Nanizanke, nadaljevanke
Posted 29 September 2010 - 01:33 PM
GA še nisem pogledala, nekak me ne vleče. Bom morda danes.
Sem pa pogledala že zadnjič Private Practice - solidno nadaljevanje.
Za Dexterja bom pa malo počakala, da se nabere ene par delov.
Me je Nip/Tuck serija dobesedno obsedla. Dr. Troya mi še sicer ni uspelo sanjati, čeprav se intenzivno trudim. x(
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 29 September 2010 - 04:29 PM
GA še nisem pogledala, nekak me ne vleče. Bom morda danes.
Sem pa pogledala že zadnjič Private Practice - solidno nadaljevanje.
Za Dexterja bom pa malo počakala, da se nabere ene par delov.
Me je Nip/Tuck serija dobesedno obsedla. Dr. Troya mi še sicer ni uspelo sanjati, čeprav se intenzivno trudim. x(
GA je men tud awesome. Res je vsak del ful dobr, da se te res dotakne in to. Me likey.
PP jz še nism začela od začetka gledat, sm pa par delov in se mi tud zdi ful dobr.
Nip/Tuck sva vse dele pogledala in je tud tko k pr Fluffy

Desperate housewives pa housa bom dons al pa jutr, še nism uspela.
Bi pa prosila, če bi se Piket kej zglasil kje in povedal še za kako tok dobro serijo kot je The IT crowd

Posted 29 September 2010 - 04:42 PM
Negative 1: I challenge you to street Countdown.
Prime: NO! We swore we would not go down that road again! It's too dangerous!
Negative 1: I didn't "aks" you, I "aksed" him!
Moss: What's street countdown?
Prime: It's basically Countdown but we play it on the street.
Moss: That doesn't sound dangerous.
Prime: It can get quite cold.
Moss: I always wear thermals.
Prime: Ah, then you should be okay.

Posted 29 September 2010 - 08:36 PM

Gospodinje zakon začetek nove sezone, in že takoj spletke v prvem delu. Za Juanito ne vem, ona je taka pojava - me res zanima kako se bo razpletlo. Pač Gabi in Carlos, vsak s svojim bremenom.
How I met Your Mother nova sezona, prvi del - SUCKS!!!!!!

The Office tudi zmaga, spet prizadete fore v začetku sezone.
Dexterja si pa še malo šparam.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 04 October 2010 - 07:39 PM
No, jaz sem se pa v tej temi oglasila, ker sem malo prej pogledala prva 2 dela 5. sezone Dexterja.
Ker sem velika oboževalka, in ker sem dobesedno požirala nekatere dela prejšnjih sezon, sploh prvo, ter drugo - sem pred ogledom imela velika pričakovanja.
Ni slab začetek, daleč od tega, vseeno pa ni wow, kot sem upala (Gospodinje so v novo sezone štartale veliko boljše, vsaj po mojem mnenju).
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 05 October 2010 - 02:13 PM
Posted 06 October 2010 - 11:57 AM
Posted 06 October 2010 - 12:11 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 06 October 2010 - 12:57 PM

A je Pod rušo res tok fajn? razmišljam da bi si jih potegnila dol
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 06 October 2010 - 02:03 PM

Vidla sicer smao prvo sezono, ampak je res simpatična serija.
vuelvo a vos,
Posted 06 October 2010 - 02:04 PM

Posted 06 October 2010 - 02:05 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 06 October 2010 - 02:08 PM
vuelvo a vos,
Posted 06 October 2010 - 02:57 PM
Jaaaa, 6 Feet Under je fajn.

Baje, da res. Imam v planu. Tudi to.

Dexter špila notri, baje je neki gej al kaj. XD
Za FF pa sem tudi slišala, da je čisto solidna zadeva. Imam tudi v planu, unlol.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 06 October 2010 - 02:57 PM

Sm mamlo zadaj ja
[Napoleon]
Posted 06 October 2010 - 02:59 PM
Sem mislila nate, ko sem pisala ta stavek.
Posted 06 October 2010 - 02:59 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 06 October 2010 - 03:09 PM
vuelvo a vos,
Posted 06 October 2010 - 03:12 PM
a sem se nategnila? Sej je to ono o enem pogrebnem zavodu al nekaj?
sploh mi ni bil všeč način igre jao jao.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users