Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#761 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26160 posts

Posted 17 January 2009 - 12:02 PM

zlatni lanac = zlata ketna okoli vratu
  • 0

#762 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27975 posts

Posted 17 January 2009 - 01:26 PM

Hevea poznam te zgodbe, meni se zelodec poleg obraca. :| Primitivizem na stopnji ameb res. :|
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#763 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 17 January 2009 - 02:05 PM

Al pa ko se na zadnjih sedežih v busu nabijejo čefurji in potem na mobitelih nabijejo tisto čefurjado na hard. Da se sliš še do naslednjega busa, no. evil.gif
  • 0

#764 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 17 January 2009 - 02:15 PM

Men gre tut to took na živcee.. Pa ne za to ker ne bi marala te muske, nasprotno, kkšne komade k vrtijo poznam in so mi celo ful všeč, ampak TOK me pa živcera da to naglas vrtijo, mislm k da so neki več, k da bi vsi mogl poslušat tist kar v temu trenutku samo NJIM paše.. Zadnjič enkrat sem tok popizdila k sta pršle na avtobbus dve tiste prou čefurkice, ena občlečena v belo-zlato, druga pa v črno-rdečo (sem spadajo lakaste torbice, lakaste balerinkice, obročki v laseh, solarij pa tist izraz na faci "jst sm neki več").. In se vsedeeta tam zraven mene in začneta nabijat en komad, še pogovarjale sta se kerga nej data, jih mal menjale, pa tko rolleyes.gif In toook me je prjel da bi jst dala eno na hard tehnažo alpa karkoli "drugačnega", samo sem bla sama pa sem se mal usrala laugh.gif Ampak rees sam tok da jima pokažem kok sta idiotske in da kaj potem lahko VSI poslušamo svojo musko naglas, tko k onidve ane... kok mi grejo na živce take pi*ke rolleyes.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#765 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29881 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 January 2009 - 02:17 PM

Nincha, js bom crknila od smeha - prav predstavljam si uno belo-zlato punčaro .... laugh.gif

mogoče sem to že napisala. zelo mi gre na živce, če ljudje ne pazijo na sposojene stvari ali tuje stvari, ki so začasno v njihovi uporabi. da o skrivnostno izginulih sposojenih stvareh sploh ne začenjam jamrat ....
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#766 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 17 January 2009 - 02:19 PM

Ne vem, kaj mi je bolj smešno. Heveina zgodbica al _planetkin_ komentar. lol1.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#767 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 17 January 2009 - 02:33 PM

Aja, o šit še neki morm povedat. Učeri sm se skor skregala z enim tipom na busu faaaak. Pridem jst gor, in se vsedem tam bol zadi. Pa slišim da me nekdo kliče, en tip tuki iz Fužin, Suljo, k smo se kao neki mal družl v 1. letniku. Je bil z enim frendom ki ga nisem poznala. In men pač da nej pridem sedet tja h njima, kao da se pogovarjamo. In men je blo čist bed ker sta oba dva tipa bla uno največja čefurja in se mi jih res ni dal poslušat, sam okej nebom rekla ne ane.. No in se usedem, in ne mine 10 sekund ko un frend začne.. O fak kok bom jst prefuku enga modela z Roške krneki mi je biu pametn pfuj mamicu mu jebem.. Pa un tadrug čiz zaintereserano kao keer to kva je blo.. In un spet začne razlagat da je en Tomaž enkrat na enem busu reku, da če bi bil ta tip sam, ne z družbo, da bi ga "prefuku" in kaj ma on men za bit neki pametn bla bla.. Nakonc smo ugotoil da tega tipa midva s Suljotom poznava in da smo tko dost kolegi pa to. A ta Tomaž je res še bl suh k jst, nikol se ne tepe, stoposto ni reku tega, k un čefur je biu pa res.. Pač čefur, z lanci, nabit, hojo ala obešalnik v bundi itd.. No in pol sm se čist začela kregat z njim da je primitivc, k da je ušou iz prazgodovine k so vse rešval s pretepi, da ne morem verjet zakaj so ljudje dons tok primitivni pa se tepejo če se da z besedami use rešt.. Kaj mi je odgovoru? huh.gif
Pa kaj ma on men za bit neki pametn kaj bo on o men govoru jz bom njega prefuku boŁi me kurac sej nevem kdo je to sam slišu sm da je biu neki gŁasn.. K sm ga uprašala kako ga misl "prefukat" če ne ve kdo je to je odgovoru da ga bo že najdu, da bo šou pred roško in ga počaku. Mislm o bed res po tem k sm mu povedala da je primitivn pa mongloidn se sploh nism več pogovarjala z njim.. Najrajš mi mu vrgla neki u glavo idot neolikan nekulturn primitivn mad.gif mad.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#768 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27975 posts

