kondicijo" ampak bl na nek način k da bi se lovila al pa pač samo.. tekla.. ma nevem kaj mi dogaja.. laugh.gif rolleyes.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#765 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 22 April 2007 - 08:31 AM

Sanjala sem, da sem bila NOSEČA Z MOJIM STRICEM!!! blink.gif blink.gif In ko sem mu povedala mu je bilo vseeno. In jaz nisem vedela, ali naj otroka obdržim ali naj splavim. Sm bla prepričana, d sm si uničla življenje pr petnajstih in sm skoz neki jokala.

Tega ne želim sanjati še enkrat, še manj pa doživeti.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#766 roxy

roxy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1348 posts

Posted 22 April 2007 - 08:43 AM

Sanjala sem...da smo še 1x ponavljali test iz matematike twisted.gif pa še nekaj, samo se ne morem spomnit kaj huh.gif
  • 0
IPB Image Smo del vesolja - vse v vesolju pa poteka natančno tako kot je treba. IPB Image

#767 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 22 April 2007 - 09:11 AM

da sem na faksu pisala izpit iz zgodovine (pri računovodstvu!!!!), in ko je rekla še 20 min do konca je vsa vesela popravim še zadnjo napako na 1.strani in se ful veselim, da bom dobro pisala (ker gre za enega najtežjih predmetov) obrnem list in ugotovim da so če 3 strani jaz mam pa prazne...oh my god!!!! ohmy.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#768 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25905 posts

Posted 22 April 2007 - 10:18 AM

nimam pojma ampak je mogl bit nekej zanimivga, k sm se zbudila s spodnjo majco v levem rokavu pizame laugh.gif angel.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#769 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 22 April 2007 - 10:50 AM

Hahahah. lol1.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#770 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 22 April 2007 - 05:44 PM

Sanjala sm, da je prišu oktober in smo šli v lj študirat, in to je šla cela množica ljudi in na splošno je bil vtis, kot da gremo v koncentracijsko taborišče. Cel kup se nas je namreč natlačlo na en grozen vlak, ki ni mel kupejev, ampak ene take velike sobe s kupom postelj noter, in na posteljah smo mogli mi sedet, ležat nismo smeli ker je bla prevelika gužva. In potem se je enkrat moja druščina pobrala vija in smo šli vsi skupaj s prtljago na en drugi del vlaka, ki je bil v bistvu bolj en trajekt, in smo se nastanli v eni napol prazni sobi, ki je mela postelje v zidu. In potem smo odkrili da so v zadnji steni vrata in smo šli skozi in smo prišli na nek hodnik, in meni je kr naenkrat ratalo ful slabo in sm padla skupaj, in potem so me menda nesli pred učilnico od biologije ( na naši šoli) in tam sm bla do konca potovanja, ko je k meni prišu moj fant in mi govoril da zakaj jst tle ležim, da smo že skoraj tam in da če hitro ne grem me bojo ustrelli in mi je prinesu neko karto, in jst sm bla ful bolana, ampak smo vseeno šli, in potem je on kr zginu nekje v gužvi in jst sm ostala sama s svojim (gromozanskim) kufrom in sm kričala in se jokala in ljudje so samo stali in me gledali.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#771 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 23 April 2007 - 10:58 AM

Jaz pa sem danes sanjala, da sva se s fantom poročila in imela eno luškano malo pupiko z kravžlastimi laski, rjavimi navihanimi okicami in nagajivim nasmeškom in sva ji v trgovini kupila plišastega Smrkca. smile.gif
Ne vem kaj te sanje pomenijo, ampak moram rečt, da so bile prijetne. smile.gif
  • 0

#772 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 23 April 2007 - 02:41 PM

Najprej neki o Prison Breaku (men se zadnje čase skoz sanja o tem, pa sm že 2 tedna nazaj pogledala zadnji del 2. sezone), pol pa da sva bla z lubijem spet skupi in sm se zjutri tok v živo spomla kako mi je reku, da me ljubi in če mu oprostim, da sva šla narazn, da me je resno zabediral, ko sm ugotovila, da ni blo res.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#773 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 23 April 2007 - 03:32 PM

Kemijske reakcije pa enačbe wacko.gif Zakuga hudiča me to sranje še v sanjah mori???!!!
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#774 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts

