Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36372 replies to this topic

#7741 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 15 April 2008 - 05:05 PM

QUOTE(uršolinkica @ 15. 4. 2008 - 10:55) View Post

pozabila prašat... kje na gorenskem, bi js lahko naredla zdravniški pregled brez potrdila od okulista. mam tko majnm cilinder in nič dioptrije, da je okulistka rekla, da mi ne bo napisala potrdila, kjub temu se pa na zdravniški kartici vidi, da je biu izdan pripomoček za vid. zdj me pa zanima, če kje v kakšnem zdravstvenem domu ne težijo glede tega. Prooooosim za odgovore smile.gif

anyone?
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#7742 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 April 2008 - 06:17 PM

Ve ste še bolj nore kot jaz laugh.gif . Hvala za predloge.
  • 0
Viens, reste ici!

#7743 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 15 April 2008 - 06:36 PM

Punce, čimprej rabim to woot.gif

Kak se berejo letnice v nemščini ? Sem mogla življenjepis napisat zdaj pa ga morem predstavit in nimam pojma kak se to bere huh.gif

Npr. 1993 kak se to prebre ?
  • 0

#7744 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 April 2008 - 06:39 PM

ein tausend neunhundert dreiundneunzig

klik
  • 0
Viens, reste ici!

#7745 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 15 April 2008 - 06:47 PM

hm, nas so pa na tečaju drugač učil:
neunzehnhundertdreiundneunzig
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#7746 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12192 posts

Posted 15 April 2008 - 06:48 PM

Kakšna beseda, bog se nas usmili laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#7747 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

QUOTE(Frčica @ 15. 4. 2008 - 19:47) View Post

hm, nas so pa na tečaju drugač učil:
neunzehnhundertdreiundneunzig

laugh.gif Jaz itak nimam pojma tak da maš ti vrjetno bolj prav. Ampak se vse skupaj piše ?
  • 0
Viens, reste ici!

#7748 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Ooo hvala, sej kr gre. biggrin.gif
  • 0

#7749 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 April 2008 - 06:51 PM

Sem preverla in ma seveda Frčica prav. Jaz sem napisala tak kot je mama rekla, ki nima blage veze. Sori lala, skoraj sem te zavedla. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#7750 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 15 April 2008 - 06:54 PM

Sej je kul Ana, ni problema. biggrin.gif Bom tak povedla, kot je Frčica rekla.
  • 0

#7751 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 15 April 2008 - 06:55 PM

Seveda vse skupaj.

Če pa hočeš rečt recimo 2005 je pa : zweitausendfunf(Nad zadnjem u je umalut-tisti pikici, ne vem kako jih nardit biggrin.gif )
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#7752 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 15 April 2008 - 07:00 PM

Rabim prvo pomoč pri vnetem mehurju. Kamilična kopel je bolj bogo delovala. cry.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#7753 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 15 April 2008 - 07:58 PM

Kopel v smislu, da si lulo namakala ali kaj? Spij liter kamilic =) Meni je pred leti izvrstno pomagalo.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#7754 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20090 posts

Posted 15 April 2008 - 08:44 PM

Kateri je dober zelen korektor (za prekrivanje rdečice), ki se ga dobi pri nas ?
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#7755 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 15 April 2008 - 09:20 PM

@URŠKA, ja tako nekako. Vedno je pomagalo, zdej pa kr noče. Kamilic pa ne morem pit, ker se mi bruha po njih.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#7756 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 April 2008 - 09:30 PM

Kaj je bl logično
- najprej parna kopel obraza pa pol glinena maska gor
- najprej glinena maska pa pol parna kopel obraza

Zakaj?
Jaz se ne morm odločt, oboje mi je logično.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#7757 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 15 April 2008 - 09:36 PM

po moje da prvo, ker ti para odpre pore pa ti pol vso umazanijo ven potegne hmm.gif
  • 0

#7758 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 15 April 2008 - 09:47 PM

Redkvica, lahko bi probala še ursi čaj, a če je nujno in ga nimaš... Kaj pa če bi probala spit čimveč tekočine ali pa katerega drugega čaja(takega, po katerem ti ne gre na bruhico)? Veliko je tudi v psihi. Umiri se in probaj ne misliti na to.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#7759 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 15 April 2008 - 10:03 PM

URŠKA, hvala. Bom šla jutri v lekarno po čaj, če ne bo boljše. Pijem pa ful smile.gif
  • 0

#7760 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6832 posts

Posted 16 April 2008 - 09:11 AM

Redkev, po moje je OK če piješ kateri koli čaj (sam pač da je prevereta voda). Ampak v hektolitrih. Meni vedno pomaga, pa mam konstantne težave s tem. Sicer jaz ponavadi pijem kamilce, ker so mi dobre, drugače pa lahko tudi planinca laugh.gif , koprivo. Ursin, je pa itak v to namenjen, sam če se ti po kamilcah bruga, bo se ti še po tem bolj, ker ta je pa res bruh.gif Meni včasih pomaga (ko nimam druga pri roki) tudi navadna voda, sam res v ogromnih količinah.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users