Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#7741 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 March 2013 - 08:06 AM

Nisem imela občutka, da sem objavljala stvari na invaziven, grd in napadalen način. Res ne.  :ph34r:

Jaz tudi ne. Sicer tudi jaz bolj površno zadnje čase spremljam forum, ampak rada pogledam tvoje slike, linke, itd. To je realnost, jbg, je kruta.

Čeprav zaenkrat še vedno jem meso, me niti najmanj to ne moti in se na nek način zaradi tega kar malo preziram. Imam v načrtu, da sčasoma

meso in nasploh vse jedi živalskega izvora odstranim z jedilnika. Drugače je pa ta forum itak postal pretežno leglo občutljivčkov in moralizatorjev.

Za vsako stvar je nekdo že užaljen, se počuti napadenega, se o tem opravi idiotska razprava, itd. Dosadno. Moraš prav pazit, kaj in na kak način

napišeš, da slučajno ne bo kdo začel cvilit, kako se je prepoznal v postu in da je prizadet. Whatever.

Jaz nasploh rada spremljam Immortelle, ker na podlagi njenih postov marsikaj izvem, me kaj dregne, ipd.. Precej bolj so mi zanimivi njeni posti kot

od marsikoga drugega oz. mi je ena izmed ljubših.

• 4
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#7742 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 07 March 2013 - 08:22 AM

Drugače je pa ta forum itak postal pretežno leglo občutljivčkov in moralizatorjev.

Za vsako stvar je nekdo že užaljen, se počuti napadenega, se o tem opravi idiotska razprava, itd.

Velik podpis. 

Immortelle - kot smo rekli, tema Veganstvo, itd., tam lahko nadaljujemo razprave. :) Jaz te stvari na novo spoznavam, in mora reči, da kar požiram informacije. :)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#7743 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 March 2013 - 11:01 AM

Jaz nasploh rada spremljam Immortelle, ker na podlagi njenih postov marsikaj izvem, me kaj dregne, ipd.. Precej bolj so mi zanimivi njeni posti kot

od marsikoga drugega oz. mi je ena izmed ljubših.

:blush1:   :kiss3:

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#7744 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 March 2013 - 11:02 AM

Immortelle - kot smo rekli, tema Veganstvo, itd., tam lahko nadaljujemo razprave. :) Jaz te stvari na novo spoznavam, in mora reči, da kar požiram informacije. :)

:yes:

• 0

#7745 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24795 posts

Posted 07 March 2013 - 11:05 AM

kupili smo zložljive sanke, embalažo seveda takoj zavrgli, navodil ni bilo ... in zdaj jih ne znam zložit!

Gledala sem po netu, pa nisem nič pametnega najdla. Očitno sem edina budala, ki zlaganja ne zna strest iz rokava :butl: :butl: :butl:  bravo jaz!!!

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#7746 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23424 posts

Posted 07 March 2013 - 11:44 AM

Velik podpis. 

Ja, pa tudi nasploh je treba tu vedno pazit, kaj napišeš.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#7747 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24795 posts

Posted 07 March 2013 - 12:00 PM

aja, pa še ena "živčna".

Zadnjič grem v DM s kuponom za  Lavera šampone in hočem vzeti "z vrtnico" ki je tudi na sliki kupona. In mi pove, da lahko vzamem katere koli drugega, tega pa ne, ker je dražji. In grem domov, se usedem za računalnik in pogledam, kaj je še primerno za suhe lase in grem včeraj vzet "mango" ... na blagajni spet - žal ta ni v akciji, ker je dražji. In vprašam, če lahko doplačam razliko ... da žal nimam mastnih las, da bi mi kupon prav prišel. No, ne da se. Super, res.

• 0

Put A Kilt On It!

#7748 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32616 posts

Posted 07 March 2013 - 12:48 PM

Kami, kolikor  jaz spremljam DM stran na FB, kar velikokrat opazim, da se ljudje pritožujejo nad samovoljnimi odločitvami prodajalk, kaj je v akciji in kaj ne.

Ponavadi  jim potem vedno ugodijo in lahko pridejo s kakšnimi  takimi kuponi kasneje  po izdelke, ki bi jih morali dobiti po akcijski ceni že  prej.

• 0

#7749 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24795 posts

Posted 07 March 2013 - 12:53 PM

no saj to, da že skoraj en mesec nimajo tamponov (ki so v akciji) na voljo ... pa sploh. sredi meseca pa poteče akcija. Pa še na par izdelkov čakam ....

hvala za idejo, jim bom kaj napisala

• 0

Put A Kilt On It!

#7750 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 07 March 2013 - 01:02 PM

Meni gre tudi to na živce, da v DMu (in tudi kje drugje) prodajalke nimajo pojma, kaj je v akciji. 

Sem ravno včeraj v Intersparu kupila ene hlače za jogo, ki so bile iz 16 znižane na 11 eur (s kuponom). Na kuponu slike teh hlač res ni bilo, so bile pa obešene na istem obešalniku kot druge v akciji. Na blagajni niti ni poskusila preverit, če bi kupon deloval. Potem na informacijah ženska tudi ni vedela in je klicala prodajalko iz oddelka tekstila, ki prav tako ni imela pojma in je morala it osebno preverit, kako in kaj. No, na koncu se je le izkazalo, da kupon brez problema deluje (samo nobena se ga ni spomnila potegnit, da bi to ugotovila). Sem dobila tistih 5 eur nazaj.  :roll:

• -1

#7751 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26043 posts

Posted 07 March 2013 - 01:03 PM

@Kami: To je pa res pod kritiko, no. Pa jaz bi se verjetno obrnila se kam drugam (zveza potrosnikov Slovenije morda?), ker morajo te stvari pac uredit oni sami, ne pa da se mora vsak kupec posebej z njimi ubadat. Kaksen odnos pa je to, no!

