Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#7701 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26043 posts

Posted 05 March 2013 - 11:38 AM

Bogi :D To mora smrdet do neba!

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#7702 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 05 March 2013 - 11:51 AM

Trava se meni zdi stokrat manj smrdljiva kot navadni čiki.

Če potegnem črto mi grejo ljudje ki kadijo nasplošno na živce. Sama sreča, da so preprovedali kajenje v notranjih prostorih, ker drugače bi bila res kriza.

• 0
Viens, reste ici!

#7703 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24795 posts

Posted 05 March 2013 - 11:55 AM

Trava se meni zdi stokrat manj smrdljiva kot navadni čiki.

Če potegnem črto mi grejo ljudje ki kadijo nasplošno na živce. Sama sreča, da so preprovedali kajenje v notranjih prostorih, ker drugače bi bila res kriza.

se strinjam. Zadnjič sem bila v ZG in sem bila šokirana, ker še vedno lahko kadijo. Meni je to zdaj samoumevno in mi je res moteče.

Zunaj mi ni. Se vedno umaknem.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#7704 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 05 March 2013 - 12:15 PM

Meni je pa trava dosti bolj smrdljiva in dejansko ima močnejši vonj. Že dima je več in bolj je gost.

Meni je tudi nepredstavljivo, da bi notri kadili. To je res dober zakon. Priznam pa tudi, da nisem bila obzirna kadilka, ko sem še kadila.

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#7705 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 March 2013 - 12:20 PM

Meni je trava fuuul smrdljiva, prav obrača mi želodec, medtem ko me cigaretni dim niti najmanj ne moti, mi skoraj diši :D

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#7706 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 05 March 2013 - 12:26 PM

Odkar ne kadim, je tudi meni cigaretni dim izjemno moteč, ga izrazito ne maram, ljudje, ki kadijo poleg mene, se mi zdijo

nekulturni in mi grejo na živce (in nasploh neodgovorni), kajenja v zaprtih prostorih si pa sploh več ne predstavljam. Kako

se spreminjamo in naši pogledi na stvari.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#7707 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6800 posts

Posted 05 March 2013 - 12:56 PM

Jaz pa ne kadim, niti nikoli nisem (probala sem , ampak mi ni bilo všeč).

Ko sem bila noseča mi je pa nenormalno dišal dim, prav mikalo me je da bi kakšnega potegnila :lol:

Pa še zdaj mi kateri diši, odvisno od cigaret.

• 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#7708 *missy*

*missy*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 444 posts

Posted 05 March 2013 - 01:56 PM

Meni gre tudi kajenje na avtobusni postaji na živce. Pa je lepo nalepljen znak, da je kajenje prepovedano tam (pod tisto streho).

• 0

#7709 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26043 posts

Posted 05 March 2013 - 02:07 PM

Tukaj tega sicer ni (ce sem na tekocem, so sicer imeli prepoved kajenja v zaprtih prostorih, potem so to ukinili, zdaj pa spet nameravajo uvest), ampak se mi vseeno zdi to stvar olike.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#7710 Bea

Bea

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 302 posts
  • Interests:music, animals, travel, books, computers, shopping ;-)

Posted 05 March 2013 - 10:24 PM

to, da nekateri ljudje v isti sapi, ko vprašajo če lahko storijo nekaj, že začnejo z delom. Npr. danes je nekdo v isti sekundi ko me je vprašal če si lahko ogleda moj novi telefon, ga prijel v roko in že brskal :wacko:

• 0

#7711 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 March 2013 - 02:03 PM

Ko mi, odkar sem veganka, kdo reče: "Aja, tega pa ti zdaj ne smeš jesti." 

Ja, smem. Ampak sem se odločila, da ne bom. Nihče mi ni prepovedal:glare:

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#7712 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26043 posts

Posted 06 March 2013 - 02:18 PM

Hihi, ja. Jaz osebo ponavadi prijazno opomnim, kaj je na stvari, pa je problem resen ;) Sem zadnja leta bolj pozorna na uporabo in pomen besed (kar je precej novo zame, ker sem v originalu hard core naravoslovni frik). 

• 0

#7713 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 06 March 2013 - 02:34 PM

Meni pa se to v 20-ih letih, odkar sem vegetarijanka, še ni zgodilo, še nihče mi ni rekel, da česa 'ne smem' jest. 

