Jump to content

Svetovno prvenstvo v nogometu 2010

• Please log in to reply
1401 replies to this topic

#761 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26022 posts

Posted 21 June 2010 - 07:52 PM

yeah, baby! biggrin.gif

zdej je pa babica prestavla na Vaš kanal, kmetijski razgledi - vinogradništvo in škržati, ajme.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#762 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 21 June 2010 - 08:23 PM

Najvišji poraz, za katerega sem jaz slišala, je bil v eni arabski ligi, pred kakim letom, dvema. In sicer 14:0, samo ne vem med katerima reprezentancama.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#763 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26022 posts

Posted 21 June 2010 - 09:52 PM

2:0 za Španijo laugh.gif nice!

kako potem za naprej grupirajo ekipe? a kar na random, al je kšn poseben, ultra dodelan sistem razvrščanja? smile.gif
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#764 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 21 June 2010 - 09:57 PM

Lih danes je blo v Delu, kako bodo naprej igral. Naši igrajo potem z enim iz skupine D (Srbija, Nemčija, Gana, pa še eni), če pridejo naprej.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#765 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 21 June 2010 - 10:02 PM

Skupina D: Srbija, Nemčija, Gana, Avstralija. wink.gif

Srbija je zajebala ful dobre šanse, da bi se povzpeli na vrh skupine, tko jih pa čaka še Gana, ki pa je zahteven tekmec.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#766 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 21 June 2010 - 10:07 PM

Točno, ja, Avstralija je še v skupini D.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#767 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 21 June 2010 - 11:02 PM

QUOTE(nika @ 21. 6. 2010 - 22:52) View Post

kako potem za naprej grupirajo ekipe? a kar na random, al je kšn poseben, ultra dodelan sistem razvrščanja? smile.gif
Vse je bilo v naprej določeno z žrebom - vse od tega kdo je v kateri skupini, vodilni in drugouvrščeni iz katere skupine se pomerijo med seboj in tako dalje... vse do finala. Mislim, da žrebajo tud to, kdo je gostujoča ekipa in kdo domača. Sam žreb pa se je odvil v začetku decembra v Zürichu (na sedežu FIFE). smile.gif

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 21. 6. 2010 - 18:45) View Post

KLIK

Me pa iskreno čudi, da vas toliko tukaj ne ve, kakšne so razmere v S. Koreji in ste izvedeli šele tekom
SP. Ste kot Ameroti, ki so komaj s SP ugotovili, kje je Slovenija. laugh.gif twisted.gif

Ej, mene tud.

Pa ne vem zakaj tako začudenje nad prebivalci, ki živijo v tem režimu. Saj v svoji osnovi ni bil nič drugačen kot ostali totalitarizmi - komunistični in tudi fašistični in nacistični. Običajni ljudje - navadna raja, če želite, so se v času tretjega rajha prilagodili razmeram in bili bolj kot ne zadovoljni s svojim življenjem. Hodili so na proslave, mahali diktatorju (Hitlerju, Stalinu, Titu idr.) in častili njegov kult, bili ponosni člani raznih organizacij, ki so vzpodbujale duh totalitarizma. Enako je bilo v Sovjetski zvezi, podobno tudi ljudje v bivši Jugi (pri tem je potrebno poudarit, da smo imeli srečo, da je bil ta režim res mil v primerjavi z ostalimi totalitarizmi, ampak let's face it - bil je totalitarizem). Ko so vsi ti režimi padli in ko so se počasi razkrivale svinjarije, se tem običajnim ljudem običajno ni sanjalo o tem. Mogoče so že v času režima kdaj slišali kakšne govorice, ampak jim niso verjeli. Upam si stavit, da če bi oz. ko bo prišlo do zloma režima v severni Koreji, da bodo tudi tam kakšno desetletje ali dve nekateri prebivalci začudeno ugotavljali kakšne svinjarije so se dogajale med vladavino obeh Kimov in ne bodo morali verjeti, da je bilo res tako...

Sicer pa... res me žalosti, da je povojna zgodovina tako zapostavljena, ker je res zanimiva in marsikatero današnjo krizno situacijo lažje razumeš, če poznaš njene korenine.

