Jump to content

Photo

Differin, Skinoren In Podobno

• Please log in to reply
1163 replies to this topic

#761 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 09 December 2007 - 05:45 PM

meni po pravici povedano skinoren mi pomaga edino za mozoljčke na čelu kr niso tisti ogromni...ampak drugače nič...mislim samo peče pa nič ne pomaga...
  • 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

#762 karollina

karollina

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 09 December 2007 - 06:39 PM

QUOTE(Frida Kahlo @ 13. 7. 2006 - 9:46) View Post

Jaz sem mela že pred leti Skinoren in me zanima, če je treba Differin prav tako uporabljat vsak dan al na par dni?
Trenutno bom dala priložnost Avene-ju, da nardi svoje, če pa ne bo nč, grem po Differin.

Pozdravljena, sicer sem nova na forumu, vendar vseeno sem dolgo časa uporabljala differin gel, in skinoren gel, vendar meni ne eden ne drugi ni kaj preveč pomagal, menim da oba preveč izsušita povrnnico, tako da sem se jaz po nekem času odločila da preneham, saj sem imela več težav kot dobrega.

Drugače pa se differin uporablja zjutraj in zvečer.

pa še en sromen nasvet:

raje pojdi h kozmetičarki pa naj ti sčisti kožo in bo potem velko boljše, kot da se mažeš z vesmi temi kremami, ki jih dermatologi tako hvalijo.
Pa še za konec, dobro je imeti kakšno dobro kremo, ki je zelo vlažilna.

Lep pozdrav Karollina
  • 0

#763 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 09 December 2007 - 07:02 PM

Jaz Skinoren uporabljam zaj dober teden, zjutraj in zvečer. Zaenkrat mi nič ne izsuši kože, koža je na otip in videz ful lepša in sveža. Zadovoljna zaenkrat!
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#764 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 16 December 2007 - 10:48 AM

QUOTE(MLadoLetNa @ 17. 7. 2006 - 17:32) View Post

po 4-dnevni uporabi skinorena je koža na rokah skor brez ogrcev, isto je pod brado, mislm noro vauu blink.gif tongue.gif , no sej, prčakujm da se mi bo koža čez neki časa res čist popravla, ker z usakim dnem bl napreduje tongue.gif
je pa res da kremco zlo hit porabujm, ker jo mam za na roke, in je velka površina ermm.gif
drgač pa ful zadovolna biggrin.gif

to sm slučajno zdej opazila kr sm šla brat vse od začetka...
mladoletna...torej ti imaš tudi mozoljčke in ogrce na rokah???kr js jih imam na dekolteju...in me to full moti kr nosim precej odprte majčke...kaj tebi je skinoren odpravu ogrce tudi iz rok???kr js prvič ko sm si ga probala na vratu lani sm dobila take izpuščaje.mislim fulll rdečo kožo mogoče je krema premočna za tisti predel.. cry.gif

• 0
♥ Face To Face...Like I Am Imagining...That You're The One I'M Waiting For...Will You Be...Unmistakable ♥

#765 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 16 December 2007 - 09:26 PM

Jaz moram tle še enkrat pohvalit Skinoren. Uporabljam ga od 30.10 in koža je prekrasna. Je res, da nikoli nisem imela ful problematične kože, ampak sčasoma so se vseeno nabrali ogrci (na nosu), pa na bradi sem imela zamašene lojnice (male bunkice kožne barve), tu in tam kakšen mozolj (sicer zelo redko) in ene par flekcev od bivših mozoljev na bradi. All in all moja koža za pogledat ni bila glih slaba, ker ni blo nikol nekih večjih mozoljev, ampak če si od blizu pogledal, pa ni blo tak super - te male zamašene lojnice, pa neenakomerna polt, ki so jo kazili flekci na koži.

Zdej torej uporabljam Skinoren že dober mesec in pol (natančneje en mesec in 18 dni) in sem res navdušena. Polt je naravnost prekrasna, zamašenih lojnic sem se popolnoma znebila in tudi ogrcev je ene 80% manj, ker se jih da super iztisnit brez masakra (Skinoren jih nekak izbeza ven oz. potisne na površje, da jih pol kamot iztisneš). Tudi flekci na bradi mi izredno bledijo, res, učinek je fantastičen. Jaz bom Skinoren še uporabljala ene dva meseca oz. dokler mi vsi flekci in ogrci popolnoma ne izginejo.

Moram še omenit, da se meni ne zdi agresiven, je pa res, da ga uporabljam samo enkrat na dan (ne dvakrat). Sem imela na začetku en teden malo izsušeno kožo, pa čisto na začetku me je pikico skelelo ob nanosu, ampak zdej pa že dolgo popolnoma nič, nobenih negativnih stranskih efektov, tudi koža ni nič suha ali občutljiva.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#766 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 17 December 2007 - 06:34 PM

Lahko prosim probate svetovati še meni...
Zdaj že približno 2 meseca uporabljam Avene Cleanance K, v kombinaciji s Klimicinom in približno pol leta jemljem kontarcepcijske tabletke. Zadnja 2 tedna se mi je koža umirila, ni vč izbruhov mozoljev, ostale so samo še brazgotinice. Ne vem ali je to le trenutno stanje ali se mi koža res izboljšuje. Zato ne vem kaj nej zdaj...se še naprej mažem s Cleanance K, da ne bi nastali novi mozolji, začnem uporabljati kakšen Diacneal, da bojo zginile brazgotinice..
Kako pa deluje Skinoren? Odpravlja tudi brazgotinice?

