npr. MF, pa mi ful držaijo oči jo odstranjujem.
Maskare
Posted 10 April 2008 - 06:15 PM
npr. MF, pa mi ful držaijo oči jo odstranjujem.
Posted 10 April 2008 - 06:42 PM
Posted 10 April 2008 - 06:58 PM
Posted 10 April 2008 - 07:01 PM
Nekako se odločam med to Diorjevo, MUF in pa Lorealovo Volumnekaj krat 5
Posted 10 April 2008 - 07:04 PM
Posted 10 April 2008 - 07:13 PM
Meni je pa Chanelova Inimitable definitivno ena izmed najboljših maskar, kar sem jih imela. Podaljša, priviha, pri volumnu ni sicer glih ful najjača - moje potrebe zadovolji. Je pa treba vedno pri ocenjevanju imeti v mislih dejstvo, da maskare čudežev ne delajo - torej da trepalnic ne bodo podaljšale za 1cm, jih šokantno povolumenizirale, itd. Po mojem veliko uporabnic nima realnih pričakovanj. V plus štejem Inimitable maskari tudi to, da traja nenormalno dolgo (kar je tudi povedala že DiLeMa), se popolnoma nič ne grudi in tudi, ko je že skorajda na tričetrt suha, namaže trepalnice zelo dobro, če se malo pomatramo, sploh spodnje. Pri meni sicer zdaj kraljuje YSL maskara, na drugo mesto dam Inimitable, na tretjo pa Chanelovo Extracils. MACovka me je pa popolnoma razočarala, saj si ni več možno z njo normalno namazat trepalnic že lep čas, pa bi še mogla biti v zelo dobri "kondiciji". Na podlagi te izkušnje MACovih maskar zagotovo ne kupim več. Ostajam pri YSL in Chanelu.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 10 April 2008 - 07:30 PM
Saj pravim iščem kvalitetno maskaro, kateri ne bi odpadali delci v oči, zadovoljiv efekt, predvsem, da mi jih lepo razporedi. In pa, da mi zdrži tako dolgo, da jo porabim, ne pa da po parih mesecih začne delat kolobocije. Sploh če zanjo dam 29€. In tega me je najbolj strah pri EFC, da bom dala ogromno (kar mi sicer ni problem za kvaliteto) potem pa bom dobila maček v žaklju.
Zakaj imam RD šele 11.junija?
Posted 12 April 2008 - 10:06 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 April 2008 - 10:32 PM
Jaz imam Zoom Lash.
Da bi bila takšna gromozanska razlika med njimi? Hm...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 12 April 2008 - 11:14 PM
― V. Van Gogh
Posted 12 April 2008 - 11:17 PM
Misterij... ;-)
Morda pa si ti mela neko čudno srečo in si izjema, ki potrjuje pravilo... ;p
Posted 12 April 2008 - 11:23 PM
Sicer sem prvo (ki mi je tko dolgo zdržala) dobila iz ZDA, ta zdaj (uporabljam jo pribl. mesec) pa je iz Gradca.
― V. Van Gogh
Posted 13 April 2008 - 12:09 AM
Sporoči čez čas, kako se bo obnašala ta iz Gradca.
Morda pa so kakšne razlike, kaj veš!
Posted 13 April 2008 - 10:50 AM
― V. Van Gogh
Posted 13 April 2008 - 10:51 AM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 13 April 2008 - 02:56 PM
Me pa zanima, kakšna je ta nova Guerlain Le 2 de Guerlain.
Posted 20 April 2008 - 04:36 PM
― V. Van Gogh
Posted 01 May 2008 - 05:05 PM
Posted 01 May 2008 - 08:52 PM
― V. Van Gogh
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users