Portugalski navijači:
IPB ImageIPB Image

Casillasova bejba:
IPB Image

Casillas
IPB Image

David Villa je danes pritegnil mojo pozornost. Presenetljivo, ker mi on sicer nikoli ni bil baš nekaj...
IPB ImageIPB Image
samo uhan bi mu spipala iz ušesa.
  • 0

#768 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26022 posts

Posted 22 June 2010 - 09:25 AM

QUOTE(Kalypso @ 22. 6. 2010 - 0:02) View Post

Vse je bilo v naprej določeno z žrebom - vse od tega kdo je v kateri skupini, vodilni in drugouvrščeni iz katere skupine se pomerijo med seboj in tako dalje... vse do finala. Mislim, da žrebajo tud to, kdo je gostujoča ekipa in kdo domača. Sam žreb pa se je odvil v začetku decembra v Zürichu (na sedežu FIFE). smile.gif
[size=1]

aha, se mi je zdelo, da bo kaj takega, ja smile.gif

Ville pa meni ni baš nešto. edino, kar mi je všeč na njemu, je ime biggrin.gif
  • 0

#769 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 22 June 2010 - 09:26 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 21. 6. 2010 - 18:45) View Post

KLIK

Me pa iskreno čudi, da vas toliko tukaj ne ve, kakšne so razmere v S. Koreji in ste izvedeli šele tekom
SP. Ste kot Ameroti, ki so komaj s SP ugotovili, kje je Slovenija. laugh.gif twisted.gif

Kdo tega ne ve? biggrin.gif S. Koreja je kot ranjka Juga na nekje dvajseto potenco, imajo ljubljenega vodjo, ki ga po božje častijo in imajo orto železni režim. smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 22 June 2010 - 09:55 AM

IPB Image
  • 0

#771 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 22 June 2010 - 11:32 AM

IPB Image

http://upnextinsport...-the-world-cup/
thumbup.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#772 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 22 June 2010 - 11:43 AM

Meni je pa res smešno kako se vsi pritožujete čez vuvuzele, mene sploh ne motijo. V bistvu se mi zdi, da je tako na vsaki rokometni tekmi pač te troblje pa to.
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#773 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 22 June 2010 - 11:46 AM

Jap, ali pa na Zlati lisici, ko se zgodi, da se v množici znajdeš ravno za tipom s trobljo iz katere, ne samo, da prihaja zoprn zvok, ampak tudi šprica slina. laugh.gif Jaz sem se vuvuzel navadla, čeprav priznam, da so mi bile na prvih parih tekmah blazno zoprne.

• 0

#774 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 22 June 2010 - 11:50 AM

Mene vuvuzele ne motijo nič bolj kot katerakoli druga navijaška oprema, ki producira glasen zvok.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#775 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17081 posts

Posted 22 June 2010 - 12:56 PM

Vuvzel se zdaj zdaj ne sliši več tako, ko se jih je med prvimi tekmami, kr direkt med prenosom, računalniško utišajo.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#776 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 22 June 2010 - 12:58 PM

Mene ne motjo, so pa ogabne in se jih definitivno slisi skozi celo tekmo. Veliko raje bi uno brenčanje zamenjal s kričanjem navijačev.
  • 0

#777 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 22 June 2010 - 01:25 PM

nekje je ena stran k si lahko naštimaš zvok vuvuzel, ko prideš na določeno stran biggrin.gif Sam ne najdem
  • 0

#778 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 22 June 2010 - 01:39 PM

Vuvuzela-Time.co.uk
  • 0

#779 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27534 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 June 2010 - 01:40 PM

QUOTE(Braunkopf @ 21. 6. 2010 - 23:02) View Post

Skupina D: Srbija, Nemčija, Gana, Avstralija. wink.gif
Srbija je zajebala ful dobre šanse, da bi se povzpeli na vrh skupine, tko jih pa čaka še Gana, ki pa je zahteven tekmec.

Balkanska posla. Mone, pa tako priliko so imeli. ˘_˘

So se mi pa Korejci včeraj fuuul smilili, kolko je bilo, 7:0 al neki, ne spomnem se niti. Bogi no. sad.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#780 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 June 2010 - 02:33 PM

On Monday Spain meets Honduras in Johannesburg. On Tuesday Greece meets Argentina in Polokwane. And on Wednesday England meets France at the airport. laugh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users