Mi pa gre na živce to, da vedno znova nastane debata okoli mojega načina prehranjevanja, tega se zgleda ljudje prav nikoli ne bodo navadili in potem zaradi lastne slabe vesti iščejo neke argumente. Po drugi strani mi grejo na živce tudi preveč agresivne kampanje borcev za živali, ker dosežejo ravno kontra učinek. 

• 0

#7714 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5839 posts

Posted 06 March 2013 - 02:39 PM

živi in pusti živeti. na živce mi grejo ljudje, ki posegajo v življenje drugih ljudi. zgornji primeri kažejo na to. vsak naj je kar mu paše, ni treba posameznikom soliti pameti (v katerokoli smer).

• 0

#7715 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 06 March 2013 - 02:44 PM

živi in pusti živeti. 

To je sicer ves point veganstva, ampak ne na način kot si ga ti mislila. ;)

• 2

#7716 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5839 posts

Posted 06 March 2013 - 02:46 PM

res je, nisem mislila na ta način. :P ampak, upam, da sem razumljivo napisala. vsak se pač odloči kako bo živel in se prehranjeval.

• 0

#7717 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18628 posts

Posted 06 March 2013 - 03:04 PM

Jaz bi tukaj napisala, da mi gre malo na živce to Immortelino posiljevanje celega foruma z nekimi slikami in linki in bogve čem še o veganstvu in vsem podobnem. Mene včasih kakšna stvar zanima in mi je fajn, da se pove kaj novega, ampak zadnjih par dni se mi zdi da KARKOLI odprem, gledam samo slike mučenih živali in kakšna morilka sem in kako bi mora met neizmerno slabo vest. Če že, naj se vsaj lepi vse v eno temo, ki ji potem lahko tudi preskočim, če želim.

Don't get me wrong - meni se zdi ideja vegeterjanstva super, ampak vem, da bo pri meni moralo preteči še veliko vode, preden bi sama lahko prešla na kaj takšnega in ne želim bit ves čas napadana zaradi tega. Ful me moti ta vsiljivost, zdej ker je pa ena postala veganka bi morali pa kar naenkrat bit vsi in smo vsi ostali grozni in brez vesti.

Se mi zdi, da se s tem pretiranim bombardiranjem doseže nasproten učinek, ker se v človeku malo sprožijo obrambni mehanizmi, in čeprav bi mi bilo mogoče kaj zanimivo, pač zavijem z očmi in preskočim.

Opažanje pač.

• 5

After all this time?

Always.

#7718 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 March 2013 - 03:20 PM

Sem prepričana, da jih je veliko na forumu, ki ti zdajle veselo prikimavajo.

Seveda. Ker to, da pa jaz na vsakem koraku gledam slike mesnin in delov mučenih živali, je pa ok! Tudi jaz sem posiljena s propagando mesne, mlečne in jajčne industrije. Ker je to družbeno sprejemljivo in veliko manj ekstremno, kot veganstvo.  :whistling: 

Dajmo se raje sprenevedat in ne preveč razmišljat o tem, kaj jemo. Ker če ne razmišljamo, potem je ok! 

Mislim, da nikomur nisem rekla - bodi vegan, če ne si morilec in ogaben človek in ne vem kaj še. Jaz pač objavim linke. Vse ostalo naredi tvoja vest.

Če se želiš slepiti, pa ok. Bom sedaj bolj pazila, kaj objavljam, zato da boš ti (in še kdo drug) lahko v miru in brez slabe vesti pojedla zrezek. Dober tek!  :angel: 

• 2

#7719 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26174 posts

Posted 06 March 2013 - 03:34 PM

Že...vendar bom tu izpostavila še Anouk, za katero vem, da je izjemno aktivna na področju veganstva in živi ter diha z in za tak način življenja. Če ne bi bilo izrecno povedano, mislim, da jih veliko sploh ne bi vedelo, da je veganka.... Pa njo vsakodnevno pestijo isti problemi glede “posiljevanja“ z mesnimi in mlečnimi izdelki...
  • 0

#7720 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 March 2013 - 03:37 PM

No, kot sem rekla... bom nehala z objavami in bom pisala samo še v ustrezne teme. Če vam je tako lažje. 

Zaradi mene lahko moje stare objave, ki so moteče, tudi pobrišete.

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users