QUOTE(nika @ 21. 6. 2010 - 22:52)

kako potem za naprej grupirajo ekipe? a kar na random, al je kšn poseben, ultra dodelan sistem razvrščanja?

Vse je bilo v naprej določeno z žrebom - vse od tega kdo je v kateri skupini, vodilni in drugouvrščeni iz katere skupine se pomerijo med seboj in tako dalje... vse do finala. Mislim, da žrebajo tud to, kdo je gostujoča ekipa in kdo domača. Sam žreb pa se je odvil v začetku decembra v Zürichu (na sedežu FIFE).
QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 21. 6. 2010 - 18:45)

KLIK
Me pa iskreno čudi, da vas toliko tukaj ne ve, kakšne so razmere v S. Koreji in ste izvedeli šele tekom
SP. Ste kot Ameroti, ki so komaj s SP ugotovili, kje je Slovenija.
Ej, mene tud.
Pa ne vem zakaj tako začudenje nad prebivalci, ki živijo v tem režimu. Saj v svoji osnovi ni bil nič drugačen kot ostali totalitarizmi - komunistični in tudi fašistični in nacistični. Običajni ljudje - navadna raja, če želite, so se v času tretjega rajha prilagodili razmeram in bili bolj kot ne zadovoljni s svojim življenjem. Hodili so na proslave, mahali diktatorju (Hitlerju, Stalinu, Titu idr.) in častili njegov kult, bili ponosni člani raznih organizacij, ki so vzpodbujale duh totalitarizma. Enako je bilo v Sovjetski zvezi, podobno tudi ljudje v bivši Jugi (pri tem je potrebno poudarit, da smo imeli srečo, da je bil ta režim res mil v primerjavi z ostalimi totalitarizmi, ampak let's face it - bil je totalitarizem). Ko so vsi ti režimi padli in ko so se počasi razkrivale svinjarije, se tem običajnim ljudem običajno ni sanjalo o tem. Mogoče so že v času režima kdaj slišali kakšne govorice, ampak jim niso verjeli. Upam si stavit, da če bi oz. ko bo prišlo do zloma režima v severni Koreji, da bodo tudi tam kakšno desetletje ali dve nekateri prebivalci začudeno ugotavljali kakšne svinjarije so se dogajale med vladavino obeh Kimov in ne bodo morali verjeti, da je bilo res tako...
Sicer pa... res me žalosti, da je povojna zgodovina tako zapostavljena, ker je res zanimiva in marsikatero današnjo krizno situacijo lažje razumeš, če poznaš njene korenine. Portugalski navijači:

Casillasova bejba:

Casillas

David Villa je danes pritegnil mojo pozornost. Presenetljivo, ker mi on sicer nikoli ni bil baš nekaj...

samo uhan bi mu spipala iz ušesa.