Jump to content

Photo

Desperate Housewives

• Please log in to reply
1394 replies to this topic

#761 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 24 October 2011 - 08:47 PM

Ja, full zakon kravata, hahahaha. biggrin.gif

Konec je bil zanimiv.

Saj imajo še vedno nekatere dobre fore, ampak mislim, da je res boljše, da končajo, medtem, ko so še na vrhu. wink.gif

Gaby mi gre včasih tudi na živce s tem svojim pokroviteljskim tonom in igro kokoši.

Lynette pa super: I am wearing skinny jeans and I don't have skinny legs. wink.gif thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#762 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 25 October 2011 - 04:33 PM

Prijeten del. Ostala sem jim zvesta, ker iz mene potegnejo dva pola čustev: smeh in solze.
Komaj čakam nadaljevanje!
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#763 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 October 2011 - 04:58 PM

Pri meni enako. Najraje pa še vedno gledam scene z Lynette in pa Bree. Težko se med njima odločim, katera
mi je ljubša, obe sta mi na svoj način izjemno všeč, morda Lynette kanček bolj, dejansko najraje spremljam
njene dialoge z drugimi. O Susan ne bi izgubljala več besed, Gaby mi pa tudi že od začetka ni všeč - nadležen
in plitki lik, čeprav na čase iz nje kao priplava neka globina. V splošnem pa mi je zoprna in predvsem dolgočasna.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#764 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 25 October 2011 - 06:59 PM

Men sta pa Bree in Gaby najljubši! Pa Renee jasno. lol1.gif
  • 0

#765 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 October 2011 - 07:06 PM

Aja, točno, Renee sem pozabila.

Gaby mi je pa res ena taka brezvezna kokoš, pa še vizualno mi je nikakva.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#766 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 25 October 2011 - 07:41 PM

Ja, tudi mene najbolj navdušujejo Bree, Lynette in pa Renee. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#767 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 25 October 2011 - 07:47 PM

jaz pa Lynet kot ženo Toma, težko prenašam,sitna baba
ko je Tom izbral Havaje je takoj, da se ni pomenil z njo, pa ona bi nekaj drugega...bla,bla...MRŠ!!! včasih bi jo komot lahko udarila(pa še grda mi je, v bistvu je cela njena družina grda twisted.gif laugh.gif )
laugh.gif

Rene mi je full faca, pa Bree je zakon, tudi Gaby mi je ok, pa seveda gosa Myclusky ali kaj je, je faca laugh.gif
najmanj Suzan, pa Lynete
  • 0

#768 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 25 October 2011 - 09:31 PM

Jaz se strinjam s prvim delom glede Lynette. Mene tudi ful moti njen odnos v zakonu in mi je ful zoprna. Vse se mora odvijati kakor si ona zamisli, vse mora imeti pod nadzorom, ta stran njenega karakterja mi res ni všeč.
Drugače mi je pa poleg Bree še najboljša. Pa Renee mi je tudi super.

Gaby zna biti izredno razvajena, sebična, ampak jaz vseeno gojim simpatije do nje. Verjetno tudi zato, ker mi je Eva L. všeč. Susan mi je še najmanj všeč, ampak ima tudi ona kakšne smešne momente.

Meni je bila 7. sezona zares všeč, veliko bolj kot npr. 6., ki me ni ravno navdušila. Tudi osma se je začela ok, me zanima, kako bodo vse izpeljali.

Se pa strinjam, je že čas, da počasi zaključijo, bi bilo škoda, da bi tako močno izgubili na kvaliteti, če lahko lepo zaključijo in bo ljudem ostala v spominu kot ena zares izmed dobrih serij.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#769 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 October 2011 - 09:35 PM

QUOTE(eve @ 25. 10. 2011 - 22:31) View Post
Susan mi je še najmanj všeč, ampak ima tudi ona kakšne smešne momente.

Joooj, meni pa res niti malo, tako mi je glupa, da ne morem povedat. Po moje bi jo v resničnem življenju,
če bi morala biti z njo kje v sobi več kot eno uro, zadušila.

