Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 17 January 2009 - 12:02 PM
Posted 17 January 2009 - 01:26 PM
Posted 17 January 2009 - 02:05 PM

Posted 17 January 2009 - 02:15 PM

After all this time?
Always.
Posted 17 January 2009 - 02:17 PM

mogoče sem to že napisala. zelo mi gre na živce, če ljudje ne pazijo na sposojene stvari ali tuje stvari, ki so začasno v njihovi uporabi. da o skrivnostno izginulih sposojenih stvareh sploh ne začenjam jamrat ....
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 17 January 2009 - 02:19 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 17 January 2009 - 02:33 PM

Pa kaj ma on men za bit neki pametn kaj bo on o men govoru jz bom njega prefuku boŁi me kurac sej nevem kdo je to sam slišu sm da je biu neki gŁasn.. K sm ga uprašala kako ga misl "prefukat" če ne ve kdo je to je odgovoru da ga bo že najdu, da bo šou pred roško in ga počaku. Mislm o bed res po tem k sm mu povedala da je primitivn pa mongloidn se sploh nism več pogovarjala z njim.. Najrajš mi mu vrgla neki u glavo idot neolikan nekulturn primitivn

After all this time?
Always.
Posted 17 January 2009 - 03:45 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 17 January 2009 - 03:50 PM
Ko pa zjutraj pokličem nazaj, kaj je blo tako nujnega pa ni nič. arrr
Posted 17 January 2009 - 04:52 PM
A: Ej stari, kam greš.
B: K pički, stari ej.
A: A ti maš pičko, kira je pa tvoja pička.
B: Ena Barbara.
A: Barbara, a tvoji pički je ime Barbara? Kako je lahko pički ime Barbara?
B: Ja pa kaj, stari, tvoja je pa Urša.
A: Ej sam res.
Kaj za hudiča je pa hotel s tem povedat?

Tista štorija z lancem je tudi huda.

Posted 17 January 2009 - 05:25 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 17 January 2009 - 06:24 PM
No, važno, da ti ne gre na živce.

hehehe

Na živce mi gre, ko me eden konstantno budo celo uro. Ma pa kaj ne dojame, da če se mu 10 minut ne oglasim, zakaj pol ljudje še naprej kličejo??
Ko pa zjutraj pokličem nazaj, kaj je blo tako nujnega pa ni nič. arrr
PODPIS!!!

Posted 17 January 2009 - 08:29 PM
Meni gre na živce, ko se mačka zbudi sredi noči in na vsa mačja pljuča mjavka in krampa po vratih, ker hoče tipitopi postrežbo (hrano, cartanje, sprehod).
Posted 18 January 2009 - 10:26 AM
Ko smo že pri avtobus, tudi ne obožujem glih ljudi, ki se na zadnjih sedežih tako naglas pogovarjajo, da odmevajo čez cel avtobus, ponavadi pa še ne šparajo s kletvicami.
Primer: včeraj, dva fanta, po moji oceni v zgodnjih dvajsetih
A: V četrtem razredu me je zatožu, sm mu jebu mater v pizdo.
Enkrat drugič, dva zelo podobna primerka:
A: Ej stari, kam greš.
B: K pički, stari ej.
A: A ti maš pičko, kira je pa tvoja pička.
B: Ena Barbara.
A: Barbara, a tvoji pički je ime Barbara? Kako je lahko pički ime Barbara?
B: Ja pa kaj, stari, tvoja je pa Urša.
A: Ej sam res.
In potem se spomnim še ene omembe vredne zgodbe, ki sem jo poslušala na avtobusni postaji, preklinjajoč mladenič jo je pripovedoval svoji temnorjavo napudrani kolegici, šla pa se je o nekem njunem znancu, ki da ne bi nikoli nobene pičke udaril, samo pol mu je pa njegova pička strgala lanac, in jo je zgrabil za majco, dvignil in premlatil, potem jo je pa še odjebal. Ampak pička si je to zaslužla, ker ima namreč dotični kolega pol kile težek lanac, za katerega je šparal od otroštva naprej.
Jaz bom umrla, prisežem!!!

Pablo Picasso
Posted 18 January 2009 - 01:53 PM
zakaj pa ne izklopite telefona, ko hočete spat?
Meni gre na živce, ko se mačka zbudi sredi noči in na vsa mačja pljuča mjavka in krampa po vratih, ker hoče tipitopi postrežbo (hrano, cartanje, sprehod).
Sem se odločla da naslednič res to naredim ja

Posted 18 January 2009 - 02:09 PM

Grejo pa meni tudi na živce taki idiotski, plehki pogovori, ki so polni nekih kletvic, kako bo nekdo enmu j**** mamo, teto, strica in ne vem koga še...

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 18 January 2009 - 02:21 PM

Posted 18 January 2009 - 02:31 PM
zakaj pa ne izklopite telefona, ko hočete spat?
Stacionarnega imam nastimanega na en pisk, gsm je na tiho. Naceloma se izogibam izklapljanju telefonov, ker potem sledijo pa tiste, ki me tudi razkurijo: "kje si pa bila", "a si spala", "a si..." pa kaj te briga god damn it! :| Se se kdo spomni lepih casov brez prenosnih telefonov, ko si sel od hise in, ce te ni bilo te pac ni bilo a ne....ehhh...

edit: aja to se sem hotela rect - sej tudi, ce imam gsm na tiho vidim, da me je recimo nekdo v zadnji uri 10x klical in me panika zgrabi, kaj je narobe ipd.. :\
Posted 20 January 2009 - 04:21 PM
Da eni osebki moškega spola (npr. moj brat

js sm dons dobesedno mela hrano že v požiralniku ker se more en sošolc ki sedi pred mano dišavt z nekim parfumom k smrdi po čistilu za školke pucat!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaa

navsezgodi zjutri ko hoče šuškica spat na busu, pride gor ena pr*ukjena lenča in se začne na konc busa dret kak je lačna kak bo zdele požrla tri kebabe kak bi si ona nrdila eno omleto z jajci pa hrenovkami.... pametuje kak luna ni nikakor mesec, ker je mesec okrogel in luna je sam tist C

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users