Jump to content

Photo

Nanizanke, nadaljevanke

• Please log in to reply
2786 replies to this topic

#761 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 September 2010 - 01:33 PM

GA še nisem pogledala, nekak me ne vleče. Bom morda danes.

Sem pa pogledala že zadnjič Private Practice - solidno nadaljevanje.

Za Dexterja bom pa malo počakala, da se nabere ene par delov.

Me je Nip/Tuck serija dobesedno obsedla. Dr. Troya mi še sicer ni uspelo sanjati, čeprav se intenzivno trudim. x(

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#762 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 29 September 2010 - 04:29 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 29. 9. 2010 - 14:33) View Post

GA še nisem pogledala, nekak me ne vleče. Bom morda danes.

Sem pa pogledala že zadnjič Private Practice - solidno nadaljevanje.

Za Dexterja bom pa malo počakala, da se nabere ene par delov.

Me je Nip/Tuck serija dobesedno obsedla. Dr. Troya mi še sicer ni uspelo sanjati, čeprav se intenzivno trudim. x(

GA je men tud awesome. Res je vsak del ful dobr, da se te res dotakne in to. Me likey.
PP jz še nism začela od začetka gledat, sm pa par delov in se mi tud zdi ful dobr.

Nip/Tuck sva vse dele pogledala in je tud tko k pr Fluffy biggrin.gif Dobra serija, pa na momente res kr seksualno nabita. smile.gif

Desperate housewives pa housa bom dons al pa jutr, še nism uspela.

Bi pa prosila, če bi se Piket kej zglasil kje in povedal še za kako tok dobro serijo kot je The IT crowd smile.gif
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#763 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 29 September 2010 - 04:42 PM

Sori bejb, samo to poznam. Mi je pa vsec, da ti je vsec. =)

Negative 1: I challenge you to street Countdown.
Prime: NO! We swore we would not go down that road again! It's too dangerous!
Negative 1: I didn't "aks" you, I "aksed" him!
Moss: What's street countdown?
Prime: It's basically Countdown but we play it on the street.
Moss: That doesn't sound dangerous.
Prime: It can get quite cold.
Moss: I always wear thermals.
Prime: Ah, then you should be okay.

;)
  • 0

#764 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 29 September 2010 - 08:36 PM

GA je tudi meni fenomenalna, tudi zadnja sezona se je solidno začela, mi je všeč. thumbup.gif Malo pogrešam Izzie, edino. cry.gif

Gospodinje
zakon začetek nove sezone, in že takoj spletke v prvem delu. Za Juanito ne vem, ona je taka pojava - me res zanima kako se bo razpletlo. Pač Gabi in Carlos, vsak s svojim bremenom.

How I met Your Mother nova sezona, prvi del - SUCKS!!!!!! blink.gif

The Office
tudi zmaga, spet prizadete fore v začetku sezone.

Dexter
ja si pa še malo šparam. happy.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#765 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 04 October 2010 - 07:39 PM

No, jaz sem se pa v tej temi oglasila, ker sem malo prej pogledala prva 2 dela 5. sezone Dexterja.

Ker sem velika oboževalka, in ker sem dobesedno požirala nekatere dela prejšnjih sezon, sploh prvo, ter drugo - sem pred ogledom imela velika pričakovanja.

Ni slab začetek, daleč od tega, vseeno pa ni wow, kot sem upala (Gospodinje so v novo sezone štartale veliko boljše, vsaj po mojem mnenju).
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#766 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 05 October 2010 - 02:13 PM

A že kdo gleda The Event?
  • 0

#767 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 06 October 2010 - 11:57 AM

Pogledala prve tri dele The event in FUL priporočam. Mislm, da bo v stilu Lost-a pa Flashforward-a. Ampak prvi trije so men res kul. (prvi še najmanj, ko skoz skače sm pa tja, ampak pol pa ni več tega).
  • 0

#768 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 October 2010 - 12:11 PM

Flashforward je bil pa meni taka bedarija, da joj.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#769 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 06 October 2010 - 12:57 PM

Men je bil pa ful fajn, žalujem ker ga ni več cry.gif

A je Pod rušo res tok fajn? razmišljam da bi si jih potegnila dol
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#770 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 06 October 2010 - 02:03 PM

Jaaaa, 6 Feet Under je fajn. yes.gif

Vidla sicer smao prvo sezono, ampak je res simpatična serija.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#771 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 06 October 2010 - 02:04 PM

Full je zakon; jaz bom si nabavila origial set, ko bom pri kešu. biggrin.gif
  • 0

#772 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 06 October 2010 - 02:05 PM

BK, ne vem če se lah zanesem na tvoje mnenje če ti flashforward ni všeč sleep.gif
biggrin.gif

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#773 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 06 October 2010 - 02:08 PM

Ma tko, meni se je zdelo, d FFW ful kiksa vmes, da so ful nekosistentni in me je minilo gledat. Pa karakterji mi niso bli baš nekaj, po drugi strani mi pa tudi ta wannabe emocionalna drama in reševanje sveta pred apokalipso, pa neke zarote, pa teroristi in komunisti FUL ne sede. Tko prežvečeno. Kot da bi vsebino vseh ameriških krimi-akcijskih filmov zadnjih deset let stlačil v eno miniserijo. Yeah, whatever.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#774 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 October 2010 - 02:57 PM

QUOTE(Braunkopf @ 6. 10. 2010 - 15:03) View Post

Jaaaa, 6 Feet Under je fajn. yes.gif

Baje, da res. Imam v planu. Tudi to. wacko.gif
Dexter špila notri, baje je neki gej al kaj. XD

Za FF pa sem tudi slišala, da je čisto solidna zadeva. Imam tudi v planu, unlol.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#775 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17000 posts

Posted 06 October 2010 - 02:57 PM

Jaz sem pe pa trenutno vrgla v gledanje Gossip girl and Supernatural biggrin.gif
Sm mamlo zadaj ja
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#776 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 06 October 2010 - 02:58 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 6. 10. 2010 - 15:57) View Post

Dexter špila notri, baje je neki gej al kaj. XD

woot.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#777 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 October 2010 - 02:59 PM

Sem mislila nate, ko sem pisala ta stavek.

• 0

#778 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 06 October 2010 - 02:59 PM

cool.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#779 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 06 October 2010 - 03:09 PM

Ja, igra geja, ampak je ful tak nesimpatičen karakter, pa tudi vizualno zgleda bolj kot neki cerkveni dečko ... Še enkrat več se potrjuje, da so moški brez brade boring.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#780 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 06 October 2010 - 03:12 PM

6 feet under jaz nisem niti prvega dela zdržala.

a sem se nategnila? Sej je to ono o enem pogrebnem zavodu al nekaj?
sploh mi ni bil všeč način igre jao jao.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users