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#7752 žajbelj

žajbelj

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 410 posts

Posted 07 March 2013 - 01:16 PM

občutljivČKOV

:o  :D 

• 0
Salvia officinalis

#7753 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 March 2013 - 01:26 PM

Namenoma, namenoma. ˇ-ˇ

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#7754 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 March 2013 - 03:02 PM

Jaz se glede kritik na DM žal ne morem strinjat, ker sem delala v kakih petih različnih DMih po Ljubljani in povsod se je točno vedelo kakšna so pravila. Ne zmišljujejo si nič same, ampak je vse precej strogo predpisano. Da pa kdaj naletiš na kako tečno in naveličano vsega pa se strinjam.

No, glede tega da nimajo pojma kaj je v akciji pa tudi razumite, da se pač v teh trgovinah skoraj dnevno stvari spreminjajo. Pa ful je dela, ker skos prihaja nova roba in je treba to zlagat na police, deklaracije rihtat in milijon drugih stvari. Tako da pač včasih res ne moreš vsega spremljat. :D Malo v zagovor :).

• 0
Viens, reste ici!

#7755 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 March 2013 - 03:06 PM

Zadnjič grem v DM s kuponom za  Lavera šampone in hočem vzeti "z vrtnico" ki je tudi na sliki kupona. In mi pove, da lahko vzamem katere koli drugega, tega pa ne, ker je dražji.

Sem ti že v oni drugi temi napisala, pa bom še tukaj. Pojdi še enkrat in zahtevaj Vrtnico, če si želiš tega. Jaz sem ga danes kupila, mi je rekla da so vsi v akciji, da lahko izberem katerega želim.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#7756 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24795 posts

Posted 07 March 2013 - 03:10 PM

Ana - se strinjam in jaz punce razumem. So vedno tudi full prijazne (večinoma hodim na Trdinovo, kjer se mi zdijo še posebej prijazne in uslužbe). Bolj me moti politika družbe ... da dajo v akcijo artikel, ki je specifičen (odvisen od tipa las), gor napišejo več vrst (kar naj bi nekako pomenilo, da vzameš sebi primernega), potem ti pa povedo, da ne moreš.

Ali da ne dobavljajo zadostno količino proizvodov v akciji. Saj če nekaj dajo v akciji, morajo vedt, da bodo potrebovali večjo količino .. ne pa da en mesec ni tega na zalogi.

Sem ti že v oni drugi temi napisala, pa bom še tukaj. Pojdi še enkrat in zahtevaj Vrtnico, če si želiš tega. Jaz sem ga danes kupila, mi je rekla da so vsi v akciji, da lahko izberem katerega želim.

:o kje???? meni so včeraj rekli na Trdinovi, da ne morem.

• 0

Put A Kilt On It!

#7757 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 March 2013 - 03:12 PM

Ne vem, pri nas v KP so vsi :P

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#7758 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 07 March 2013 - 03:19 PM

Kami ja, to za moje pojme niso prodajalke krive, ampak slaba logistika podjetja.

Jaz sem prepričana, da so v Kopru dobile ene podatke, v LJ v določenih poslovalnicah pa druge. Zdaj pa se tega držijo. Če se vam da pišite ali kličite direktno na DM Slovenija in razložite situacijo. Nam vam napišejo mail, ki pa sprintajte in nesite v trgovino, še boljše pe je, da si sami red naredijo in posredujejo korektne informacije.

• 0
Viens, reste ici!

#7759 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32616 posts

Posted 07 March 2013 - 03:37 PM

Konec koncev je najbrž res tako, ampak zame kot  za stranko je prodajalka pač prvi kontakt (ne pa vodstvo podjetja) in posledično tisti, nad katerim se pač pritožujem.

• 0

#7760 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23424 posts

Posted 07 March 2013 - 07:36 PM

Kami, če piše več vrst, to pomeni da velja za vse te šampone. Še vedno je bilo tako. V nasptonem primeru bi na kuponu točno pisalo, kateri izdelki so izvzeti. Jaz bi šla še enkrat in jim pač rečeš, naj probajo, če bo kupon prijel. Lahko pa greš v kakšno drugo poslovalnico. Itak na vsakem kuponu točno piše, za kaj velja.

Se strinjam, da ne moreš zahtevat, da bi prodajalke vse vedele, ampak ti kot kupec pač verjameš temu, kar ti one povejo in mogoče niti ne preveriš, če je to res. Jaz sem tudi hotela izkoristiti kupon za - 50 % na izbrano labelo, Krasno sem hotela vzet in so mi prodajalke rekle, da za to kao ne velja, ker je na drugi polici. Je pa pisalo, da velja za vse izdelke za nego ustnic, ampak sem potem pač eno drugo vzela. Isto so mi rekle, da lahko te kupone za - 50 % uporabim pri nakupu do treh izdelkov, kar tudi ni bilo res. Labelo, kremo za roke si lahko vzel samo eno, kar sem potem videla napisano na hrbtni strani kupona.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users