Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#7761 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18784 posts

Posted 29 December 2008 - 10:38 PM

Kuža moj trapast, hvalabogu da smo jo najdl sad.gif Jo je babi na sprehod peljala in takoj ko sta stopili iz bloka je nekje počla petarda, Lola pa v tek in je zginla. Jz babi pa mami smo jo iskale ene pol ure po celih Fužinah. In hodim jst mim enga bloka in vidim 3 fante, mogoče kakšno leto starejše od mene. Grem cela objokana do njih če oni tut kej pokajo petarde. Pa se spogledajo in rečejo da ja. In sem jih prosila če bi lahko nehal vsaj za mal, ker je men kužika pobegnla k se ful boji petard in nočm da še bolj pobezlja. In me en vpraša kakšnen kuža pa je to. Mu jo opišem, pa reče da se en tak voz v njegovem dvigalu gor pa dol. Jz sm bla sam huh.gif In res je bla v sosednjem bloku od babičinga, v dvigalu, smo jo najdl, boga pikica se je čist tresla, celo sm jo prelupčkala kozo malo cry.gif

Pojedla sem pol flaške pikovita. Slabo mi je wacko.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#7762 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27757 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 29 December 2008 - 10:41 PM

^ cry.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#7763 exotica

exotica

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 693 posts

Posted 29 December 2008 - 11:04 PM

155 sej ne morem verjet kaj pišeš slap.gif sick.gif
  • 0

#7764 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 30 December 2008 - 12:01 AM

QUOTE(exotica @ 29. 12. 2008 - 23:04) View Post

se podpišem pod tole.
ne vem, kaj bi si nardila, če bi mi lasten otrok rekel, da sm kurba ohmy.gif

Jst se pa spovedujem, da sem včasih preveč občutljiva in preveč pikam fanta v njegove nemočne točke. On bi res VSE zame naredu, ampak ga zdle neki serje glede novega leta. Ne veva niti kje bova niti s kom. In lani je blo isto. Sva bla pol v mestu in je blo kr neki... Ful se bojim, da me bo spet razočaru.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#7765 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18784 posts

Posted 30 December 2008 - 12:45 AM

Jst pa tok nevem kaj se dogaja z mano. Že neki časa opažam pa nimam pojma kaj mi je. Zadnje čase me ma rd bl k kadarkoli.. Tok se trud zame, tok se noče kregat, tok mi lepe mesiče piše pa tok zna bit srčk.. Za božička mi je sam naredu okvir za sliko pa dou not eno najino ful lepo iz Pariza, res uno iz srca, jz sm pa taka.. Prasica. Krava. Nevem sploh kaj.. Zadnje čase si sploh nisem več podobna. K da bi memarsovci ugrabl. Včasih se počutm k da mam škrata v glavi. Res. Veeeeem da morm nehat, vem da bi blo bolš če bi bla tih, pa NE MOREEEM.. Ene malenkosti me tok razbesnijo/razžalostijo pa k vem da drugač me kej tazga sploh nebi zmotl.. Ne samo glede njega.. Vsak dan se 10x skregava, v enem tednu sva šla 3x narazen, pa vseen ne morva eden brez druzga, ne morem verjet kok se je spremenil zame, jst pa k da mi je vseen.. Sploh se ne poznam več.. Skos sm žalostna, vse mi gre na živce, za vsako stvar jokam cry.gif Razmišljala sm da so to tabletke, pomojem je to edina možnost, razen če se mi je pač zmešal... Ampak nevem res.. Nočm bit taka.. K vem da nism to JST.. cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#7766 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14402 posts

Posted 30 December 2008 - 12:47 AM

se podpisem ja

Manjka mi, pa mi verjetno ne bi smel, vsaj ne se
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#7767 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 30 December 2008 - 01:23 AM

QUOTE(155 @ 29. 12. 2008 - 21:00) View Post

sovražm mtko, sovražm jo !!

cele počtince mi naprej meče da sm skoz doma, ko pa hočem it vn pa mi prekleta kurba ne pusti.
die plz ! evil.gif

Nikol in nikdar ne bi o svoji mami izrekla česa tko žaljivga, sploh pa ne zaradi tega, ker me ne bi pustila ven.... bruh.gif Da jo sovražš, da je kurba in naj umre? Ful me zmrazi, ko slišim koga kaj takšnega reči že nasploh, kaj šele o svoji mamici cry.gif

Moja spovednica: prvič v življenju sem vpila na fanta - pa čeprov nč groznga, sam zavpila pa sem... in mi je ful žal, ker res ni blo potrebno.. ni bil užaljen zaradi tega al karkol, sam men je ful grozno da sm to svojmu lubiju nardila; do sedaj sva vedno reševala težave s pogovori, ne z dretjem sad.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#7768 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 30 December 2008 - 11:17 AM

