Jump to content

Photo

Maskare

• Please log in to reply
2273 replies to this topic

#761 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 10 April 2008 - 06:15 PM

Saj v bistvu najvešja razlika med cenejšimi maskarami, in tistimi oderuškimi laugh.gif je v tem, da mi npr. Chanelova zdrži res ful,ful dolgo, da ne odpada pod učke, in da mi jih ne draži. Sam učinek na trepalnicah, pa je npr. meni bil najboljši pri Lorealovi Lash Arhitect, ampak so mi drobci odpadali v učke in me dražli, kar se pri Chanelovi ni zgodilo.

npr. MF, pa mi ful držaijo oči jo odstranjujem.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#762 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 10 April 2008 - 06:42 PM

Jaz imam tudi zdej Lancome Hypnose in sem tudi razočarana, ker jo uporabljam dobesedno 2x na teden, pa je nimam tak dolgo in je vseeno že skor suha. Chanel Inimitable sem imela več kot eno leto (!!) in še zdle po enem letu in štirih mesecih ni čisto zanič, pa se ne hecam. Zdej moj naslednji nakup bo zagotovo YSL EFC, če pa mi ta ne bo oh in sploh, se vračam k Dior Maximeyes.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#763 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 10 April 2008 - 06:58 PM

Js moram pohvalit maskaro od NYX Doll Eye Volume. Naredi tko dolge in opazne trepalnice. Boljša mi je kot prejšnja ki sem jo imela, Lancome Courbe Virtuose. V ceni je pa velika razlika.
  • 0

#764 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 10 April 2008 - 07:01 PM

Dilema lahko primerjaš: diorjevo Maximeyes, Chanelovo, Hypnose, in mogoče MUF po učinku?

Nekako se odločam med to Diorjevo, MUF in pa Lorealovo Volumnekaj krat 5 laugh.gif
  • 0

#765 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 10 April 2008 - 07:04 PM

Jaz sem bila nad MUF nekaj časa totalno navdušena, ampak pol se je to navdušenje mal poleglo. Se mi zdi, da sem morala zlo velikokrat potegnit po trepalnicah, da sem prišla do ornk volumna, medtem ko pri Maximeyes takoj dobim wau efekt, se ne rabim matrat 5 minut. Kar pa se tiče Maximeyes in Hypnose, pa bi rekla, da mi je Maximeyes preprostejša za uporabo, pa lepše razporedi trepalnice. Chanelova mi je bila tudi zelo všeč, ampak se mi zdi, da naredita Maximeyes in Hypnose več volumna.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#766 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 April 2008 - 07:13 PM

Meni je pa Chanelova Inimitable definitivno ena izmed najboljših maskar, kar sem jih imela. Podaljša, priviha, pri volumnu ni sicer glih ful najjača - moje potrebe zadovolji. Je pa treba vedno pri ocenjevanju imeti v mislih dejstvo, da maskare čudežev ne delajo - torej da trepalnic ne bodo podaljšale za 1cm, jih šokantno povolumenizirale, itd. Po mojem veliko uporabnic nima realnih pričakovanj. V plus štejem Inimitable maskari tudi to, da traja nenormalno dolgo (kar je tudi povedala že DiLeMa), se popolnoma nič ne grudi in tudi, ko je že skorajda na tričetrt suha, namaže trepalnice zelo dobro, če se malo pomatramo, sploh spodnje. Pri meni sicer zdaj kraljuje YSL maskara, na drugo mesto dam Inimitable, na tretjo pa Chanelovo Extracils. MACovka me je pa popolnoma razočarala, saj si ni več možno z njo normalno namazat trepalnic že lep čas, pa bi še mogla biti v zelo dobri "kondiciji". Na podlagi te izkušnje MACovih maskar zagotovo ne kupim več. Ostajam pri YSL in Chanelu.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#767 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 10 April 2008 - 07:30 PM

Saj tole se strinjam, glede pričakovanj. biggrin.gif

Saj pravim iščem kvalitetno maskaro, kateri ne bi odpadali delci v oči, zadovoljiv efekt, predvsem, da mi jih lepo razporedi. In pa, da mi zdrži tako dolgo, da jo porabim, ne pa da po parih mesecih začne delat kolobocije. Sploh če zanjo dam 29€. In tega me je najbolj strah pri EFC, da bom dala ogromno (kar mi sicer ni problem za kvaliteto) potem pa bom dobila maček v žaklju.

Zakaj imam RD šele 11.junija? laugh.gif

• 0

#768 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 12 April 2008 - 10:06 PM

Jaz imam pa totalno nasprotno izkušnjo z MAC maskaro - zdržala mi je točno enkrat dlje, kot ostale, efekt je pa osupljiv. Imam pa Pro-Lash.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#769 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 April 2008 - 10:32 PM

Jaz imam Zoom Lash.
Da bi bila takšna gromozanska razlika med njimi? Hm...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#770 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 12 April 2008 - 11:14 PM

Čudno. Mislim, da se je Crni tudi Pro-Lash precej hitro posušila. ermm.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#771 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 April 2008 - 11:17 PM

Misterij... ;-)
Morda pa si ti mela neko čudno srečo in si izjema, ki potrjuje pravilo... ;p

• 0

#772 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 12 April 2008 - 11:23 PM

biggrin.gif Mogoče.
Sicer sem prvo (ki mi je tko dolgo zdržala) dobila iz ZDA, ta zdaj (uporabljam jo pribl. mesec) pa je iz Gradca.
  • 0

― V. Van Gogh

#773 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 April 2008 - 12:09 AM

Sporoči čez čas, kako se bo obnašala ta iz Gradca.
Morda pa so kakšne razlike, kaj veš!

• 0

#774 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 13 April 2008 - 10:50 AM

Bom. smile.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#775 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 13 April 2008 - 10:51 AM

Jaz imam Pro-Longlash in ne Pro-Lash.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#776 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 13 April 2008 - 02:56 PM

Moja najljubša je vsekakor Chanelova Inimitable, sploh v kombinaciji s kleščami worship.gif .
Me pa zanima, kakšna je ta nova Guerlain Le 2 de Guerlain. woot.gif
  • 0

#777 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 20 April 2008 - 04:36 PM

Jaz jo bom v kratkem kupila.
  • 0

― V. Van Gogh

#778 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 01 May 2008 - 05:05 PM

Mene je Diorshow popolnoma razočarala. Enkrat sem imela vso maskaro na krtački in pol sem mogla tisto dol pucat. Fuk ermm.gif Tko, da bo naslednja pomoje spet kar Hypnose, ker mi je res najboljša thumbup.gif
  • 0

#779 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 May 2008 - 05:37 PM

QUOTE(Jinadaze @ 20. 4. 2008 - 17:36) View Post

Jaz jo bom v kratkem kupila.

Katastrofa od maskare! Resnično ni vredna.
  • 0

#780 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85962 posts

Posted 01 May 2008 - 08:52 PM

Zakaj to? huh.gif
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users