Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#7761 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts
  • Interests:vse po malem :)

Posted 08 March 2013 - 12:21 PM

Izredno na živce mi gre to posiljevanje z dnevom žena. "Možje, fantje, kupite rože, bonboniere..." Potrošništvo - totalno brezveze in patetično mi je vse skupaj. In še hvaljenje "jaz sem pa dobila šopek rož". Ja, ki bo čez en teden šel v smeti...

• 0

#7762 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 08 March 2013 - 12:22 PM

Izredno na živce mi gre to posiljevanje z dnevom žena. "Možje, fantje, kupite rože, bonboniere..." Potrošništvo - totalno brezveze in patetično mi je vse skupaj. In še hvaljenje "jaz sem pa dobila šopek rož". Ja, ki bo čez en teden šel v smeti...

Podpis. 

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#7763 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29931 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 March 2013 - 01:14 PM

Joooooooooooooj, metanje bio odpadkov v sicer pravi zabojnik, vendar v plastični vrečki. :mad2: Zjutraj sem enega tipa kar napizdila. :lol:

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#7764 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12164 posts

Posted 08 March 2013 - 01:30 PM

A nismo o tem že enkrat govorili? Jaz jih mečem v bio razgradljivi vrečki, ki zgleda precej podobna navadni plastični. Da me ne bi katera napizdila slučajno :D

• 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#7765 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 08 March 2013 - 01:38 PM

Jaz sem včeraj videla bio odpadke, ki so bili v bio vrečki, ampak potem čez je pa bila še navadna vrečka.  :angry2:

Kaj ljudem ni jasno?!

• 0

#7766 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 08 March 2013 - 01:41 PM

Na živce mi gre, ko se zmenim s kakšno kolegico, da se po dolgem času dobiva na čaju, potem pa ona (brez, da bi mi povedala) pripelje še dve svoji znanki, s katerimi nimam nič skupnega. In imajo one svoj pogovor, jaz pa sedim zraven kot okras.  :verymad:

• 0

#7767 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29931 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 08 March 2013 - 01:55 PM

Hevea, saj se opazi razlika, ta tip je imel ono obično prozorno šuškavo vrečko kot je v Mercatorju npr. za sadje. Jaz imam tudi bio razgradljive vrečke pa opaziš razliko.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#7768 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28029 posts

Posted 08 March 2013 - 02:06 PM

Zadnjič grem v DM s kuponom za  Lavera šampone in hočem vzeti "z vrtnico"

Kami, v omari mi stoji neuporabljena Laverina vrtnica, rok uporabe 4/2013, ti podarim/pošljem, če hočeš. : ) Včasih sem jo veliko uporabljala potem pa sem morala preklopiti na šampone brez sulfatov.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#7769 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 March 2013 - 02:07 PM

Ful mi grejo na živce te kvazi umetniške spletne strani dizajnerjev, ki so totalno neuporabne in ne moreš it njih izvedeti NIČ. Kr skače vse sem in tja, preden dobiš neko informacijo porabiš 10 minut. Saj nimam nič proti lepim spletnim stranem, ampak naj bodo uporabne ne pa da dajo tisoč nekih gifov in ne vem česa gor in potem v bistvu samo opazuješ stran, informacij pa ne dobiš.

• 1
Viens, reste ici!

#7770 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5206 posts

Posted 09 March 2013 - 10:39 AM

Nervirajo me spletne strani, ki zraven svojih izdelkov nimajo napisanih tudi cen. Že tako sem cel dan na računalniku in se mi res ne da še popoldan pošiljat mailov, da prosim za cenik. Če že imaš spletno stran, daj zraven še cene, nič mi ne pomaga, če piše, da je njihov jogi najboljši, če ne morem primerjat cene.

• 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#7771 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24795 posts

Posted 11 March 2013 - 08:56 AM

Kami, v omari mi stoji neuporabljena Laverina vrtnica, rok uporabe 4/2013, ti podarim/pošljem, če hočeš. : ) Včasih sem jo veliko uporabljala potem pa sem morala preklopiti na šampone brez sulfatov.

