Jump to content

Photo

Kontracepcijske tablete

• Please log in to reply
4119 replies to this topic

#761 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 09 May 2007 - 03:36 PM

Ja meni ga je zdravnica dala. Prav za menstralne bolečine. Pa nisem ga pila. Jedla sem ga, ker so tablete. smile.gif
  • 0

#762 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 09 May 2007 - 03:54 PM

QUOTE(Coco* @ 9. 5. 2007 - 16:35) View Post

Pri 14 si pila Naprosyn? Samo to je pa ful močna zadeva, veš, jst se ne bi s tem igračkala.

Ka je močnejši kot Nalgesin? Ker meni Naprosyn nikoli ne prime..
  • 0

#763 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 May 2007 - 03:55 PM

Meni je Nalgesin za menstrualne bolečine super, zlo hitr mi zagrabi, je pa res, da učinek ni tak zlo dolgotrajen.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#764 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 09 May 2007 - 04:50 PM

Eh, pila jedla isto sranje drugo pakovanje.

Moja mama jih pije, da ji ublažijo bolečino (revmatoidni artritis), ne vem no.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#765 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 09 May 2007 - 06:23 PM

Jst običajno pojem 2-3 bonifene, pa se da preživet.
Sm se šla pa naročit na prvi pregled, kr se nagibam k tabletkam. (za kotracepcijo, ne zaradi menstruacije)
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#766 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 09 May 2007 - 09:15 PM

QUOTE(laLa° @ 9. 5. 2007 - 16:21) View Post

Ja jaz tudi imam Naprosyn 550 mg samo mi ne pomaga čisto. Pač malo mi ublaži. Tak da lažje hodim pa vse. Morem še Nalgesine probat.

sam kolko jaz vem je Nalgesine, "naret" iz Naprosyna sam da je manj močen...lahko da se tudi motim, ker nimam škatlice pri roki...
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#767 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 09 May 2007 - 09:51 PM

Btw - pa kaj res ne obstaja drugacen nacin kontracepcije razen kondomov in tabletk?Zal mi je da zrem tabletke ampak kaj naj..no zdajle ze 3mesec "pocivam" sam ko bo poletje pa je jeba.S fantom grem na morje in si lahko predstavljate kako FAJN bo wink.gif

• 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#768 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 09 May 2007 - 10:33 PM

Btw - pa kaj res ne obstaja drugacen nacin kontracepcije razen kondomov in tabletk?

Ja ne, kolko bi ti sele preostale opcije odgovarjale, ce ti ze te najbolj razsirjene ne. wink.gif Jaz se drugace isto sprasujem, le kdaj bodo izumili kaksno bolj prijaznejso obliko kontracepcije!!? rolleyes.gif
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#769 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 13 May 2007 - 12:16 PM

a je možno da drug dan jemljem KT yarino in mi je slabo totalno, vrti se mi, full se čudno počutim, mislim da je to od KT. A je možno? drugač sem full občutljiv človek... ermm.gif
  • 0

#770 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 13 May 2007 - 12:58 PM

Ja to so tabletke. Men je blo isto. Grozn sm se počutila, slabo mi je blo, potila sm se, hkrati pa me je zebl. Sam sm potrpela in zdej bo kmau en let odkar jih jemljem pa mi ni več slabo. Slabo mi je blo prve tri mesce, prvi al pa drugi dan...
Res, potrpi, ker bo kmau boljš. Vem pa da je grozn (saj pr men je blo), ker sm med slabostmi resno razmišlajala o prekinitvi, sam sm si rekla, da morm zdržat.

Priporočam ti, da zdej ne ješ kakšne težko prebavljive hrane, ker boš drugač bruhala. ermm.gif

Zdrži!!!

console.gif
  • 0

#771 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 May 2007 - 01:06 PM

Mene je prvi mesec kar precej glava bolela (še bolj, kot me sicer skoraj skos). Recimo, par ur po konzumaciji KT, me je začela grozno bolet. Pol pa čez kakšno uro, dve nehala.
Kot je rekla ananas, zdrži, pri meni je glavobol minil po nekje mesecu dni. Telo se pač treba navaditi, to je ipak za njega šok.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#772 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 13 May 2007 - 01:13 PM

ojoj, a tako je to, ne vem kaj bom nardila, jemljem jih zaradi kože, da vidim malo kako bo .

kdaj jih je pa bolj pametno jemati zjutraj al zvečer?
  • 0

#773 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 13 May 2007 - 01:22 PM

Jaz jih zvečer. Zjutraj lahko kdaj zaspiš (če jih jemlješ recimo ob 7). Raje jih jemlji zvečer.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#774 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 13 May 2007 - 01:23 PM

nej ne bi imel veze, kdaj, samo da vsak dan ob istem casu. al je v praksi kej drugac?
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#775 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 13 May 2007 - 01:28 PM

Pomoje nima veze, važno je, da si dosledna in jih ješ vsak dan ob istem času. Ko sem jaz začela jest Diane 35, mi je bilo slabo kakšen mesec in takrat sem jih jedla zvečer. Od slabosti sem se tudi zbudila ponoč...
  • 0

#776 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 13 May 2007 - 02:31 PM

Js jih jemljem ponoč, ob 21h biggrin.gif k sm takrat vedno budna in jih ne pozabim. Če bi zjutri, bi pa enkart vzela ob 6h drugič pa ob 13h odvisno kako spim. Najbolj je da jemlješ ob približno isti uri...
  • 0

#777 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 13 May 2007 - 05:39 PM

sprašujem zato, ker če jih vzamem zvečer, pol ni panike če mi je slabo se mi vrti, itd. Ker dans sem vzela zjutraj in sem cel dan čudna, čudno se počutim, zdaj mi je že mal bolje.

še to me zanima, morš vedno neki pojest predno vzameš tabletko a ne?
  • 0

#778 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 13 May 2007 - 06:17 PM

Ni nujno vedno kaj pojest.
Meni je bilo prvih nekaj dni grozno slabo. Take slabosti še nikoli nisem doživela. Ampak po parih dneh je bilo vse OK.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#779 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 13 May 2007 - 07:10 PM

Kok časa pa jih jemlješ, če si jih eno obdobje jemala zvečer in eno obdobje (zdaj) zjutraj? Neki mi ni jasn wink.gif
  • 0

#780 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts

Posted 13 May 2007 - 08:35 PM

dva dni, en dan sem zvečer, en dan zjutraj biggrin.gif

edit: punce in ko mine ta začetna slabost, se počutje kaj izboljša, kje so spremembe ?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users