Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3504 replies to this topic

• Guests

Posted 19 November 2006 - 09:26 PM

Men pa blazno odgovarja Schellerjeva kutina. Ampak res blazno. Vsake tolk casa, ko je ful mrzlo se mi nardi ful suha koza in sm si kupla Speick nocno, pa je sicer vredu, ne dela mozoljev in nic, ampak vedno znova se vrnem k uporabi tele kutine in za ponoci in za podnevi. Zadnje case kadar je mraz, se pac dvakrat namazem. Najprej enkrat, ko se cisto vpije pa se enkrat in je vredu. Super kozo mam, ce sam to uporabljam, tk da si zdaj prav ne upam menjat, ceprav me mika tut tale Cosmetic lad pa se kaj.. Mogoce sm pa koncno res nasla popolnoma ustrezno kremo za mojo kozo?? smile.gif
  • 0

#762 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 19 November 2006 - 11:29 PM

No jaz sem si pa rjavo Cosmerbo narocila in mi na obraz nekako ne pase. Za okoli oci mi je presuha, ceprav mi to ni najbolj jasno, ker krema deluje precej mastno. Za obraz pa premastna, sicer se zacuda ne svetim, mi pa pusti masten film na kozi, cesar pa ne maram. Mislim, da bom po vseh preizkusanjih zadnjih tednov ostala kar pri Gariner Pure, ker odkar sem menjala cistilni gel, je moja koza cisto lepa. smile.gif Pa se neke rdece pikice se mi hocejo delati okoli oci, cesar prej nikoli nisem imela, tako da ociten znak, da moram nehat z eksperimenti. blink.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#763 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17688 posts

Posted 20 November 2006 - 02:41 PM

V naši mestni lekarni imajo še vedno zaloge prejšnjih starih Schellerjevih krem, pa me blazno mika Matirajoča Ananasova krema za nečisto kožo (iz prejšnje linije, da ne bo pomote!). A je IMELA katera izkušnje z njo? Ker ta krema je menda v redu, tista iz nove linije pa pušča film na koži, al kako?

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#764 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 20 November 2006 - 02:56 PM

QUOTE(MateYa @ 20. 11. 2006 - 14:41) View Post

V naši mestni lekarni imajo še vedno zaloge prejšnjih starih Schellerjevih krem, pa me blazno mika Matirajoča Ananasova krema za nečisto kožo (iz prejšnje linije, da ne bo pomote!). A je IMELA katera izkušnje z njo? Ker ta krema je menda v redu, tista iz nove linije pa pušča film na koži, al kako?

jst jo mam mal porableno še zmer doma. pa mi ne odgovarja preveč, ker mam en čudn filing k si jo dam gor pa smrdi mi tok da kr res ni, no ja vsaj stanja kože mi ni poslabšala. jo je pa probu tu brat k je 2 let starejši od mene pa prav de je fajna ...odvisn od posameznika. men osebno ne paše preveč
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#765 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17688 posts

Posted 20 November 2006 - 03:14 PM

A pa prav ta staro misliš?

Ker nova embalaža je taka:

IPB Image

Stara je pa taka, to jst mislim:

IPB Image
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#766 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 20 November 2006 - 03:16 PM

aja ups oops.gif jst mam pol novo, sm čist pozabla de so pakunge menal... sj a se sestavine kj razlikujejo?
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#767 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17688 posts

Posted 20 November 2006 - 03:24 PM

Malo se, sem primerjala. In bojda je bila iz stare linije (tadruga ki sem jo prlepla) boljša od zdajšnje. Mislim da je ena nekje pisala, da ji je ful spucala kožo, ta novejša naj bi pa ogaben film puščala... Ravno zato pa sprašujem, ker nevem a nej jo kupim (TA STARO).
  • 0

Bill Bullard

#768 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15251 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 20 November 2006 - 03:49 PM

Ej, mislim da je dilema nekje pisala o dveh šelerjevih kremah. Korenčkova da je bila kul, tale ananasova pa ful ne. Ne me držat za besedo, ampak mislim da je blo nekaj takega.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#769 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17688 posts

Posted 20 November 2006 - 04:10 PM

Ja, res je, DiLeMa je rekla, da ji ananasova pusti ogaben film na koži, ampak ona je mislila za to iz nove linije...Mene pa zdej za staro ananasovo zanima... biggrin.gif
  • 0

