Jump to content

Photo

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja

• Please log in to reply
3763 replies to this topic

#761 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 December 2007 - 02:21 PM

Je že kera sprobala/preverjala te nove šampone?
Gliss Kur Intensiv-Kur Shampoo
Mam filing, da je to spet eno sranje, bolj kot ne.

IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#762 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 December 2007 - 02:24 PM

Zame ti šamponi nimajo uporabne vrednosti, ker ne maram težkih in gostih šamponov (imam občutek, da tale je tak). Itak pa mi je brezveze tudi zato, ker vedno po šamponiranju uporabim regenerator, šampon pa potrebujem zgolj zato, da nežno očisti - pričakovat od šampona neko jako regeneracijo mi je smešno.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#763 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 06 December 2007 - 03:04 PM

jaz ga imam. ni slab, ampak mislim, da ga ne bom več kupila. na sestavine se pa ne spoznam toliko, da bi lahko kaj o tem povedala.
  • 0

#764 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 December 2007 - 03:11 PM

Katero različico pa imaš? Imaš mogoče digitalca, da bi slikala sestavine? oops.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#765 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5816 posts

Posted 06 December 2007 - 03:25 PM

imam tega z 19 sestavinami (diši kot maska- torej krasno). imam pa šampon pri fantu in šele čez vikend, če se bom spomnila. ali pa bom prepisala sestavine. vem pa da nima sodium laureth sulfata.
  • 0

#766 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46047 posts

Posted 06 December 2007 - 05:44 PM

QUOTE(Michelle @ 4. 12. 2007 - 20:56) View Post

Kalypso, zdaj sem komaj vidla, točno tako frizurco mam jaz, kot si jo ti prilimala na prejšnji strani. Meni je res fajn za nosit. Samo mam pa probleme z likanjem, ker mam ful goste lase in kljub likalniku vsi nekaj po svoje hočejo stat, pol pa še vzadaj spodaj tisti laski so prekratki za likanje, se pa ful radi ven obrnejo.
Nice. A imaš kako sliko? Pri meni gostota las sploh ni problem, ker imam redke lase. Pa likalnik sem tud dobila (čist mimogrede izražena želja je bila uresničena biggrin.gif ). No, sicer me pa je sedaj želja po taki čupici že minila. Kdo ve. Morda me pa čez čas spet zgrabi. biggrin.gif
  • 0

#767 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 26 December 2007 - 07:23 PM

klik

tle je v izi pokazan, kako narest une valove, ki jih je enkrat crna hotla.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#768 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 06 January 2008 - 09:35 PM

Malo sem zmedena v ktero temo bi dala tole, tak da upam da nebo nič narobe da sm dala kr sem. smile.gif

Torej, išem kremo/regenerator brez izpiranja/olje, kakorkol ki bi mi lase nahranlo, zmehčalo, zgladilo, navlažilo.

Imam zlo poškodovane in izsušene lase od barvanja na blond, likanja. Tudi naravno že imam taki krepasti, skodrani las, ki je nagnjen k izsušenosti. In bi poleg šampona,maske,balzama .. še mela nekaj takega ki se ne izpere.

Za zaščito pred likanjem imam slaven Tigi Smooth&Shine, ki pa že gre k koncu in bom zdaj iz čistega eksperimentiranja vzela za spremembo Loreal Hot'n Glatt. Ker mislim da sta sestavinsko podobno kvalitetna ane?

No torej po likanju, pa tud vmes med dnevi naprimer zvečer ali zjutraj pa bi pač mela neko kremo ali kaj podobnega za lase, ker po likanju hitro spet postanejo taki slamnati in se kodrajo.

Vglaunem dobrodošli so vsi predlogi kako bi dopolnila svojo nego. wink.gif
  • 0
Memento mori.

#769 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 14 January 2008 - 11:58 PM

Meni so til kristalčki ful všeč

Alfa Parf Semi Di Lino Cristalli Liquidi

IPB Image

Naredijo lase ful lepo mehke thumbup.gif
  • 0
Why so serious?

#770 ššiva

ššiva

sramežljivec

• Člani
  • 86 posts

Posted 15 January 2008 - 04:24 AM

QUOTE(Jenna @ 6. 12. 2007 - 14:21) View Post

Je že kera sprobala/preverjala te nove šampone?
Gliss Kur Intensiv-Kur Shampoo
Mam filing, da je to spet eno sranje, bolj kot ne.

