Jump to content

Photo

Anti-aging nega

• Please log in to reply
2184 replies to this topic

#761 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 April 2017 - 07:39 PM

Jaz imam eno vprašanje, najbrž je bilo že govora sicer: kje naročate the Ordinary, na Victorii ali na njihovi strani, Deciem?

Sem prebrala, da nove pudre v prednaročilu čaka že 25.000 punc :lol: Jaz še ne vem katerega bi, najprej sem želela Serum, ampak je zdaj bolj pohvaljen Coverage.

Res sem najbolj dovzetna za 11ko med obrvmi (enka je zdaj v sledovih, se pojavi proti koncu dneva)

Enako, jaz imam tudi zaenkrat samo tole, samo enko na levi :lol: Pa še to se mi zdi, je vidna samo zvečer, pa ko imam puder.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#762 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17586 posts

Posted 05 April 2017 - 07:49 PM

Na njihovi strani ni poštnine nad 25 €.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#763 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16780 posts

Posted 05 April 2017 - 07:59 PM

Ma jaz mam gub skoz vec.Tiste med obrvmi ne, ker se ne mrscim.
Se pa dosti smejim in nasolabialne imam, mi tudi ne uidejo ker jih imata in mami in oci in cela moja familija...jaz jim pravim kar buldog gube. Ma raje bi imela ful izrazite une okrog oci kot pa da bom te dobila.
Pa nic ne morem. Smejat se pa zato tudi ne bom nehala....
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#764 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 April 2017 - 08:01 PM

Jaz na njihovi strani sploh ne najdem, kje piše strošek poštnine, ali pa sem slepa. Na Victorii pa tudi čudno piše, oz je glede na ceno.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#765 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85874 posts

Posted 05 April 2017 - 08:14 PM

5 € je, če naročiš pod 25. Jaz vedno naročim na Deciem, ker je vedno čez.

Fiona, smejalne se tudi ne delajo pri vseh enako, to je čisto odvisno od mimike posameznika in ne od tega, koliko se smeji. :D Nekateri jih tudi prej dobijo okrog ust, drugi pa okrog oči. Pa nekateri se mrščijo tako, da gubajo čelo, drugi pa predel med obrvmi.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#766 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 05 April 2017 - 08:14 PM

Postnina je 4,95. Nad 25 pa zastonj. Na victorii pa sproti racuna. Jaz nisem zadovoljna z v., ker sem enkrat narocila dva izdelka, denarja ocitno ni bilo na kartici dovolj, zato so mi vzeli za enega in postnino za oba. Sporocili niso, drugega pa tudi nikoli nisem videla.

Kislinske pilinge ste kaj gledale? Znajo tudi pomagati.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#767 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 April 2017 - 08:22 PM

Hvala za odgovore! :)

Jaz ga ravno gledam ja, Glycolic Acid 7% Toning Solution. Resno razmisljam, ce bi tole namesto retinola. In Vitamin C poleg.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#768 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85874 posts

Posted 05 April 2017 - 08:29 PM

Verjetno misliš pri kozmetičarki. Jaz bi probala, ampak to pa res v zimskem času. Še nikoli nisem bila pri kozmetičarki (za obraz).  :ph34r:

• 0

― V. Van Gogh

#769 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19121 posts

Posted 05 April 2017 - 08:29 PM

Jaz mam tud to 11, ker se mrscim. Primer mi jih lep zapolni. V jeseni bom zacela z aha in retinoidom postopoma.
  • 0

#770 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 05 April 2017 - 08:50 PM

Tistle 7% je res bolj tonik za skoraj vsak dan. Ni nadomestilo za retinol. Mislila sem na kaj mocnejsega pri dermatologu. Ordinary ima tudi 30% glikolno. Jaz si trenutno delam 20% mandelicno pa porocam kako bo.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#771 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 April 2017 - 09:05 PM

Aja ne, to pa ne. Niti pri kozmeticarki nisem se bila pa zaenkrat tudi nimam namena :)

To 30% glikolno bom pa pogledala.

Barbarina, kateri primer pa uporabljas drugace? Jaz še iščem dobrega, takega s SPF po možnosti :lol: Dream on.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#772 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 05 April 2017 - 09:38 PM

Ja sej ce si med pogumnimi, lahko to doma delas. 30 je ze kar mocna, meni je ze 10 od Paule super. Cisto gladko kozo naredi. Medtem ko mi Cosrx 7% ni nic posebnega.

Ravno zdaj sem prebrala, da je Biore Perfect Milk super primer in sem jo narocila.
  • 0

Tumblr

#773 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 April 2017 - 10:03 PM

The Ordinary ima pa samo 7 in 30, vmes pa nic ne? Ce ne bom pa vseeno njihov retinol jeseni. Zdaj imam Redermic R od LRPja ampak ne vidim ucinkov, pomoje je preblaga.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#774 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85874 posts

Posted 05 April 2017 - 11:08 PM

Barbarina ima njihov liquid primer, tega imam jaz tudi.

Če bi izbirala kislino od The Ordinary, bi sigurno izbrala laktično.

• 0

― V. Van Gogh

#775 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19121 posts

Posted 06 April 2017 - 05:00 AM

Ja, tega.
  • 0

#776 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 06 April 2017 - 09:22 AM

Za ucinke od retinola ipd. so potrebni meseci. Jaz sem na tretinoinu rabila skoraj eno leto.
Meni top kislina pri TO je azelaicna. Super za rdecico, kot primer, anti inflammatory, ne drazi. Komot uporabljate poleti.
  • 0

Tumblr

#777 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 06 April 2017 - 09:44 AM

Podgana, samo na hitro, tale je močnejši od tega, čeprav je prvi 1% in drugi 2%, ane? Moram si prebrat malo kaj je sploh razlika med Retinolom pa Retinoidom. :oops:

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#778 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17274 posts

Posted 06 April 2017 - 10:49 AM

Ta druga oblika je čisto nova in neraziskana, tako da pojma nimam. Najbrž je res prvi močnejši, ja.

http://www.skinacea....ml#.WOYO-fnyi00

• 0

Tumblr

#779 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85874 posts

Posted 06 April 2017 - 12:26 PM

Podgana, daj mi povej, ce lakticna res tako obupno smrdi in po cem? :D Ker kolikor berem, azelaicna sploh ni zame, nimam nobene od zgoraj omenjenih tezav.
  • 0

― V. Van Gogh

#780 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16780 posts

Posted 06 April 2017 - 12:40 PM

Azelaicna kislina...gledam na TO.
Pa potem uporabljas samo to kislino, ne AHA? Vec kislin skupaj....?
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users