Posted 17 January 2009 - 03:23 PM

QUOTE(Cvetka* @ 17. 1. 2009 - 14:19) View Post

Ne vem, kaj mi je bolj smešno. Heveina zgodbica al _planetkin_ komentar. lol1.gif

Meni je pa simpaticen nick planetka lol smile.gif

• 0

#769 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 17 January 2009 - 03:45 PM

No, važno, da ti ne gre na živce. smile.gif wink.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#770 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 17 January 2009 - 03:50 PM

Na živce mi gre, ko me eden konstantno budo celo uro. Ma pa kaj ne dojame, da če se mu 10 minut ne oglasim, zakaj pol ljudje še naprej kličejo??
Ko pa zjutraj pokličem nazaj, kaj je blo tako nujnega pa ni nič. arrr
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#771 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 17 January 2009 - 04:52 PM

QUOTE(Hevea @ 17. 1. 2009 - 11:11) View Post

A: Ej stari, kam greš.
B: K pički, stari ej.
A: A ti maš pičko, kira je pa tvoja pička.
B: Ena Barbara.
A: Barbara, a tvoji pički je ime Barbara? Kako je lahko pički ime Barbara?
B: Ja pa kaj, stari, tvoja je pa Urša.
A: Ej sam res.

Kaj za hudiča je pa hotel s tem povedat? ermm.gif hmm.gif To so taki prazni, idiotski pogovori, ko se ljudje nimajo kej pametnega za pomenit, pol pa take idiotizme stresajo.

Tista štorija z lancem je tudi huda. thumbup.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#772 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29881 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 January 2009 - 05:25 PM

ob teh veleumnih dialogih si predstavljam npr. Akeša čara, kako že snuje zgodbo okrog tega, kako je eni pički lahko ime Barbara, stari. laugh.gif o izpraznjencih pa še to - kaj vsega boga slišiš tudi na potovanju, kako se folk napihuje, kje so že vse bili po pol leta, kaj vse so vidli, kako se izkorišča domačine, da oni bi to drugače porihtali, na konc pa itak vsi pridejo na to, kako super je, da je zmagal Obama. LOL PRELOL.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#773 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27975 posts

Posted 17 January 2009 - 06:24 PM

QUOTE(Cvetka* @ 17. 1. 2009 - 15:45) View Post

No, važno, da ti ne gre na živce. smile.gif wink.gif

hehehe smile.gif ne gre smile.gif

QUOTE(uršolinkica @ 17. 1. 2009 - 15:50) View Post

Na živce mi gre, ko me eden konstantno budo celo uro. Ma pa kaj ne dojame, da če se mu 10 minut ne oglasim, zakaj pol ljudje še naprej kličejo??
Ko pa zjutraj pokličem nazaj, kaj je blo tako nujnega pa ni nič. arrr

PODPIS!!! wallbash.gif V taksnih trenutkih bi bila zmozna komu zaviti vrat...
  • 0

#774 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 17 January 2009 - 08:29 PM

zakaj pa ne izklopite telefona, ko hočete spat?

Meni gre na živce, ko se mačka zbudi sredi noči in na vsa mačja pljuča mjavka in krampa po vratih, ker hoče tipitopi postrežbo (hrano, cartanje, sprehod).
  • 0

#775 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27534 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 18 January 2009 - 10:26 AM

QUOTE(Hevea @ 17. 1. 2009 - 11:11) View Post

Ko smo že pri avtobus, tudi ne obožujem glih ljudi, ki se na zadnjih sedežih tako naglas pogovarjajo, da odmevajo čez cel avtobus, ponavadi pa še ne šparajo s kletvicami.