če jo res ne uporabljaš, jo z veslejem odkupim in seveda tudi plačam stroške poštnine.
Če boš pa kaj v Lj ali okolici, se pa tudi lahko enkrat dobiva na kakšni kavi.
Prosim javi ba ZS - ti imaš box poln :)

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#7772 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 11 March 2013 - 10:44 AM

sovražim, ko kakšen majhen otrok bulji vame. Mislim, haloooo!? Na živce mi gre, da nekateri starši vlačijo svoje jokajoče, preglasne, nevzgojene otroke po restavracijah, trgovinah in cerkvah...Najprej ga vzgoji da se bo znal obnašat, potem pa ga pelji nekam. 

• 0

#7773 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26174 posts

Posted 11 March 2013 - 10:56 AM

Heh, Bea...bi rada tebe videla v vlogi starša...

Me pa res zanima, kako grozno se morajo ti otroci obnašati, da vas živcirajo?

Meni gre pa na živce, da mi je danes crknil avto :cry:

• 0

#7774 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts

Posted 11 March 2013 - 11:34 AM

Res ne vem, zakaj bi morala razlagat, čemu/zakaj/kako ji gre nekaj na živce. Mene tudi motijo otroci, ki tulijo in se derejo po trgovini in se kar ne ustavijo.

• 0

#7775 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26174 posts

Posted 11 March 2013 - 11:41 AM

Sej razumem, da gre ljudem to na živce...ampak jaz teh stvari sploh ne opazim. Resno.Ne vem, kdaj sem nazadnje videla "situacijo" v trgovini. Je možno, da imam prag tolerance pač višji? Ne vem? :hmm:

• 0

#7776 riddle

riddle

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 355 posts

Posted 11 March 2013 - 11:55 AM

Jaz pri sebi vem, da sem bila vzgojena v okolju, kjer se ni kričalo, govorilo čez druge ljudi, itd. Zato posledično tudi takega vedenja "ne prenašam". Tudi sama sem taka, da ne tulim in ne kričim. Lahko pa je tudi to, da imaš ti višji prag tolerance kar se tega tiče, ne vem :)

• 0

#7777 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26174 posts

Posted 11 March 2013 - 11:59 AM

Pri nas se tudi ni vpilo/kričalo...Pa tudi doma, ko se tamali spravijo letat po stanovanju in vmes piskajoče kričat...itak, me vrže s tira in ju postavim na svoje mesto. Na javnih mestih pa pač ne opažam tega. Ajde, itak da vidim kdaj kakšnega otroka, ki se trma staršem. Ampak itak grem naprej in me ne gane :D

• 0

#7778 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 11 March 2013 - 12:33 PM

Pri nas se tudi ni vpilo/kričalo...Pa tudi doma, ko se tamali spravijo letat po stanovanju in vmes piskajoče kričat...itak, me vrže s tira in ju postavim na svoje mesto. Na javnih mestih pa pač ne opažam tega. Ajde, itak da vidim kdaj kakšnega otroka, ki se trma staršem. Ampak itak grem naprej in me ne gane :D

pri nas se tudi nikoli ni kričalo...  Tud sama nisem bila tak "podivjan" otrok, da bi to počela.   Jaz pa opazim, ker  kar veliko jem zunaj. In bi včasih najraje stopila do staršev kričočega otroka in jim podarila knjigo Bonton.

• 0

#7779 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 11 March 2013 - 07:03 PM

Ko te berač prosi za malo drobižka (ker je lačen), pa mu ponudiš, da greš z njim v trgovino, pa mu kupiš nekaj za pod zob, on the pa malodane prekolne in odvihra stran. 

Saj mi je jasno, da tisti denar ne bi šel za hrano, ampak vseeno. Od mene berači na drugačen način kot ta, ne dobijo denarja.  :closedeyes:

• 0

#7780 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23426 posts

Posted 11 March 2013 - 07:44 PM

^ Ja, enako. Tudi jaz bi mu šla kupit kaj za jest, denarja, ki bi šel za alkohol ali droge pa ne mislim dajat nikomur. Sem že slišala tudi, da je nekdo dal beraču nekaj za jest, piškote ali ne vem kaj je že bilo, potem pa so ga videli, kako jih je vrgel v smeti.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users