Kateri film, oddajo, serijo... ste gledali danes?
Posted 23 August 2020 - 08:55 PM
Terminator: Dark Fate
(Pa smo spet na začetku zgodbe. : ))
Posted 24 August 2020 - 10:38 AM
Pablo Picasso
Posted 24 August 2020 - 10:40 AM
Tudi jaz, včeraj. Zelo priporočam.
Pa Telesni stržar, BBC serijo, 3. del.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 August 2020 - 02:11 PM
^Tudi jaz oboje včeraj. Ena bolj za sprostitev, po drugi sem pa težko zaspala. Odlično narejen biografski film, ampak originalni posnetki me še danes preganjajo.
Posted 24 August 2020 - 03:36 PM
Posted 24 August 2020 - 04:04 PM
Danes sem pogledala preostanek epizod.
Midva sva tudi prišla do konca. Pa tud, če ne bi lol. Glede na to, da porocis celo familijo, je čist premalo biodata samo od partnerja videt. Ta zadnja mama/tašča je katastrofa, match pa tudi.
Posted 24 August 2020 - 04:23 PM
Ja, enako. Ubogi otroci 😪^Tudi jaz oboje včeraj. Ena bolj za sprostitev, po drugi sem pa težko zaspala. Odlično narejen biografski film, ampak originalni posnetki me še danes preganjajo.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 25 August 2020 - 10:30 AM
Dnevnik Diane Budisavljević, na RTV.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 26 August 2020 - 11:54 AM
Hči, avstralski film na RTV
Pa še Gospod, indijski film, tudi na RTV
Put A Kilt On It!
Posted 27 August 2020 - 10:38 AM
YOU WERE NEVER REALLY HERE
Stiks, na RTV
Put A Kilt On It!
Posted 28 August 2020 - 10:19 AM
Pa Telesni stržar, BBC serijo, 3. del.
tudi jaz začela gledat. Zelo mi je všeč.
Put A Kilt On It!
Posted 28 August 2020 - 10:07 PM
Zadnji del Orange is the new black
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 29 August 2020 - 09:05 PM
― V. Van Gogh
Posted 29 August 2020 - 10:01 PM
Danes Young Sheldon
Posted 30 August 2020 - 10:57 AM
Knives out (2019)
Kakšen je?
Posted 30 August 2020 - 12:43 PM
Kalypso kje gledaš Killing Eve?
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 30 August 2020 - 01:01 PM
Posted 30 August 2020 - 05:14 PM
Kakšen je?
Naju je kar precej navdušil, sploh konec in ves čas te drži v napetosti. Priporočam!
― V. Van Gogh
Posted 30 August 2020 - 07:17 PM
Posted 31 August 2020 - 11:47 AM
V petek Loganovi srečneži (presenetljivo zabaven in gledljiv film)
Včeraj Fazanarji in Bodygard 4/6
Put A Kilt On It!
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users