IPB Image

Kupila sem si Intensive reapair 19, torej tisiti ki je bel z oranžno črto.
Tako ali tako sem pristaš Gliss Kur-ja in moram pohvalit tole kombinacijo šampona ter regeneratorja. Seveda kake drastične spremebne oz. popravila na laseh ne naredi, kar je seveda razumljivo ,saj od šamponov tega ne pričakujem.
Šampon je gost in se speni že ob prvem nanosu, lase naredi sijoče ter mehke in jih ne obteži.
Mislim, da ga bom kupovala naprej saj moji lasje trenutno ne potrebujejo balzama, tako, da bom v prihodnje očitno pri nakupu lasne nege prihranila kar nekaj denarja.
  • 0

#771 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 18 January 2008 - 09:14 AM

QUOTE(fire-fly @ 14. 1. 2008 - 23:58) View Post
Meni so til kristalčki ful všeč

Alfa Parf Semi Di Lino Cristalli Liquidi

IPB Image

Kje se sploh kupijo ti kristali ? Parkrat sem jih že iskala v Muellerju pa jih nisem našla. ermm.gif

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#772 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 18 January 2008 - 10:51 AM

Mislim,da sem nekje slišala, da v Ypsilonu...sam nisem čist prepričana
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#773 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 18 January 2008 - 11:08 AM

Odlično, hvala lepa! smile.gif Brala sem nekje na netu, da v specializiranih parfumerijah, samo to ni glih popolna informacija. Bom šla počekirat danes.
  • 0
IPB Image

#774 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 18 January 2008 - 04:16 PM

Sahara, link, ki si ga prilepila je super, mogoče kdaj sprobam kak hecni čopek naredit, samo če bi mi pa frizer naredil sraje iz las kot pri THE DOWNTOWN UPDO, mu pa lastnoročno zažgem vse kocine po telesu kar jih ima, pa še ribežn v rit vtaknem =).

Blondi, če si kaj šla gledat- koliko stane?
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#775 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts

Posted 18 January 2008 - 07:51 PM

QUOTE(URŠKA @ 18. 1. 2008 - 16:16) View Post

Blondi, če si kaj šla gledat- koliko stane?

Ni mi ratalo danes, grem pa jutri dopoldan za ziher.

• 0
IPB Image

#776 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 27 January 2008 - 07:27 PM

A si že šla ? tongue.gif
  • 0
Memento mori.

#777 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 28 January 2008 - 02:13 PM

Js sm jih kupla v Ypsilonu na Dunajski 45!!! Je rekla ženska da jih prej niso držali, da majo pa zdej pogodbo z njimi tko da jih bodo redno mel thumbup.gif

Tko da pej tja pogledat al pa poklič pa vprašej wink.gif
  • 0
Why so serious?

#778 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 29 January 2008 - 02:47 PM

mene pa zanima neki...
zanč sm v nedeljskem časopisu brala, da majo boljši frizerski saloni en prograam, v katerga daš svojo fotko in višino... in pol ti on najde tvojo idealno čupo, glede na obliko obraza, velikst oči, nosu... če maš postran nos ti to poskuša skrit...
Zmer ti kakšno dolžino las bi mogu met...
A je mogoče kkšna to že kje srečala?
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#779 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 29 January 2008 - 03:00 PM

Nisem še slišala, mi gre pa blazno na smeh IPB Image Kaj vse se spomnijo za popolnost

fire-fly, kakšna je bila pa cena?
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#780 fire-fly

fire-fly

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 583 posts

Posted 29 January 2008 - 10:17 PM

Ja sej to postaja itak vedno bolj popularno povsod, tud naprimer v optikah. Ma to ti je vse sam promocija, sej ti vsak dobr frizer lahk svetuje kaka frizura nej bi ti pasala. Je pa dobr način za nove stranke vpelat. Vsak dober frizer ti bo znal na podlagi tvojih želja in ocene tvojih las predlagati frizuro...Tud če ti oni tam neko sliko (po možnosti še retuširano) pokažejo pa je vprašanje če te bo potem znal tud tako še ostričt. Ker slika je eno, praksa pa drugo!!! No, ampak probat ni greh wink.gif

URŠKA mislm da je bla cena tam nekak okol 12€. Ampak nism čist zihr, tko da kr poklič pa vprašej - js to dost prakticiram da si kako pot prikrajšam biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Why so serious?

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users