Drugače, pa se jaz kljub uporabi NR ob kakih zelo vročih/stresnih dnevi ravno tako potim. Sicer manj kot pri katerem drugem, predvsem pa kljub vsemu švicanju cel dan dišim pudrasto
Deodorant / antiperspirant za pod pazduho
Posted 02 July 2011 - 09:20 AM
Drugače, pa se jaz kljub uporabi NR ob kakih zelo vročih/stresnih dnevi ravno tako potim. Sicer manj kot pri katerem drugem, predvsem pa kljub vsemu švicanju cel dan dišim pudrasto
[Napoleon]
Posted 02 July 2011 - 11:51 AM
jaz pa kombiniram:
najprej zmočim en x kristal in se namažem pod pazduho
Meni pa kristal niti malo ni pomagal, pa obupno me je pekel. Enkrat sem se namazala takoj po britju, mi je prav zažgal kožo, še par dni sem bila čisto rdeča in pikasta.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 07 July 2011 - 10:02 AM
Jst bi še zmeri rada dobila spet nekje tistega z belim pokrovčkom, mi je ful bolj tak osvežilen...
Jst ga sicer kupujem v Tušu (supermarket ali drogerija Lepota in zdravje);
Waaa
Posted 09 August 2011 - 10:35 PM
Danes sem končno kupila ta pravega, z roza pokrovom. Sem kar dva vzela in res izredno lepo diši.
edit 11/8 - z njim sem se namazala zjutraj, zdaj je ura 23:30h in jaz se še vedno konkretno voham, taki
krasen vonj mi je, baby pudrasti. Tudi švicnila nisem nič, kar me še posebej preseneča, glede na to,
da ni AP.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 13 August 2011 - 01:13 PM
Meni je bil tudi na začetku krasen, a se je sčasoma začel tvoriti čuden vonj.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 13 August 2011 - 01:37 PM
Meni je tudi super, da se še po hardcore švicanju voham (smrdim itak nikoli ne, ampak toliko časa še noben deodorant ni obdržal vonja).
Švicam sicer tudi manj, ampak pri 30 stopinjah/športanju pač ne gre brez.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 13 August 2011 - 01:51 PM
Naj te ne, ker je AP
Nikjer ne piše, piše samo, da je deodorant. Čudaki.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 19 January 2012 - 12:43 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 19 January 2012 - 10:18 PM
Posted 19 January 2012 - 10:28 PM
Posted 19 January 2012 - 10:38 PM
V enem posnetku na youtube pa ima ena punca malce drugačno metodo. Na vatno blazninico nanese majhno količino sode bikarbone, jo zmoči, malo razmaže in potem to nanese na pazduhe. Počaka, da se posuši, odstrani odvečni prahec.
Lahko pa narediš tudi pravi kremni deodorant (nisem še probala). Vzameš kokosovo olje (tudi deluje kot deodorant, ker uničuje bakterije), koruzni škrob, sodo bikarbono in kaplja poljubnega eteričnega olja (olje čajevca, sivke, agrumov ...). Zmešaš, da dobiš nekakšno pasto in jo daš v posodico za shranjevanje. Uporabiš tako, da s prstom vzameš malo paste in se z njo namažeš pod pazduho.
Glavna fora sode bikarbone je, da pač prepreči razvoj bakterij, zaradi katerih zasmrdimo. Ne prepreči švicanja, ampak neprijetne vonjave. Podobno se lahko uporablja tudi za noge oz. stopala.
Upam, da sem razumljivo napisala.
Posted 19 January 2012 - 10:45 PM
Bom poskusila enkrat.
Posted 29 January 2012 - 09:17 PM
[Napoleon]
Posted 29 January 2012 - 09:28 PM
Hidro fugal forte
Posted 29 January 2012 - 09:38 PM
[Napoleon]
Posted 29 January 2012 - 09:40 PM
Potem pa mu ni pomoči.
Posted 29 January 2012 - 09:44 PM
Ampak o tem smo že pisale, da je izjemno agresiven in se ga naj ne bi uporabljajo na daljši rok.
tasika, se tvoj fant brije pod pazduhami? Se mi zdi, da veliko fantov se (kar je pri meni pozitivno). Ker
potem mu bo še bolj dražil kožo. Naj proba še z Vichyjevim antiperspirantom.
Posted 29 January 2012 - 09:47 PM
[Napoleon]
Posted 29 January 2012 - 09:48 PM
Vichy mu ne bo popolnoma nič pomagal, če mu Triple dry ni.
Jaz mu svetujem Hidro Fugal Forte in naj ga uporablja v skladu z navodili na embalaži.
Posted 29 January 2012 - 09:50 PM
Hvala dečve.
[Napoleon]
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users