Spovedujem se, da zdaj med počitnicami vsak dan bolj dolgo spim...in pol se čudim kako mi gre pol dneva v hipu mimo.
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#7769 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33165 posts

Posted 30 December 2008 - 11:27 AM

Mal grem sama seb na živce, ker se en dan prej kao meniva, kam bova naslednji dan šla, pol pa pride jutro in se men nikamor ne da in sm še mal prehlajena, da sm sploh adijo... down.gif
  • 0

#7770 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 30 December 2008 - 01:26 PM

Preveč jem v tem času, skos neka hrana povsod, ki se ji ne morem upret, same dobrote. Joooj, po decembru bo treba resno začet mal pazit. down.gif
  • 0

#7771 155

155

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 735 posts

Posted 30 December 2008 - 01:57 PM

ne maram je.
pa tud ni samo zarad tega ker ne smem vn, ampak še zarad mariskaj druzga če se spomnem kaj mi je nrdila oz. mi dela.
nesramna je do mene, jz ji samo vračam.
pa se trudim u šoli alpa doma da kj naredim, u zahvalo me pa grdo pogleda pa neki zamrmra.
use kar naredim mi skritizira.
qrc pa taka mati.

• 0
You can't buy happiness. Steal it.

#7772 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26298 posts

Posted 30 December 2008 - 02:15 PM

Navkljub vsemu je še vedno tvoja mati. Marsikatera mati ni ravno za slikat pa v časopis dat kot vzorno mati, vendar jo njeni otroci še vedno spoštujejo.
V življenju še nisem preklinjala staršev. Najhuje, kar sem rekla, je bilo, da so blesavi. In me zato pri fantu doma boli, ko lastna mati reče otroku, "proklet kurac". Takrat najraje izklopim možgane... Kljub temu, da ju preklinja in ni ravno vzorna mati, jo fanta nikoli ne preklinjata!

• 0

• Guests

Posted 30 December 2008 - 02:26 PM

Ni vedno vse tako enostavno. Jaz se sicer s svojo mamo dobro razumem, ampak mi je pa zelo jasno, da ti lahko tudi najbližji sorodniki totalno zagrenijo življenje in to, da si z njimi v sorodstvu še ne pomeni, da jih moraš imet rad zaradi tega. Ne vem, zakaj bi bilo z mamami kaj drugače. Če je klinčeva mama, je pač klinčeva mama. To, da otroka na svet spraviš samo po sebi ni ravno izjemen dosežek. Kako ga pa vzgajaš in kako se obnašaš do njega, je pa drugo.
  • 0

#7774 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5860 posts

Posted 30 December 2008 - 02:35 PM

mama gor ali dol. takšni posti niso primerni za nikogar. pa če se šimfa mamo ali pa kogarkoli. priznam, da me je zmrazilo ob temu postu, ampak sem se še najmanj vpiknila v mamo ampak bolj v k****, pa da nekomu želi smrt in podobno. stvar ni primerna!

• 0

#7775 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 30 December 2008 - 02:45 PM

12 ur sem spala, pa sem še zmeraj tako utrujena. Kar oči mi skup lezejo.
  • 0

#7776 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 30 December 2008 - 05:16 PM

Jaz pa se spovedujem za svojo tečnobo. Ker sem res prav bitchy. Na jetra mi gre, da kadarkoli greva s fantom kam, bi se vsi družli z nama, al pa vsaj kako rekli, pa vsi se mi nekaj nasmihajo. Kljub vsemu mi vse to ni podobno.

Aja - pa še ena spoved. Kljub temu, da sem v enem smučarskem središču, kjer je 1000 stvari, ki jih lahko počneš čez dan, sem se danes uspela cel dan dolgočasit. Shame on me.
  • 0

#7777 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 30 December 2008 - 07:49 PM

na jok mi gre
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#7778 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17904 posts

Posted 30 December 2008 - 07:56 PM

^^ Podpis. Naslednja dva dneva bi prespala.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#7779 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20042 posts

Posted 30 December 2008 - 08:15 PM

QUOTE(Jeannette @ 30. 12. 2008 - 11:17) View Post

Spovedujem se, da zdaj med počitnicami vsak dan bolj dolgo spim...in pol se čudim kako mi gre pol dneva v hipu mimo.

Pa še nič za šolo ne delam, budala ena! cry.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#7780 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27757 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 December 2008 - 09:19 PM

^ Kaj te briiiga, jaz sem 3/4 zvezkov in knjig pustila v šolski omarici.. Oops, I did it again. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users