Posted 25 April 2007 - 06:29 PM

Neko viiiisoko manekenko s ful doglim vratom. V faco je bla malo podobna meni, isti lasje.
Pol sem ji skreirala eno srajčko (tik pred začetkom modne revije, kar tam v backstageu) pol pa je pristopla Anna Wintour, rekla da je krasna in da me bojo usi high fashion designerji kopirali. huh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#775 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 26 April 2007 - 08:58 AM

Ful grozne sanje. Da sem bila na neki napravi a la prosti pad, ki se ji je čisto zmešalo in na koncu nas je vse premetavalo in smo vsi umrli v njej. Pol pa so nas zaprli v nek zavod, kjer so bili zdravniki in nas niso spustili ven, mi pa smo iskali izhod in ko nam je končno uspelo pa smo se skrivali po njivah med koruzo in pšenico in kakor hitro smo zaslišali glas smo se vrgli na tla, tako da sem bila cela blatna. Ma grozne sanje so bile. Predvsem tisti del z prostim padom.
  • 0

#776 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts

Posted 26 April 2007 - 01:02 PM

Da mi je včeraj ortodontka dala dol aparat in sem imela zgorenjo vrsto perfektne, ko pa sem pogledala spodnje zobe, me je skoraj kap. Bli so zarjaveli, prav taka ogabna rjava rja je bla gor, fuuuuuuuuuuuj ohmy.gif
  • 0
Pablo Picasso

#777 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 27 April 2007 - 10:36 AM

Z nekim chairman-om (bil je japonskega porekla smile.gif) sva hodila sem ter tja in počela ne vem kaj, na konc so mi neki japonski mafijci dal 100€ in to je blo kao ful ful velik keša, pol so pa ustrelil tega chairmana, men je ena ženska merla v glavo, ampak me ni ustrelila in mi je pustila, da sm z avtom spizdila, čeprov so me pol uni še lovil. in pol sm se zbudila, tko da ne vem če so me na konc likvidiral al ne. Se mi pa niti sanja ne, od kje so se prkradl japonci
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#778 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts

Posted 27 April 2007 - 01:32 PM

Grozne sanje sem imela. Moj kuža me je začel grist, pa skakat name in ni in ni nehal. Mislna sem, d me bo razmesaru.
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#779 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25905 posts

Posted 28 April 2007 - 08:09 AM

da je mami nekej kuhala, pa ni hotla plina ugasnit po 10ih minutah - da je hotla pozar zanetit, men pa ni pustila, da bi ugasnila al pa sla iz hise. tako da sm izkoristla en trenutek, k ni bla pozorna, ugasnila use skupej, pograbila telefon in tekla iz hise. prsli so gasilci, se nekej pogovarjal pol z nama ... pol se je pa kr naenkrat zacel ful folka zbirat pred naso garazo, nekej iz nase sole, nekej pa kr tko ... u glavnem, enmu nikakor nism mogla dopovedat, kako nej prov napise mojo telefonsko al pa moj email naslov, pol pa bivsi klice, ce se lahko oglasi ... sm rekla, da lahko pa unga tipa odslovila, in pol pride bivsi s punco. men nc jasn, niti se nism mogla spomnit, a je iz njihove druzbe al je sploh ne poznam, u glavnem pol smo sli gledat nek samostan al pa nekej - na hrvaskem -, kamor si lahko prisel, ce si splezal po nekih vodoravno polozenih ceveh.

stvar se je pol se zapletala, ampak res nima nobenga smisla ... ampak po dolgem casu ene sanje, da se res spomnim vseh detajlov. pa tud ce se jih ne bi huh.gif
  • 0

#780 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 30 April 2007 - 07:39 AM

S faxom smo šli na nek izlet, ala ekskurzija, proti Grčiji. Bilo nas je ogromno in medtem ko smo na postojankah čakali avtobus(? ponavadi je ravno obratno), da pride po nas, so študentje bili toliko pod vtisom razgledom nad morjem, da so notri začeli metati fotoaparate. Ko smo se vračali nazaj proti domu, nas je proksa popeljala še v neke gotske katedrale, ter v KHM, kar sredi Ljubljane. Potem me je pa začela spraševat po posameznih izsekih kdo je upodobljen na reliefu. Js sm si pa mislila, kaj mi težiš, saj že imam oceno iz tega =).
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users