Jaz si jo v kratkem nabavim, še mam malo fore pred naslednjo m, čeprav najbrž nebi škodilo že prej malo povadit, da se potem ob menzi in bolečih predelih down under čim manj mučim.
Menstrualne skodelice
Posted 06 June 2011 - 10:18 PM
Jaz si jo v kratkem nabavim, še mam malo fore pred naslednjo m, čeprav najbrž nebi škodilo že prej malo povadit, da se potem ob menzi in bolečih predelih down under čim manj mučim.
[Napoleon]
Posted 06 June 2011 - 10:19 PM
Posted 14 June 2011 - 11:00 AM
Kje se jo splača kupit? Enkrat sem vidla da je bla v Dm-u 20e...in seveda zamudila to akcijo..
Posted 14 June 2011 - 11:05 AM
Posted 14 June 2011 - 11:41 AM
Očitno sem nekaj narobe naredila, ker sem jo kar čutila. Pa sem tisti štrcelj skrajšala in vse. Tudi pravo velikost sem si kupila.
Je mene tudi skrbelo, kako bo s praznjenjem na javnih wcjih, ampak pravite, da samo 2x dnevno praznite...
A je kdaj kateri kaj "točila"?
Oz, kaj če se tisti vakuum sesuje?
Za v bazen je tudi primerna?
Sej vem, da je tega na netu ogromno, ampak sem skoraj čisto pozabila, da jo imam... ji bo treba kmalu spet dat priložnost...
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 14 June 2011 - 11:57 AM
A je kdaj kateri kaj "točila"?
Oz, kaj če se tisti vakuum sesuje?
Jaz imam spodaj pač dnevni vložek - pomoje pride do tega zato, ker se menstrualna kri tud po stenah nožnice mal dol "cedi" (
Za v bazen je tudi primerna?
seveda, kar je še bolje - ni treba praznit takoj, ko prideš iz vode (v nasprotju z menjavanjem tampona)
Res je.
Ja res ja.
Sploh poleti mi je ful fino, ker je tok vroče in nič ne smrdi itd, tako kot pri vložkih... mah, skoz je the best.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

opera_volgae_malek
Posted 14 June 2011 - 12:01 PM
Posted 21 June 2011 - 12:06 PM
Prvi poskus vstavitve: fail. Pravilno sem jo zložila in vstavila, ampak mi je na polovici zdrsnila in se razprla. Bolelo kot hudič.
Drugi poskus: nanesla malenkost lubrikanta in vstavila, tako kot je treba. Ampak!
- skodelica je bila precej nizko (maternični vrat je bil v njej, sem preverila), in ni hotela višje, kljub mojim poskusom, da bi jo spravila globlje. Na koncu sem jo pustila, tako kot je bila, ampak sem imela ves čas občutek, da mi je malo gleda ven. Pecelj je bil skoraj zunaj.
- ker sem si že pred časom del tistega peclja odrezala, nima več zaobljenih robov in me špika.
Ker se z njo nisem dobro počutila (položaj skodelice mi ni bil všeč), sem si jo po kakšne pol ure odstranila, ampak tu se spet pojavi problem: vem, da jo moram stisnit, da se vakum sprosti, ampak ne morem, da se ne bi ob steno nožnice večkrat zadela z nohti in se celo malo vščipnila in to boli, oz. je zelo neprijetno.
Kaj torej delam narobe? Mogoče pač nisem prava za to skodelico.
Zelo rada bi jo uporabljala, ampak se mi zdi preveč boleče in komplicirano vse skupaj. Pa skodelica je tudi zelo trda, a je kak način, da se hitreje zmehča (vem, da se s časom sama)?
Ali pa so to samo tipične začetniške težave in se bom sčasoma navadila?
Kako se pa lotevate tega tiste z res dolgimi nohti? Jaz imam trenutno dolge samo par mm, pa me že to moti.
Posted 21 June 2011 - 12:08 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 21 June 2011 - 12:15 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 21 June 2011 - 12:16 PM
Jaz je prvič sploh nisem mogla dati ven in sem morala h ginekologinji, da mi jo je ona (tudi s težavo) ven potegnila. (fail
Enkrat mi jo je moral ven potegniti fant (another fail
Posted 21 June 2011 - 03:04 PM
Bom še poskušala, upam, da se bom kmalu privadila.
Posted 25 June 2011 - 03:16 PM
Posted 07 July 2011 - 02:04 PM
Posted 21 August 2011 - 09:16 AM
Posted 21 August 2011 - 10:10 AM
Robčki so če ne precej dragi (če prav Lunette vzameš).
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 21 August 2011 - 10:12 AM
Posted 21 August 2011 - 10:17 AM
Na začetku sem jo tudi jaz praznila na 2 uri, ampak mi je bilo brez veze, ker je bila skodelica skoraj prazna. Prvi dan, ko je pa močna M, jo malo pogosteje praznim, drugače pa ne.
Jaz jo mam. Bp. Praznim le 2x dnevno v bistvu. Zjutraj in pred spanjem.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users