Bill Bullard

#770 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 29 November 2006 - 12:13 AM

za kakšno kožo je cosmetic lad? nekak sm razbrala, da je za suho, ampak a je res?
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#771 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 29 November 2006 - 10:15 AM

Ne, ni za suho. Jaz imam normalno kožo in mi super paše. Pravijo pa tudi, da matira in bi bil za mešano tudi.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#772 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 November 2006 - 01:07 PM

Se je komu zgodilo, da mu je Schellerjeva pomaranča/korenček krema obarvala obraz? Jaz imam vedno bolj občutek da imam oranžkast obraz, vidi se mi kontrast z vratom (pa dvomim, da se mi je brat "pobelil")... Mogoče je pa samo čudna svetloba laugh.gif . Sicer mi je krema fajn, samo čudnega vonja, ki pa na srečo ni obstojen.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 29 November 2006 - 02:47 PM

Men se je to zgodlo smile.gif
Sm mislila da se mi sam dozdeva, ampak ocitno ne. Korencek in pomaranca sta itak oba taka, da ce ju dost jes, se ti lahk mal obarva koza.. men se ni kdaj, od brata zena ma pa stalno probleme s tem. Ce naneses pa direkt na kozo pa najbrz se tolk bol.
  • 0

#774 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 29 November 2006 - 02:51 PM

js sm dobila grozne izpuščaje in hrapavo kožo po obrazu zarad te kreme. zdej sm že več kot očitno alergična na korenje. blink.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#775 *naca*

*naca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1502 posts

Posted 04 December 2006 - 09:52 PM

Jst sm pa čist navdušena nad kozmetiko nuxe, njihova krema za kožo z nepravilnostimi je res zame najboljša do zdaj, koža je po uporabi res neverjetno gladka, lepa, podočnjaki izginejo, pa tut manj mozoljev mam, jst sm čist navdušena in komaj čakam da si jo kupim, do zdej sm mela testerčke, sam mi jih bo hmau zmankal sad.gif
  • 0
Posted Image

#776 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 December 2006 - 10:08 PM

QUOTE(*naca* @ 4. 12. 2006 - 21:52) View Post

Jst sm pa čist navdušena nad kozmetiko nuxe, njihova krema za kožo z nepravilnostimi je res zame najboljša do zdaj, koža je po uporabi res neverjetno gladka, lepa, podočnjaki izginejo, pa tut manj mozoljev mam, jst sm čist navdušena in komaj čakam da si jo kupim, do zdej sm mela testerčke, sam mi jih bo hmau zmankal sad.gif

To sem jaz tudi mela. A ne diši noro fajn?
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#777 *naca*

*naca*

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1502 posts

Posted 04 December 2006 - 10:47 PM

Ja diši tut ful dobr, prov tak poseben vonj ma, pa ful se doug obdrži, super je ta kremca v vsakem pogledu!
  • 0
Posted Image

#778 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27997 posts

Posted 05 December 2006 - 08:27 PM

Da se spet malo oglasim. smile.gif Pred casom sem kupila rjavo Cosmerbo, jo uporabila kot kremo za obraz in po nekaj dneh uporabe v tej temu tudi napisala, da mi ne ustreza. Po treh tednih popravljam svojo oceno. Okoli oci se sicer res ni obnesla (presuha), ampak na obrazu imam pa super kozo. Veliko manj necistoc, mehko, gladko. Celo svetim se ne tako zelo kot sem se po kaksni drugi kremi. Sicer zanimivo, ker, ko potipam kozo na obrazu, niti slucajno ni suha, ampak sveti se pa tudi ne. smile.gif V glavnem..se pridruzujem zadovoljnim uporabnicam. thumbup.gif
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#779 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29902 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 December 2006 - 10:09 PM

QUOTE(pinga @ 29. 11. 2006 - 0:13) View Post

za kakšno kožo je cosmetic lad? nekak sm razbrala, da je za suho, ampak a je res?

jaz pa imam bolj suho kožo kot ne (se ji je na moja najlepša leta očitno zmešalo, ker sem imela prej skos normalno smile.gif) in mi cosmetic lad odlično paše. smile.gif glede na najin komentar s sonchiko, jo razglašam za novo univerzalno kremo, hehe.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#780 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 December 2006 - 08:27 PM

Naca, ali mogoče veš, koliko stane ta Nuxe krema? Me res ful zanima in nikjer ne najdem cene na internetu.

Update: No, zdej sm pa glih našla, baje stane 7.180,00 SIT.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users