Primer: včeraj, dva fanta, po moji oceni v zgodnjih dvajsetih

A: V četrtem razredu me je zatožu, sm mu jebu mater v pizdo.
Enkrat drugič, dva zelo podobna primerka:

A: Ej stari, kam greš.
B: K pički, stari ej.
A: A ti maš pičko, kira je pa tvoja pička.
B: Ena Barbara.
A: Barbara, a tvoji pički je ime Barbara? Kako je lahko pički ime Barbara?
B: Ja pa kaj, stari, tvoja je pa Urša.
A: Ej sam res.
In potem se spomnim še ene omembe vredne zgodbe, ki sem jo poslušala na avtobusni postaji, preklinjajoč mladenič jo je pripovedoval svoji temnorjavo napudrani kolegici, šla pa se je o nekem njunem znancu, ki da ne bi nikoli nobene pičke udaril, samo pol mu je pa njegova pička strgala lanac, in jo je zgrabil za majco, dvignil in premlatil, potem jo je pa še odjebal. Ampak pička si je to zaslužla, ker ima namreč dotični kolega pol kile težek lanac, za katerega je šparal od otroštva naprej.

Jaz bom umrla, prisežem!!! lol1.gif lol1.gif lol1.gif

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#776 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 18 January 2009 - 01:53 PM

QUOTE(Kalypso @ 17. 1. 2009 - 20:29) View Post

Meni gre na živce, ko se mačka zbudi sredi noči in na vsa mačja pljuča mjavka in krampa po vratih, ker hoče tipitopi postrežbo (hrano, cartanje, sprehod).

Sem se odločla da naslednič res to naredim ja smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#777 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 18 January 2009 - 02:09 PM

Jaz tudi umiram ob vseh teh zgodbicah z avtobusov! laugh.gif
Grejo pa meni tudi na živce taki idiotski, plehki pogovori, ki so polni nekih kletvic, kako bo nekdo enmu j**** mamo, teto, strica in ne vem koga še... rolleyes.gif Že na splošno ne maram kletvic, ker se mi zdijo čist odveč, takšne "vrhunske" so pa sploh najbolj idiotske... rolleyes.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#778 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 18 January 2009 - 02:21 PM

Da eni osebki moškega spola (npr. moj brat rolleyes.gif ) porabijo pol deodoranta ali pa parfuma naenkrat in se potem voha tisti deo do spodnjega štuka. mad.gif
  • 0

#779 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27975 posts

Posted 18 January 2009 - 02:31 PM

QUOTE(Kalypso @ 17. 1. 2009 - 20:29) View Post

Stacionarnega imam nastimanega na en pisk, gsm je na tiho. Naceloma se izogibam izklapljanju telefonov, ker potem sledijo pa tiste, ki me tudi razkurijo: "kje si pa bila", "a si spala", "a si..." pa kaj te briga god damn it! :| Se se kdo spomni lepih casov brez prenosnih telefonov, ko si sel od hise in, ce te ni bilo te pac ni bilo a ne....ehhh... sad.gif

edit: aja to se sem hotela rect - sej tudi, ce imam gsm na tiho vidim, da me je recimo nekdo v zadnji uri 10x klical in me panika zgrabi, kaj je narobe ipd.. :\

• 0

#780 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 20 January 2009 - 04:21 PM

QUOTE(Goddess @ 18. 1. 2009 - 14:21) View Post

Da eni osebki moškega spola (npr. moj brat rolleyes.gif ) porabijo pol deodoranta ali pa parfuma naenkrat in se potem voha tisti deo do spodnjega štuka. mad.gif

js sm dons dobesedno mela hrano že v požiralniku ker se more en sošolc ki sedi pred mano dišavt z nekim parfumom k smrdi po čistilu za školke pucat!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaa bruh.gif bruh.gif bruh.gif

navsezgodi zjutri ko hoče šuškica spat na busu, pride gor ena pr*ukjena lenča in se začne na konc busa dret kak je lačna kak bo zdele požrla tri kebabe kak bi si ona nrdila eno omleto z jajci pa hrenovkami.... pametuje kak luna ni nikakor mesec, ker je mesec okrogel in luna je sam tist C blink.gif in dere si mi direkt na uho ko sedi za mano in se sklanja da bo vzela telefon... dons sm skor popizdila na busu!!!! enkrt se mi bo sam zmešal ob tej glupi babi zaruleni!
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users