To sem jaz večkrat uporabila na forumu, ampak šaljivo, pač hecala sem se.
SSKJ navaja to: možgáni -ov m mn., rod. mn. tudi možgán
Ni letelo nate, sploh nisem prebrala posta, ki ga omenjaš, bolj malo zadnje dni spremljam forum. ; )
Posted 26 February 2013 - 12:39 PM
To sem jaz večkrat uporabila na forumu, ampak šaljivo, pač hecala sem se.
SSKJ navaja to: možgáni -ov m mn., rod. mn. tudi možgán
Ni letelo nate, sploh nisem prebrala posta, ki ga omenjaš, bolj malo zadnje dni spremljam forum. ; )
Posted 26 February 2013 - 01:55 PM
Nisem prepričana, da ne mešate...? Nisem pa mislila nate, Kinky, sploh ne...
Oprosti, ne razumem, kaj bi rada povedala oz. v kakšni povezavi zdaj govoriš o imenovalniški in rodilniški rabi.
Tudi jaz nisem prebrala posta od Kinky in ni letelo na nobeno.
Posted 26 February 2013 - 01:58 PM
Hotela sem povedat, da imenovalniška raba »en/moj možgan« namesto »moji možgani« ni pravilna, medtem ko je rodilniška raba možgan (»…iz malih možgan«) dopustna, če je navedena v SSKJ.
Posted 26 February 2013 - 07:05 PM
Aja, to si mislila, štekam. No, meni 'možgan' nikoli ne bo zvenel naravno, ker v našem narečju pač tega ni.
Posted 01 March 2013 - 11:40 AM
Harlem Shake.
Ljudje smo res ovce.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 01 March 2013 - 12:16 PM
To, da eni smajliji sploh ne delajo več!! --> :AJEBEŠ:
Ali pa, če objaviš več kot enega, se samo eden pojavi. Drugi se pa kar izbrišejo...
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 02 March 2013 - 10:35 AM
Čakanje paketov iz tujine.
16.1. sem naročila en pulover iz ZDA in malo že dvomim, da ga bom kdaj videla.. Customer Care ne ponudi nič novih informacij, preostane mi samo, da še malo počakam.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 02 March 2013 - 10:42 AM
Jaz tudi trenutno čakam en paket iz USA nenormalno dolgo. Upam, da pride.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 March 2013 - 10:47 AM
Meni se je zgodilo že večkrat, da kakšna stvar ni prišla, knjige, in zadnjič CD. Stvari se preprosto izgubijo, nimaš kaj. Ampak moram pa tudi reči,
da so mi vrnili denar. Če bi pa paket naknadno prišel, bi jim tudi napisala, da je prišel, in vrnila denar.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 02 March 2013 - 10:51 AM
Jaz sem že ogromno paketov iz USA/tujine dobila, trimestna številka, pa se še ni noben izgubil. Upam, da ne bo ta prvi
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 02 March 2013 - 11:03 AM
Wow, super. Očitno jaz uravnavam povprečje, ker se mi jih je nekaj izgubilo.
Posted 02 March 2013 - 06:16 PM
Jaz pa iz ZDA ful malo naročam ravno zato, ker povečini tako dolgo traja, na tej spletni strani sem pa naročala prvič, in najbrž zadnjič... upam, da pride.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 02 March 2013 - 06:24 PM
Harlem Shake.
Ljudje smo res ovce.
Meni je to fant šele pred nekaj dnevi pokazal, prvič sem videla. Ni mi bilo jasno, kaj naj bi bilo fora tega ali kaj je pri tem smešnega? Sem bila samo: WTF naj bi to bilo?
Potem pa vidim, da je to spet neka muha, kar nekaj. So pa na Svetu na Kanalu A zelo v koraku s časom in so enkrat po koncu poročil izvedli Harlem shake. :AJEBEŠ:
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 02 March 2013 - 07:15 PM
Jaz sem to prvič videla kakšen mesec nazaj,ko so ga posneli E. in njegova družba in je bil potem cel hit, še na Izklop in Svet jim je ratalo pridt. Baje se na youtube vsakih 30s naloži nov posnetek Harlem Shake.
After all this time?
Always.
Posted 05 March 2013 - 10:10 AM
Delo v skupini, po možnosti s kako tečnobo.
Se menimo prek maila in sošolka napiše eno zaničevalno izjavo proti mojemu delu...
Sem ji povedala svoje, na lep način seveda, čeprav bi jo v živo najraje zašamarila.
Bill Bullard
Posted 05 March 2013 - 10:23 AM
Ljudje, ki na ulici kadijo. Potem pa hodiš za njimi in moreš ta smrdljivi dim vohat. Fuj! In ja, jih prehitiš, ampak potem je vedno še en spredaj. FUJ
Posted 05 March 2013 - 10:36 AM
Pa ljudje, ki kadijo na avtobusnih postajah (onih tamalih, ki imajo morda 2 kvadratna metra strehe). Potem se po moznosti prestavis ven na dez, da ne rabis tega vdihavat (pri meni se zelo pogosto zgodi, da me potem boli glava). Vcasih me ima, da bi komu rekla Do you mind? In pokazala na (namisljen) trebuh. lol.
Posted 05 March 2013 - 10:44 AM
No, I don't mind your pregnancy
Ja, dejansko je to zelo moteče. Jaz se pač umaknem toliko daleč stran, da me neprijetne vonjave ne dosežejo. Približam se recimo šele, ko vidim, da se bus približuje...
Posted 05 March 2013 - 10:55 AM
Ja, ampak je zoprno - tudi, ce pustimo dez ob strani. Je meni nelagodno, ker se umikam (vcasih se zapazim, da poskusam bit diskretna kot je mogoce, ceprav je super trapasto, ane). Pa ljudem kar ni problem prizgat cika kar tako, brez da bi malo pogledali okrog sebe ali pa sli ven iz tiste kocke kadit. Ce mam posebno sreco, naletim na koga s travo
0 members, 0 guests, 0 anonymous users