• 0

#770 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 25 October 2011 - 09:37 PM

Haha, saj jaz tudi verjetno. Ampak včasih se ji kar režim, ker ima take butaste. biggrin.gif Pa čisto povsod mora vtaknit svoj nos, čeprav se je čisto nič ne tiče.
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#771 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 25 October 2011 - 09:44 PM

Pa deluje mi taka otročja, totalno nezrela, nepremišljena ... glupa v glavnem.
Karakter, s katerim ne bi želela imeti nobenega opravka.
  • 0

#772 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46036 posts

Posted 31 October 2011 - 12:05 PM

ohmy.gif Kdo mislite je odkopal truplo?

Renee je zakon. smile.gif
  • 0

#773 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 October 2011 - 12:52 PM

Jaz še dela nisem pogledala, ampak si pa mislim, da ga je odkopal kar en, ki ga še ne poznamo, vsi bodo
obdolžili (vključno z gledalci predvsem) tega policaja ... on pa bo po moje poskušal Bree in ostale zaščititi
.
  • 0

#774 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46036 posts

Posted 31 October 2011 - 12:59 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 31. 10. 2011 - 13:52) View Post

ga je odkopal kar en, ki ga še ne poznamo, vsi bodo
obdolžili (vključno z gledalci predvsem) tega policaja ... on pa bo po moje poskušal Bree in ostale zaščititi
.
Tudi jaz mislim, da je nekdo, ki ga še ne poznamo. Verjetno ista oseba, ki je poslala grozlno pismo. Nekdo, ki že leta živ na ulici- Chuck pa se mi je zdel precej prizadet, ko ga je Bree pustila. Se mi zdi, da bi znal situacijo izkoristit za maščevanje. Jaz po tihem upam, da se bo končalo tako, da bodo vse babnice kaznovali za zločin.
  • 0

#775 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 October 2011 - 01:03 PM

Jaz pa upam, da ne ... glede na to, kakšen prasec je bil pod zemljo ...

• 0

#776 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46036 posts

Posted 31 October 2011 - 01:05 PM

Ja, saj to je res. Ampak kolikokrat poprej so tudi "grešile" in so odnesle brez posledic. Pa bilo bi nepričakovano, ker mislim, da vsi pričakujemo happy end.
  • 0

#777 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 31 October 2011 - 01:33 PM

Mene bodo sicer razočarali, če bo nek zlajnani happy end.
Pogrešala jih bom.

edit: pogledala. To s tem truplom je prav weird. Torej, obstaja nekdo, ki je za umor vedel, jih je zasledoval, ko
so ga pokopale in zdaj odkopal, ker je vedel za gradnjo
.
  • 0

#778 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 November 2011 - 01:14 AM

ohmy.gif Nee, jaz pa upam, da se srečno konča! Ne da vse moralno propadejo. biggrin.gif

LMFAO, Juanita kot jajce! lol1.gif lol1.gif lol1.gif
  • 0

#779 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27441 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 01 November 2011 - 11:33 AM

Meni je bila epizoda malo kr neki, super začetek, bedno raztegovanje vmes in potem spet tisti konec.
Sem takoj na začetku vedela, da bo v zemlji luknja, in me je potem, ko se je tisti tip Jose, Miguel, Enrique, ta očim od Gaby, kakorkoli že, pojavil na bratih, KAP! Prav srce se mi je ustavilo za trenutek, haha. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#780 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27351 posts

Posted 01 November 2011 - 12:47 PM

Končno me je spet malo pritegnilo k gledanju smile.gif Pomojem je pa Tom ta, ki je izkopal luknjo, al pa Mike. Ampak Mike ne bi napisal pisma, torej Tom. Pa čisto možno se mi zdi, da bi tudi oni, ki je samomor naredila, napisal pismo. Nekako se mi zdi, edini, ki nima še nobene take prigode, pa bi mu lahko to naprtili laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users