Jump to content

Photo

Čiščenje - najučinkovitejša sredstva in tehnike za boj proti umazaniji v vašem domu

• Please log in to reply
1071 replies to this topic

#761 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85871 posts

Posted 12 August 2020 - 09:59 PM

😫
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#762 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16780 posts

Posted 13 August 2020 - 05:41 AM

Ok zdaj imam pa jaz eno vprasanje...dila na wcju, ki jo stalno ribam, je porumenela. Zakaj, ne vem, ni pa od cloveskih izlockov. Sumim da je enostavno slabe kvalitete. A se to zarumenelost mogoce da s cim spravit prec ali bo treba po novo? Nekak mi ni za kupovat nove ker bova naslednje leto razbila kopalnico.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#763 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 13 August 2020 - 05:47 AM

To tudi mene zanima. Po dveh letih je porumenela.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#764 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16780 posts

Posted 13 August 2020 - 06:14 AM

Ja, isto! Tam nekje se je zacelo zdaj je pa ze tako da mi je bed koga na obiaku met. Ce nau za spucat bo za zamenjat....
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#765 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27325 posts

Posted 13 August 2020 - 06:30 AM

Ne da se :)
  • 0

#766 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 13 August 2020 - 06:46 AM

Boze mili, sem sla pogledat koliko bi bila nova. Kje so casi, ko si za skret kupil desko za 10€ v Merkurju :D
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#767 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32276 posts

Posted 13 August 2020 - 07:21 AM

Od-do so cene verjetno, tako kot cela školjka.
Zakaj bosta pa že razbijala kopalnico?
  • 0

#768 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4141 posts

Posted 13 August 2020 - 07:21 AM

Ko ste že pri wc-ju, kako pa očistite notranjost robov? Jaz zgolj s čistilom in splakovanjem ne naredim nič, metlica pa je predebela, da bi prišla čisto zraven. Potem pa z goro wc papirja drgnem z roko (no imam gor rokavice). A se da dobit kako bolj špičasto ščetko ali kaj naj naredim, uporabim? Sem dolgo časa mislila, da je zgolj čistilo dovolj, potem pa na tv-ju gledam oddajo o enem, ki preverja in pomaga hotelom kako z wc papirjem preverja čistost notranjosti roba in sem isto doma naredila pa me je skor kap.
  • 0

#769 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19121 posts

Posted 13 August 2020 - 07:28 AM

A je še kje ta oddaja? To je oni plešast tip ane :D sem v nosečnosti skoz gledala haha

• 0

#770 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16780 posts

Posted 13 August 2020 - 07:41 AM

Zato ker meni ze od zacetka ni vsec, edini prostor v hisi ki ga mrzim na veliko. Ne vem kaj sem mislila. Moti me postavitev, ploscice, vse...
Tako dabova vse spremenila.
Mogoce imam malo v genih ker moja starsa imata ze tatretjo kopalnico in spet bo mati nekaj ruzla notri kot je rekla, ker je mozaik v tus kabini totalni fail... :lol:
  • 0

#771 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32276 posts

Posted 13 August 2020 - 07:45 AM

Kaj pa ji ni glede mozaika? Mi ga imamo tudi...
  • 0

#772 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24520 posts

Posted 13 August 2020 - 07:47 AM

ki preverja in pomaga hotelom kako z wc papirjem preverja čistost notranjosti roba in sem isto doma naredila pa me je skor kap.

kar ne veš, ne boli :lol1:

Jaz imam pa zelo veliko vlage v hladilniku. In zadnja stran hladilnika je malo pomrznila. Tisti odtok sem gledala in ni izgledal zamašen.

Kakšna ideja, kaj bi bilo narobe?

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#773 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 13 August 2020 - 07:59 AM

Anthony Melchiorri! Moz velikokrat za zabavo preverja hotele in apartmaje v katerih smo po njegovih metodah :D

Seveda so cene od-do, samp ce hoces, da pase lepo, moras pa najbrz kar isto kupit. Jaz tudi nisem zadovoljna s kopalnico. Zdaj bi vzela tople ploscice, ne sivih.

Mogoce prevec dela? Imam tudi led in ce je stvar zadaj pri steni, zamrzne na stiku.
  • 0

Tumblr

#774 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16962 posts

Posted 13 August 2020 - 07:59 AM

Ponavadi se ta led začne nabirat pri starejših hladilnikih, nama se npr ful. Nimam pojma, če se da kaj naredit.

Ta rob od WC školjke jaz ponavadi kar z wc ščetko zdrgnem in gre včasih ful svinjarije ja. Mogoče bi lahko s kakšno staro zobno ščetko ali pa ono ščetko za kozarce oz flaše pomivat poskusila. Ponavadi so ožje in daljše. Bom jutri naredila test z wc papirjem, to pa res nisem videla pri temu tipu. :D

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#775 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 13 August 2020 - 08:03 AM

Deske sčasoma porumenijo, ja, pomoje je to od sončne svetlobe. Pri nas doma se je isto zgodilo s plasticnimi okvirčki od stikal za luči in vtičnic.

Pri nama na NL de ni nič opaziti po 8ih letih, ampak tudi nimava v kopalnici nobenega okna.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#776 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4141 posts

Posted 13 August 2020 - 08:07 AM

Deske sčasoma porumenijo, ja, pomoje je to od sončne svetlobe. Pri nas doma se je isto zgodilo s plasticnimi okvirčki od stikal za luči in vtičnic.

Pri nama na NL de ni nič opaziti po 8ih letih, ampak tudi nimava v kopalnici nobenega okna.

Mi imamo kopalnico brez okna pa je deska prav tako rahlo rumena.
  • 0

#777 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25878 posts

Posted 13 August 2020 - 08:11 AM

Potem pa ne vem, mogoče ima kak autodestruct program notri ;) #consumerism
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#778 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 13 August 2020 - 08:18 AM

Jap, slaba plastika. Okvircki in tipke tudi vec ne porumenevajo, stari pa so. Pri mozevih sta od dveh razlicnih firm in so Temovi stari porumeneli, Gewiss pa ne.
  • 0

Tumblr

#779 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85871 posts

Posted 13 August 2020 - 08:20 AM

Pri nas tudi niso nic porumenele. Ne vem, iz cesa so, so pa tezke in kar masivne (idealne, da si otrok lahko prste pripre).
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#780 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32276 posts

Posted 13 August 2020 - 08:45 AM

No naša tudi ni spremenila barve, res pa je, da nisva kupila prav bele bele. Je malo temnejši odtenek. Je blo pa treba menjati tiste ploščice, s katerimi je pritrjena na skoljko.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users