Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
35984 replies to this topic

#761 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 03 May 2006 - 09:13 AM

Anaa, nisi v šoli?
  • 0

#762 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 May 2006 - 09:14 AM

Ju ar velkam. IPB Image IPB Image
  • 0
Viens, reste ici!

#763 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 May 2006 - 09:14 AM

QUOTE(Kalypso)
Anaa, nisi v šoli?

Babica mi je v četrtek umrla in je danes pogreb pa sem ostala doma.
  • 0
Viens, reste ici!

#764 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 May 2006 - 09:16 AM

Ana IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#765 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 03 May 2006 - 09:18 AM

QUOTE(DiLeMa)
Ana IPB Image
moje sožalje
  • 0

#766 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 May 2006 - 09:19 AM

Hvala.
  • 0
Viens, reste ici!

#767 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 May 2006 - 09:21 AM

Am .. kje je Jenna zadnje čase ?
  • 0
Viens, reste ici!

#768 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 May 2006 - 09:22 AM

Hm.. na dopustu?
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#769 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 May 2006 - 09:23 AM

QUOTE(Anaa)
Am .. kje je Jenna zadnje čase ?

Na potovanju s svojim dragim, me je zapustila v navalu jeze ... zdej se skriva nekje v Barceloni, jaz pa cele noči ne spim in se tresem od groze, da jo je oni dedec ugrabil in ne pride več nazaj. Sem vedla, da se ne bi smela pentljat s tako lahkoživko. Samo kaj, ko je blo pa tok lepo. IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#770 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 03 May 2006 - 09:29 AM

Točno, saj je nekaj govorila o Barceloni. IPB Image
  • 0
Viens, reste ici!

#771 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4265 posts

Posted 03 May 2006 - 06:30 PM

Zdaj pa še moje vprašanje...

V velikem navdušenju ob novi pridobitvi depilatorja, sem se lotla depilirat podpazduho rolleyes.gif In jaz seveda skoraj da nisem skupaj padla od bolečine ampak sem vseeno dokončala nalogo. Zdaj pa me koža tam boli že dva dni čeprav si mažem z bepantholom. Z deotom niti ne upam blizu ermm.gif A je ta občutek normalen po prvem depiliranjem...ker na nogah sploh nisem nič čutla prvič...tukaj pa kot da bi mi hotlo kožo olupit.. In še eno vprašanje...če se le opogumim in to probam še drugič..a je potem kaj lažje? biggrin.gif
  • 0

#772 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 May 2006 - 12:53 PM

.
Oh, kako je lepo videt, ko te nekdo pogreša. biggrin.gif
DiLeMa, tebi pa rečem samo to - ne bova tukaj javno po forumih prale umazanega perila..... ti dobro veš, zakaj sem šla. IPB Image

bellini - ja, to je čisto normalno. Jaz, ko sem si prvič, sploh nisem mogla dat rok ob telo, tako me je vse peklo. biggrin.gif Naslednjič bo boljše. Maži si lepo z Bepanthenom ali pa Bepantholom (še boljše Bepanthenom Plus, če ga maš), pa bo čez par dni boljše.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#773 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4265 posts

Posted 04 May 2006 - 01:17 PM

QUOTE(Jenna)

bellini - ja, to je čisto normalno. Jaz, ko sem si prvič, sploh nisem mogla dat rok ob telo, tako me je vse peklo. biggrin.gif Naslednjič bo boljše. Maži si lepo z Bepanthenom ali pa Bepantholom (še boljše Bepanthenom Plus, če ga maš), pa bo čez par dni boljše.

Hvala za vzpodbudne besede 8) Kremco si pa grem ob prvi priliki kupit wink.gif
  • 0

#774 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 May 2006 - 01:23 PM

.
Malenkost! wink.gif
Vem, da si rahlo preplašena..... tudi jaz sem bla. biggrin.gif

Krema BPlus je pa res jako uporabna..... za kakšne takšne nevšečnosti, ker si lahko direkt na 'poškodbo' mažeš, pa malo se je ponuca in posledično dolgo traja.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#775 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4265 posts

Posted 04 May 2006 - 01:51 PM

a se te kreme da kupit v drogeriji al v lekarnah? jaz mam namreč doma le testerčke iz revij...
  • 0

#776 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 04 May 2006 - 03:21 PM

QUOTE(bellini)
a se te kreme da kupit v drogeriji al v lekarnah? jaz mam namreč doma le testerčke iz revij...

Lekarna.1k pride.
  • 0

#777 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 06 May 2006 - 09:46 AM

Kako je ime ženski, ki na slo1 vodi oddajo prvi in drugi? Nekaj v stilu Bernarda Žardin?
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#778 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32525 posts

Posted 06 May 2006 - 09:50 AM

Bernarda Žarn. smile.gif
  • 0

#779 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 06 May 2006 - 09:50 AM

Sem šla gledat na net, pa nič ne piše, kdo je voditeljica.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#780 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 06 May 2006 - 09:56 AM

o hvala vam biggrin.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users