Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36372 replies to this topic

#7721 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 April 2008 - 02:15 PM

Jima že govorim sto let. Saj bom zrušla pa bota vidla hudiča.
  • 0
Viens, reste ici!

#7722 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46614 posts

Posted 14 April 2008 - 02:18 PM

Razvajenka. tongue.gif
  • 0

#7723 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 14 April 2008 - 03:36 PM

Ana, če boš dala gor kakršenkoli virus vedi, da se da zadevo rešit s formatiranjem in ne samo z nakupom novega raunalnika. Potem boš še na slabšem (beri: isti računalnik kot prej, nekaj dni boš brez njega in ostala boš brez file-ov).
Se mi pa zdi malo glupo, da se greš take. Kaj pa, če počakaš do poletja in si zaslužiš novega?
Sicer pa downloadaj stvari z xxx strani, bo kar hitro nehalo delat laugh.gif

edit: google pravi: I have heard that virus called Chernobil spoils the motherboard.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#7724 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 14 April 2008 - 04:02 PM

ja, jz bi tut probala razložit staršem.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#7725 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 14 April 2008 - 04:40 PM

Če ve ne razumete kaj bojo te oni. Za novega pa ne bom zaslužla. Rajši sem brez njega in na sploh nisem vas vprašala za nikakršno mnenje sploh nevem zakaj mi ga še kar naprej vsiljujete. Jaz vem, kak mam pošlihtano doma ve pa ne tak da prosim.
  • 0
Viens, reste ici!

#7726 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 April 2008 - 05:21 PM

Par stvari naključno pobriši v registru...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#7727 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 14 April 2008 - 06:51 PM

Ja ftse, ampak to še vedno reši formatiranje, kar najbrž ni anin cilj.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#7728 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28599 posts

Posted 14 April 2008 - 07:47 PM

Če maš msn sigurn dobivaš kšne viruse pa jih lepo spremi, staršem pa poskusi dopovedat da je stvar nerešljiva. Ne bom ti solila pameti ker tega pač nočeš, odgovarjaš sama zase in za svoja dejanja,boš že pršla sama do tega.
  • 0

#7729 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 April 2008 - 09:11 PM

Išče se kravica Frida. Kje si, kje si? Konec paše, kravice morjo it v štalo!
Lp, koza
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#7730 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 April 2008 - 10:54 PM

QUOTE(redkvica @ 14. 4. 2008 - 19:51) View Post
Ja ftse, ampak to še vedno reši formatiranje, kar najbrž ni anin cilj.

ja no, lahko pobriše par stvari iz registra, da nekatere stvari ne bodo več delovale (če je sreča velika, se ji rač. sploh vžgal ne bo), kot je treba. mislim, da je to zadosten razlog za nakup novega. ;-)
disk pa se lahko skos sformatira... z virusom al pa brez. ;-)

tole bi morda bilo uporabno: http://www.sestavi.s...ic.php?pid=3964

Kako narediti lažen virus

tipka na namizje->novo->bližnjica

napišemo: Shutdown -s -t 60 -c "Tukaj napišite kar želite"

Da bo bližnjica zgledala kar se da resnična Pod ime napišite kar želite. Da bo bližnjica zgledala kar se da resnična, kliknite bližnjico z desno tipko->lastnosti->zamenjaj ikono.

Tako to bližnjico še "zazipajte" in pošljite prijatelju, ki bo temu nasedel.

Odštevanje sklopite tako, da greste pod Start->zaženi in vpišite Shutdown -a.

aja številka 60 pomeni 60 sekund, tako da lahko napišite katerokoli številko

pošlji sama sebi. ;-)

je pa res, da se nikoli nisem s tem ukvarjala... bolj z obratnim problemom, kako preprečiti nagajanja računalnika. ;-)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#7731 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 April 2008 - 07:26 AM

Fluffy ful hvala. :**
  • 0
Viens, reste ici!

#7732 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 15 April 2008 - 09:55 AM

Lahko pa razmonitiraš računalnik in po naklučju kšno žičko notr stakneš. pri meni to sicer ne deluje, ker sta oba bl tehničarja pa še v družini je računalničar. alpa enostavno samo kšn kabl narahlo odklopiš da zgleda kot da je priklopljen pa ni stika in pol se nardiš nedolžno da nč ne veš.
ker pri virusih je dost smotano, ker lahko starša pokličeta programerja, pa še račun nate naslovita češ ti uporablaš računalnik, ti si kriva za to. tko je blo pr moji kolegici.
lahko pa naložiš kake hude igrice, ki so prezahtevne za računalnik in jima pokažeš da nič ne dela. mogoče bo kaj bolš.

edit:
pozabila prašat... kje na gorenskem, bi js lahko naredla zdravniški pregled brez potrdila od okulista. mam tko majnm cilinder in nič dioptrije, da je okulistka rekla, da mi ne bo napisala potrdila, kjub temu se pa na zdravniški kartici vidi, da je biu izdan pripomoček za vid. zdj me pa zanima, če kje v kakšnem zdravstvenem domu ne težijo glede tega. Prooooosim za odgovore smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#7733 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 April 2008 - 09:58 AM

QUOTE(uršolinkica @ 15. 4. 2008 - 10:55) View Post
lahko pa naložiš kake hude igrice, ki so prezahtevne za računalnik in jima pokažeš da nič ne dela.

Ta je dobra, ja. laugh.gif

• 0

#7734 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 15 April 2008 - 10:03 AM

To je moj bratko naredu, js sm pa ta močnejši ram v računalniku vn staknila. in je mami hotla gledat film pa je vse štekal je popizdila in smo dubl nou računalnik biggrin.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#7735 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 April 2008 - 10:53 AM

Sami norci laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#7736 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 15 April 2008 - 01:31 PM

Ana, lahko pa daš neko brisačko preko venilatorja pa pustiš vklopljen računalnik. Meni se je to naredlo ker sem imela laptopa v postelji med odejo in se je pregrel & je crkno trdi disk. Če pa trdi disk umre pa ni šans da se računalnik sploh vklopi. No, vklopi se, ampak pol je skozi samo nekaj črnega na ekranu. Mojega smo dali popravit, ker je bil v garanciji, tvoj pa predvidevam da ni več, ker si rekla da je stari. biggrin.gif
  • 0

#7737 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 15 April 2008 - 03:05 PM

ana, najzaneslivejša tehnika, da uničiš računalnik je, da tam zadaj, na računalniku, ko je neka rdeča "tipka"(taka, ki se premika levo in desno), premakneš v drugo smer.se ti bo pokadilo ven, pol bo pa crknil.to sem jaz nardila smile.gif ponesreči, kajpak^^
  • 0
mačka figa.

#7738 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 15 April 2008 - 03:33 PM

a kdo ve kako se imenuje tisti salon pohišva na slovenski, blizu Uradnega lista in lokala semafor?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#7739 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12961 posts

Posted 15 April 2008 - 03:39 PM

Mislim, da je ID DOMA. beseda ID je sigurno notr no.
  • 0

#7740 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14560 posts

Posted 15 April 2008 - 04:14 PM

Hvala, frida smile.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users