Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#7621 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 15 February 2013 - 04:27 PM

Fak, do kakšnih razsežnosti znajo priti takšne debate.

• 0

#7622 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 February 2013 - 04:28 PM

Ja, za trenutek sem pomislila, da sem v temi Dobri vici .... žal nisem. 

• -1
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#7623 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17694 posts

Posted 15 February 2013 - 04:31 PM

*missy*, mene starši tako minimalno financirajo, da ni omembe vredno in si ne bi drznila oblikovat mnenja na podlagi tega. ;)

A nisi ti še doma pri starših?

Pa zdej, je precej tanka meja med privoščiti si nekaj za dušo in biti razsipen. Meni je popolnoma vseeno, kako kdo zapravi svoj denar,

sam ne pa potem pisat, da vam gre nekaterim na živce, kako eni zapravljajo denar za bedastoče. Kam damo svoj denar, je stvar prioritet, kot

je bilo že omenjeno.

• 1

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#7624 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 15 February 2013 - 04:31 PM

Mene takšne in podobne teme vedno znova opominjajo, da se pač z določenimi ljudmi nikakor ne bi razumela niti v resničnem življenju, ker imamo pač čisto drugačen pogled na... vse. 

In na to, da imajo nekateri vedno (svoj) prav.

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#7625 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86549 posts

Posted 15 February 2013 - 05:39 PM

^ Se strinjam. 

A nisi ti še doma pri starših?

Sem, govora je bilo o žepninah.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#7626 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 15 February 2013 - 05:50 PM

:lol:

Ti pa vedno priletiš na forum enkrat na leto ko so kake razprave in potem modre besede trosiš.

Če bi vedla, kolikokrat sen se zadržala, bi ročno stkala tepih in mi ga položla :lol:

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#7627 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17694 posts

Posted 15 February 2013 - 06:28 PM

OK. Michelle, ti pa ne posplošuj o študentih.

Žepnine nisem dobivala nikoli, dobivam štipendijo, s katero si pokrijem vse stroške razen položnice za dom,

ki znese 50-60€, to mi plačajo starši. In pa za vikend jem doma.

Lahko bi si pokrila celo to položnico sama, če bi še delala zraven faksa, kar pa bi bilo težko izvedljivo.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#7628 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 15 February 2013 - 07:45 PM

Matilda, mislila sem z vidika, da večini študentov na nek način pomagajo starši, dobivajo štipendije, živijo doma in če zraven še nekaj delajo, lahko ta denar porabijo za druge stvari, poleg tega je precej lažje dobiti študentsko delo in kot študent imaš veliko ugodnosti. Šele ko si popolnoma samostojen vidiš, koliko denarja si imel za 'luksuz' kot študent, verjamem pa, da je veliko takih, ki poleg faksa ne morejo delati in roko na srce, tudi veliko takih, ki jim je 'faks edina služba' in se seveda ne bodo odpovedali fraj vikendom in mogoče takrat poprijeli za kakšno delo.

Mi je pa žal, kam se je razvila ta debata in da sem sploh vrgla kost, so se pa nekatere očitno zelo dobro našle v mojem prvem postu. 

• 1

#7629 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18628 posts

Posted 15 February 2013 - 09:19 PM

Joj, mene je pa zdaj to spomnilo - fuuuuuul mi gre na živce folk, ki misli, da so vsi ljubosumni nanje, v resnici jih pa pač samo nihče ne mara. Dnevno videvam ogromno fb postov v tem stilu

Hater-quotes-When-people-hate-on-you-its

Pač ne, antipatična si, zoprna, nerazgledana, obnašaš se kot idiot, ne maramo te zato, ker smo ti fouš, ampak ker nam nisi všeč. :roll: Ne pomeni vedno, da če nečesa ne odobravamo ali razumemo ali karkoli, da smo nevoščljivi.

• 2

After all this time?

Always.

#7630 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 February 2013 - 09:29 PM

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#7631 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29933 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 15 February 2013 - 09:37 PM

Da o pravilnosti zapisa sploh ne zgubljamo besed, :lol:.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#7632 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18628 posts

Posted 15 February 2013 - 09:53 PM

Katerega? :D

• 0

After all this time?

Always.

#7633 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 15 February 2013 - 10:04 PM

when people hate ON you :P

• 0

#7634 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 19 February 2013 - 12:55 PM

Nepopisno me razkuri, ko me nekdo obtoži nečesa, česar nisem storila! :mad2:

Še posebej, ko ni nobenih dokazov - na eni ali drugi strani in se gre le za moč besede. 

In potem si pač ta oseba misli svoje o meni in verjetno govori naokoli, čeprav jaz vem, da je resnica čisto drugačna!  :pinch:

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#7635 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26177 posts

Posted 19 February 2013 - 01:40 PM

Sovražim, če mi ne odgovorijo na zastavljeno vprašanje. 

Čisti primer:

vprašanje: zanima me kakšna je notranja opremljenost eksponata "tegapatega"

odgovor:osnovna cena je 499,99€ do konca tedna je lahko še valentinov popust 49€.

:butl:

• 0

#7636 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 19 February 2013 - 01:51 PM

Ja!

Ali pa ko nekomu postaviš čisto osnovo vprašanje, ki zahteva samo točen odgovor, ali odgovor ja/ne in potem filozofira okoli.

Neprimer; Je ta majica modra?

Zanimivo vprašanje, mogoče je odgovor malce kompleksen, ker bi lahko sklepali da je svetloba faktor, ki odloča o barvi. Majica je podnevi zeleno modra, ponoči pa se prelije v modro, ki pa spominja na zeleno.

Blablabla.. :D Dala sem res beden primer, ampak pomojem ste dobile idejo o čem govorim.

• 0
Viens, reste ici!

#7637 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17694 posts

Posted 19 February 2013 - 06:11 PM

To me je spomnilo na:

555Ao.png

• 0

Bill Bullard

#7638 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29933 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 19 February 2013 - 06:39 PM

Joj, js znam bit tak 'filozof' pri gobcanju, mene se sploh ne da ustavit. :ph34r: Ampak se probam odvadit in čimmanjkrat zaiti.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#7639 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86549 posts

Posted 19 February 2013 - 07:49 PM

To me je spomnilo na:

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#7640 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14292 posts

Posted 19 February 2013 - 08:16 PM

trenutno mi gre vse na živce, kako fant diha, računalnik, ki je spremenil nastavitve, dejstvo, da ni nič po tv-ju, da nimam nič za brat, vse!

na živce mi bo tudi šlo, če me kdo opomni da ni velikih začetnic!

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users