Vprašanja, pomoč pri zdravstvenih tegobah
Posted 16 December 2025 - 11:10 AM
Posted 16 December 2025 - 11:25 AM
Olivija, Better You losjoni v DMu. Uporabljam otroskega na I., ko ima rastne bolecine, in ji pomaga.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 16 December 2025 - 11:36 AM
Posted 16 December 2025 - 11:48 AM
Podgana, hvala ti, se spomnim zdaj, da sem to že vzela za očeta, sicer kar nekaj časa nazaj.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 16 December 2025 - 12:05 PM
A kdaj vzameš Fluimukan? Probaj enkrat takoj, ko se ti prehlad začne, začet z jemanjem.
Ma samo fluimukan je za moker kašelj, izkašljevanje, jaz imam pa večino čas suh kašelj in se samo nekaj napenjam.
Panatus ipd je bolj za zvečer oz za momentalno zdravljenje, ni pa da bi odpravil kašelj.
[Napoleon]
Posted 16 December 2025 - 10:46 PM
https://www.lekarnar...o-cesnja-mentol
^^
Sem mu dala slednje, ker sem imela že doma in je bilo kmalu bolje/suhi kašelj se je spremenil v produktivnega in se je lepo izkašljal.
Sem že pisala enkrat, da sem pred leti dobila pri osebni zdravnici na recept ene tablete (pozabila ime), ker me po prehladu kašelj nikakor ni hotel zapustiti, najhuje je bilo ponoči.
Posted 16 December 2025 - 11:58 PM
Posted 17 December 2025 - 08:09 AM
Folkodin. Jaz ga imam tudi se doma, za najhujse primere, ko zaradi kaslja res ne morem zaspat. Sem brala, da je prepovedan. To mi je tudi noro, da ni enega ucinkovitega zdravila za to, sirupi so meni vsi p* dim.
Jaz tudi se vedno kasljam po gripi, da o smrkanju ne govorim.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 17 December 2025 - 11:21 AM
Posted 17 December 2025 - 11:43 PM
https://www.lekarnar...isolvon-tablete
Posted 26 January 2026 - 01:07 PM
Meni ena ja, druga ne. Ampak to samo jaz opazim, ker je minimalno, je pa. Pa me zanima a je to kaj kar se dogaja se kateri.... Poleti naceloma nimam tezav...
Kaksna dobra preventiva, ideje?
Posted 26 January 2026 - 10:26 PM
Običajno otekajo poleti, vsaj meni zaradi vročine. Dvigni noge v ležečem položaju, da bodo višje od srca (podstavi si nekaj spodaj).
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users