Krema / serum za obraz
Posted 19 November 2006 - 09:26 PM

Posted 19 November 2006 - 11:29 PM

Posted 20 November 2006 - 02:41 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 20 November 2006 - 02:56 PM
V naši mestni lekarni imajo še vedno zaloge prejšnjih starih Schellerjevih krem, pa me blazno mika Matirajoča Ananasova krema za nečisto kožo (iz prejšnje linije, da ne bo pomote!). A je IMELA katera izkušnje z njo? Ker ta krema je menda v redu, tista iz nove linije pa pušča film na koži, al kako?
jst jo mam mal porableno še zmer doma. pa mi ne odgovarja preveč, ker mam en čudn filing k si jo dam gor pa smrdi mi tok da kr res ni, no ja vsaj stanja kože mi ni poslabšala. jo je pa probu tu brat k je 2 let starejši od mene pa prav de je fajna ...odvisn od posameznika. men osebno ne paše preveč

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 20 November 2006 - 03:14 PM
Ker nova embalaža je taka:

Stara je pa taka, to jst mislim:

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 20 November 2006 - 03:16 PM

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 20 November 2006 - 03:24 PM
Bill Bullard
Posted 20 November 2006 - 03:49 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 20 November 2006 - 04:10 PM

Bill Bullard
Posted 29 November 2006 - 12:13 AM
Posted 29 November 2006 - 10:15 AM
Posted 29 November 2006 - 01:07 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 29 November 2006 - 02:47 PM

Sm mislila da se mi sam dozdeva, ampak ocitno ne. Korencek in pomaranca sta itak oba taka, da ce ju dost jes, se ti lahk mal obarva koza.. men se ni kdaj, od brata zena ma pa stalno probleme s tem. Ce naneses pa direkt na kozo pa najbrz se tolk bol.
Posted 29 November 2006 - 02:51 PM

Posted 04 December 2006 - 09:52 PM

Posted 04 December 2006 - 10:08 PM
Jst sm pa čist navdušena nad kozmetiko nuxe, njihova krema za kožo z nepravilnostimi je res zame najboljša do zdaj, koža je po uporabi res neverjetno gladka, lepa, podočnjaki izginejo, pa tut manj mozoljev mam, jst sm čist navdušena in komaj čakam da si jo kupim, do zdej sm mela testerčke, sam mi jih bo hmau zmankal

To sem jaz tudi mela. A ne diši noro fajn?
Posted 05 December 2006 - 08:27 PM

Posted 05 December 2006 - 10:09 PM
za kakšno kožo je cosmetic lad? nekak sm razbrala, da je za suho, ampak a je res?
jaz pa imam bolj suho kožo kot ne (se ji je na moja najlepša leta očitno zmešalo, ker sem imela prej skos normalno

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 06 December 2006 - 08:27 PM
Update: No, zdej sm pa glih našla, baje stane 7.180,00 SIT.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users