Upam, da mi bo lahko kdo svetoval smile.gif hvala.
  • 0

#767 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 17 December 2007 - 06:48 PM

Jaz bi kar ostala pri Cleanence K, se mi zdi da lepo fleke popuca.

• 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#768 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 December 2007 - 09:31 PM

Če ti Cleanance K ustreza, potem nadaljuj z uporabo. Drugače pa meni tudi Skinoren lepo deluje na flekce, vsebuje azelainsko kislino.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#769 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 26 December 2007 - 10:14 AM

tudi mene zdej full mika ta cleanance k..kot sm razumela se ga dobi v lekarni???kolko približno je cena???
  • 0

#770 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 26 December 2007 - 12:01 PM

10-12€.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#771 Asja87

Asja87

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 342 posts

Posted 26 December 2007 - 07:50 PM

QUOTE(Sarah @ 26. 12. 2007 - 12:01) View Post

10-12€.

hvala wink.gif
  • 0

#772 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 27 December 2007 - 12:56 PM

Ojla, šele sedaj sem odkrila to temo in imam par vprašanj (ostalo bom prebrala po kosih, ko bo čas dopuščal).

No stvar je sledeča - bila sem pri dermatologu in mi je predpiral Differin zvečer in Dalacin T zjutraj. Za nego kože pa Cleanance K. Meni se koža že pošteno lušči (D pravi da je to normalno). Zanima me koliko časa se koža lušči (ker je zares ogabno za videt, stvar postane še hujša, če dam čez puder). Je to samo na začetku ali traja skozi celo zdravljenje.

Hvala za pomoč in LP.

• 0

#773 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 27 December 2007 - 01:04 PM

Pomoje je teh zadev malo preveč na kupu, zato ti najbrž izsušuje kožo. Tako sklepam.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#774 Cali

Cali

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 134 posts

Posted 27 December 2007 - 06:30 PM

Dalacin T izpusti,Nevem pa kaj pomeni za nego kože cleneance K-to namreč ni za nego in res je vsega preveč.Čez dan je nega-vlaga pri mastni koži, tonik in vlažilna krema.Normalno je da se koža lušči,to je namen zdravljena.
Kako dolgo se ti bo koža luščila je odvisno kako debelo povrhnjico imaš in kak hitro ti koža poroženeva,pri zelo problematični je ta proces zelo zelo hiter.Če ti ti spodbujaš na začetku z vsemi možnimi zdravili lahko pride do neravnovesja.Da ne boš narobe razumela -moraš luščit kožo ampak ne preveč..Koža se obnavlja v roku mesca dni približno oz treh tednov,zato je fajn da pospešiš vse skupaj samo "nova koža oz sveža povrhnjica ne more nastat hitreje.
Začni z differinom,čez dan ničesar,razen nege,če se ti bo zdelo da je tega premalo,oz da v roku treh mescov ni izboljšanja potem ti tudi cleneance K ne bo hasnil čisto nič ker je dosti blag za prave akne.Za čez dan pa vsaj na začetku zdravljena ne priporočam..
Druga zdravila se predvsem dobijo v avstriji ,kjer se tudi kupijo..in je takšno zdravljenje boljše kot pa standard vedno samo differin,ki je seveda zlo dober,eden najučinkovitejših..

Dva tedna kožo pusti na miru-nobenih pilingov,da se privadi na zdravilo,potem tretji teden ali četri pa lahko uporabiš encimski piling,če te luske zlo motijo.Na posamezni mozolj lahko naneseš dalacin t-če je vnet,al če stiskaš ampak ne na celo faco.
  • 0

#775 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 27 December 2007 - 07:07 PM

Cali, kaj pa se dobi v Avstriji za mozolje. ker imam recept za Differin in ga imam namen iti v Avstriji iskat, samo če priporočaš kaj boljšega....
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#776 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 27 December 2007 - 10:13 PM

Cali hvala za izčrpen odgovor. worship.gif
  • 0

#777 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 28 December 2007 - 06:31 PM

QUOTE(Frčica @ 27. 12. 2007 - 19:07) View Post

Cali, kaj pa se dobi v Avstriji za mozolje. ker imam recept za Differin in ga imam namen iti v Avstriji iskat, samo če priporočaš kaj boljšega....

Cali?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#778 Cali

Cali

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 134 posts

Posted 29 December 2007 - 01:25 AM

Am ja naj bi se dobilo differin,ampak bodite pazljive na ime-vedno povejte kaj iščete oz sestavino ki jo iščete ker se lahko zdravilo kako drugače imenuje.Kot sem gledala malo, je svašta imen.Nevem v kateri lekarni, v četrtek povem,sama grem takrat kaj pametnega tja iskat.
Frčica kaj boljšega?hmm odvisno od stanja in kaj vse si že probala,če še nisi ničesar potem differin..pa pol boš vidla

• 0

#779 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 29 December 2007 - 01:47 AM

Ampak za ogrce je pa boljši skinoren, ali ne?

• 0

#780 Cali

Cali

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 134 posts

Posted 29 December 2007 - 01:51 AM

ja ali pa salicilna kislina,ki je še bolša.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users