Jump to content

Photo

Plan za vikend!

• Please log in to reply
1130 replies to this topic

#761 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 18 August 2007 - 01:47 PM

Danes učenje, zvečer morda s fantom v kino ter po hrano v Spar.
Jutri pa tudi učenje, popucat stanovanje od prahu zaradi dela v mojem bodočem brlogu cool.gif . Morda bom šla tudi kam ven v naravo.
  • 0

#762 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 18 August 2007 - 03:05 PM

Mogla bi it na otvoritveni žur k sorodnici od mojga fanta pa je prezgodaj in se bom rajš učila, tko da zdej mal visim za rač. pa učim se pa kavo si kuham pa hladilnik praznem, zvečer grem k lubiju jutr se bo pa SPET treba učit pa mal bo treba športat... to je to!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#763 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 18 August 2007 - 06:15 PM

QUOTE(Frčica @ 18. 8. 2007 - 14:36) View Post

Špela, lahko organiziramo mini srečanje v Grazu wink.gif

ponudbe sprejemam na ZS. wink.gif midva greva v petek ali pa v soboto - se imava še za odločit.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#764 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 18 August 2007 - 08:12 PM

Jutri bo pa pri meni pestro, že zjutrej me pride iskat in greva baje najprej v Bohinj, kvazi na en piknik, pol pa še na Bled, pa mejbi še kam. Vglavnem bo dogajalo!

Ko pridem domov, bom pa dokončala eno sliko, ter se skušala malo učiti:=)
  • 0

#765 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 August 2007 - 08:14 AM

Sobota - v Pulo grem v Areno s tamalim na koncert Gibonnija in Oliverja! yahoo.gif
Nedelja - počivanje doma smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#766 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 22 August 2007 - 10:02 AM

Sobota: Grem na morje w00t2.gif

Nedelja: Bom na morju smile.gif
  • 0

#767 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 22 August 2007 - 10:37 AM

v soboto dopoldne delam, popoldne pa grem na družinski piknik. verjetno bom cel čas doživljala strašne občutke krivde, ker se ne učim. v nedeljo pa se bom učila oz. ponavljala, ker mam v pon. izpit.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#768 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 22 August 2007 - 10:41 AM

verjetno bom doma in pride fantek kej do mene. Pa malo bom mogla ponovit za izpit prve pomoči.
  • 0

#769 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 24 August 2007 - 10:07 PM

jutri gremo na malo mojstrovko, potem pa do nedelje v kranjski. po moje bom šla po gobe malo, pa čofotat pa malo naokol. sam da se gre iz lj!
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#770 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 August 2007 - 01:19 PM

Sem sama čez cel teden doma in jutri pride k meni fant (žal zgolj za čez vikend, ima ful gužvo na šihtu). Že vidim, kako se bova mela fajn, čutim. ;p

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#771 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 31 August 2007 - 01:21 PM

jutri grem buče trebit že zjutraj ermm.gif , mi ni. bom v apačah celi dan rolleyes.gif . v nedeljo pa še ne vem kaj bom.
  • 0

#772 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 31 August 2007 - 01:28 PM

pomojem grem zvečer k fantu, psa bova ven pofurala,gledala filme.
Jutri greva na kosilo v kitajsko, popoldne je otvoritvena tekma v njegovih selih (fuzbal) in bova šla gledat
V nedeljo greva na sprehod okol bohinjskega jezera pa verjetno bova mela kak piknik/something.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#773 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 31 August 2007 - 03:50 PM

Ju3 greva s Tomažem v Ikejo, so sporočili, da so dobili posteljo. Popoldne pa k nam v tolmun streljat z lokom, mmmmm balzam, kok je to fajn, same 9-ke pa 10-ke streljam, pazite se me. laugh.gif

V nedeljo pa neki na izi, mogoče Mrzlica pade.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#774 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 31 August 2007 - 05:53 PM

Učila se bom za zadnja dva izpita.
Vmes pa na vlko živčkala. Ampak moram stisnit zobe, ker pol imam itak mir. Pa upam, da mi bo ratalo načrtovano.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#775 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 31 August 2007 - 06:26 PM

Jutri grem žurat biggrin.gif potem pa v nedeljo si bom rane lizala..
  • 0
Viens, reste ici!

#776 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 31 August 2007 - 06:38 PM

Ana, kam ? (:
  • 0

#777 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 31 August 2007 - 06:41 PM

počivat, obavit še zadnji šoping in potem v ponedeljek na morje.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#778 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 31 August 2007 - 07:15 PM

QUOTE(sade @ 31. 8. 2007 - 14:21) View Post

jutri grem buče trebit že zjutraj ermm.gif , mi ni. bom v apačah celi dan rolleyes.gif . v nedeljo pa še ne vem kaj bom.

za soboto še dodatni plani. ena kao kolegica (v bistvu sem jo vidla samo dvakrat v žeivljenju. sma bili skupaj na počitnicah pri moji najboljši prijatlci. ona si je z njo dopisovala) pride na obisk iz hrastnika in gremo skupaj vun v mb.
  • 0

#779 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 31 August 2007 - 08:08 PM

QUOTE(Dragica @ 31. 8. 2007 - 16:50) View Post

Ju3 greva s Tomažem v Ikejo, so sporočili, da so dobili posteljo. Popoldne pa k nam v tolmun streljat z lokom, mmmmm balzam, kok je to fajn, same 9-ke pa 10-ke streljam, pazite se me. laugh.gif

V nedeljo pa neki na izi, mogoče Mrzlica pade.

Dragica, potem boš pa verjetno z mojim fantičem govorila, dela na oddelku za postelje. smile.gif

Moj plan, učenje cry.gif dost mam!
pa uživanje zvečer!
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#780 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 31 August 2007 - 11:26 PM

Ju3 sama doma, fant gre na nek turnir odbojke. Mogoče šoping, malo gospodinjenja in veliiiko nadaljevank/filmov. thumbup.gif
V nedeljo odmaranje! cool.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users