Jump to content

Photo

SPLOŠNA RAZPRAVA o FILMIH in priporočila

• Please log in to reply
3344 replies to this topic

#761 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86898 posts

Posted 10 April 2012 - 01:01 PM

Meni je pa ta American Pie tako beden, res v jedro beden film, pravzaprav vsi možni deli (seveda nisem gledala vseh, me je pri prvem izučilo) in variacije da ni šans, da bi šla še to v kino gledat. :lol: In se mi tisti, ki jim je to smešno kar malo smilijo. :ph34r:

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#762 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14313 posts

Posted 10 April 2012 - 01:04 PM

Mene je drugi del tega filma, davnega leta 2002(kam gredo leta :cry: ) vlekel gledat bivši....že takrat bi mogla vedt, da to ne bo šlo :D
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#763 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86898 posts

Posted 10 April 2012 - 01:18 PM

:D
  • 0

― V. Van Gogh

#764 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17581 posts

Posted 10 April 2012 - 01:37 PM

Jaz sem jo tudi gledala včeraj (ne na lastne stroške in idejo :D ). Ima kakšen svetel trenutek (kot vsaka komedija, ki jo naredijo dandanes), ampak vse pokvari to, da so 3/4 filma momenti v stilu sevn hevn. Pa tista full house glasba. Sem samo čakala, da bo cela dvorana vzdihovat začela ob globokih trenutkih :cry:
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#765 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 11 April 2012 - 08:08 AM

Jaz pa priporočam ogled Ameriške pite-obletnica. Noro smešen film! Že doglo se nisem tako smejala ob kakem. Ok, no ponavadi ne gledam komedij, ampak to sem pa šla :D

Jst pa rada gledam in komedije in akcije in drame in kriminalke, take in drugačne, težke ali cheap.. ampak tega sem šla gledat že z nostalgije. Ne bom pozabila, kako smo šli vsako pito gledat v kino že kot najstniki. Jaz sem se noro smejala, ker smo se ful zajebavali, poleg tega sta bila zraven mene 2 modela, okol 25 let, take sta pokala, da sem se še njima režala :turned: Pa med ogledom sem si prov rekla, da rabim še kak odlom party.
Vidiš Zoey, očitno sva glupe in pomilovanja vredne, da to gledava. Kok cheap :P :wink1:

Drugač bi šla pa FUL gledat Talisman :w00t2:
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#766 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 11 April 2012 - 07:03 PM

Zbiram predloge za kakšen lahkoten film, tako za zvečer pogledat. Kakšno lušno komedijo (NE American Pie :lol: ) bi najraje.
  • 0

#767 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15274 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 11 April 2012 - 07:09 PM

The Kids Are All Right klik
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#768 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86898 posts

Posted 11 April 2012 - 07:10 PM

Ja, ta je res fajn.
  • 0

― V. Van Gogh

#769 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 11 April 2012 - 07:16 PM

Super, že iščem! Pa še Julianne Moore igra. :D Gledala bi še The Best Exotic Marigold Hotel, samo še ni torrentov.
  • 0

#770 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46187 posts

Posted 11 April 2012 - 07:21 PM

Meni pa sta prva dva dela American Pie všeč. Bite me, ampak tak humor mi je všeč. American Wedding in 85170875431 nadaljevanje pa so mi brezvezni. Reunion pa še nisem gledala, tako da ne morm ocenit.

The Kids Are All Right pa mi ni bil bogvekaj. Saj je ok, ampak je šel mimo mene. Pogledaš, se nasmehneš in ga pozabiš.
  • 0

#771 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 11 April 2012 - 07:22 PM

Vidiš Zoey, očitno sva glupe in pomilovanja vredne, da to gledava. Kok cheap :P :wink1:

:D Ah, boli me. Vsak ima svoj okus. To, kar najraje gledaš pa res ne določa osebnosti. Moja cimra stalno gleda komedije, pa je totalen melanholik se mi zdi.
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#772 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24831 posts

Posted 11 April 2012 - 09:09 PM

Meni pa sta prva dva dela American Pie všeč. Bite me, ampak tak humor mi je všeč. American Wedding in 85170875431 nadaljevanje pa so mi brezvezni. Reunion pa še nisem gledala, tako da ne morm ocenit.

podpis
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#773 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 April 2012 - 11:12 PM

Zbiram predloge za kakšen lahkoten film, tako za zvečer pogledat. Kakšno lušno komedijo (NE American Pie :lol: ) bi najraje.

It's Complicated (2009)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#774 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86898 posts

Posted 11 April 2012 - 11:23 PM

^ Ja. :thumbup:

Ali pa About Schmidt, The Bucket List, As Good as It Gets ...

Kaj več lahkotnih se zdaj ne spomnim.
  • 0

― V. Van Gogh

#775 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 April 2012 - 11:28 PM

:yes: Ti so vsi lahkotni, a tudi kvalitetni, kar načeloma ni odlika lahkotnih filmov.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#776 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86898 posts

Posted 11 April 2012 - 11:31 PM

Aha. Še Whatever Works sem se spomnila, meni je bil zakon.
  • 0

― V. Van Gogh

#777 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 April 2012 - 11:33 PM

Ja. Tudi Broken Flowers (2005) je super.
  • 0

#778 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 12 April 2012 - 10:46 AM

It's Complicated, As Good as It Gets, The Bucket List sem že, ostalo bom. :D Hvala! Včeraj sva začela gledat The Kids Are All Right, mi je všeč. :D O bog, kako me živcirajo od Joni lasje, celi mastni, redki, polizani, fuuuj. :wacko:
  • 0

#779 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 April 2012 - 10:47 AM

Little Miss Sunshine poglej, en mojih najljubših filmov :)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#780 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 12 April 2012 - 10:51 AM

:idea: Točno! Jaz priporočam še Transamerica in I Love You Phillip Morris.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users