Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#741 *miss_caty*

*miss_caty*

sramežljivec

• Člani
  • 17 posts

Posted 11 August 2006 - 05:47 PM

Ja ravno v ta salon sem nameravala iti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif !!! hvala za opozorilo bom pozorna!!! :hello2:
  • 0

#742 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 23 August 2006 - 10:10 AM

Ne spremljam te teme, tko da možno da je ktera to že spršvala. Al se reče tigi al tiđi?
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#743 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 August 2006 - 10:12 AM

Js sem že oboje zasledila, ne vem, kaj je prav ... jaz rečem kar Tigi.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#744 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 23 August 2006 - 11:39 AM

Jst sem pa do zdej slišala samo "TIĐI" in tud sama zmer tko rečm.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#745 Sanies

Sanies

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1113 posts

Posted 23 August 2006 - 01:45 PM

Aja?Sam men se pa leps slis tigi, zato rečm kar tigi. Ampak me je zmotl ker je zanč ena rekla tiđi...no, konc koncev nima veze.
  • 0
Do We Need Distance To Get Close?IPB Image

#746 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 August 2006 - 01:49 PM

.
Mislim, da se izgovori TIĐI.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#747 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 24 August 2006 - 09:34 PM

amm mene pa zanima ce prodajajo te izdelke tud v Muellerju, DMu , oz. kje se jih da dobit? pa ce pozna katera kak hud njihov izdelek za kodre.. ker jz mam naravno kodraste pa strlijo na vse strani pa bi rada neki da bi jih mal uredi,l ampak ne zlepil skup smile.gif
  • 0

#748 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 24 August 2006 - 09:38 PM

QUOTE(Freya_)
amm mene pa zanima ce prodajajo te izdelke tud v Muellerju, DMu , oz. kje se jih da dobit? pa ce pozna katera kak hud njihov izdelek za kodre.. ker jz mam naravno kodraste pa strlijo na vse strani pa bi rada neki da bi jih mal uredi,l ampak ne zlepil skup smile.gif

tigi prodajajo samo v frizerskih salonih (pa se to ne v vseh). tukaj si lahko najdes tebi najblizji salon http://tigi.studioma.si/saloni.php
tigijeva kolekcija Curls Rock je namenjena skodranim lasem, uporabi iskalnik, smo ze veliko pisale o tem biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#749 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 24 August 2006 - 10:20 PM

ooo super, hvala ti biggrin.gif
  • 0

#750 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 28 August 2006 - 04:36 PM

Danes sem v eni hrvaški reviji videla omenjen novi Tigijev proizvod FASHIONISTA BIG & BIGGER VOLUMIZING FOAM ... torej peno za volumen, ki baje med drugim prekrasno diši po borovničevem kolačku. A se to že dobi pri nas?

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#751 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 August 2006 - 12:48 PM

Ful lepa barva!
Na slo. strani itak še nič ne piše, tako da ful dvomim da je že dobavljiv. Še kake par mesecev pa bo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#752 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 03 September 2006 - 02:08 PM

Uf, ravno pregledala vseh 51 strani o TiGiju v lovu za koristnimi informacijami. biggrin.gif Vem, da je Verja nekje vmes spraševala o Small Talk-u, če ima katere izkušnje z njim? Sama sem se odločila, da bom naslednjič kupila kak drug proizvod za volumen, magar toliko da sprobam še ostale stvari, ker se blazno hitro naveličam istih proizvodov, tudi če so nadpovprečne kvalitete... Pa verjetno še kak drug šampon, da bom imela kaj za ocenit. biggrin.gif Lahko grem še zraven vprašat kaj je zdej s tem Smooth And Shine Foam-om za volumen, kdaj bo pri nas, učinek, pohvale itd.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#753 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 09 September 2006 - 09:20 PM

Nekaj me zanima...A lahko npr. samo stopiš v frizerski salon in rečeš, da bi rad nekaj od Tigija, al moraš še pri frizerju storitev opravit? oops.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#754 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 09 September 2006 - 09:22 PM

Ni se potrebno sfrizirat.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#755 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 09 September 2006 - 09:38 PM

Fala! Ker me resno mika Chocolate Head... biggrin.gif
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#756 *miss_caty*

*miss_caty*

sramežljivec

• Člani
  • 17 posts

Posted 16 September 2006 - 08:10 PM

Hojla!!!! biggrin.gif Jest sem si pa pred kratkim kupila After party in je božanski!!!! Lase imam svilnate in dišeča. Pohvalila bi tudi manipulator žvečilkko za oblikovanje las in papayarazzi body wash ki diši krasno! Šampon Oatmeal& Honey pa mi ne odgovarja sad.gif tako da bom poizkusila še kakšnega drugega ČAWčaW
  • 0

#757 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29719 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 16 September 2006 - 09:23 PM

zveste in zadovoljne uporabnice tigi šamponov in balzamov, lepo prosim za pomoč! pa hvala lepa!

ker sem danes mamiko naštimala, da bo kupla O&H šampon in balzam,
me zanima, kako je s plastenkama - a sta iz (pre)trde plastike, gre šampon/balzam lepo ven? na debato o novem šamponu in balzamu sva namreč prišli, ker mati pravi, da ji pakunga od TBSja živce žre, ker da ne gre nič ven (čudno, meni gre čist v redu ven, kljub gostejši teksturi - pač prej mal potresem, potem pa fejst stisnem in voila wink.gif). ker zdaj, če je pri O&H podobno, potem jih bom spet slišala glede pakunge. biggrin.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#758 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 16 September 2006 - 09:33 PM

Kar se O&H šampona tiče nimam dobenih problemov.Cist malo stisnes.Ce bo pa tvoji mami tud to zivce zrlo potem ziher ni šampon kriv tongue.gif biggrin.gif
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#759 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 17 September 2006 - 08:51 AM

sampon gre cist lepo vn, tista plastika je lih prou trda oz. mehka. pr balzamu je pa ze druga zgodba... plastika je namrec trsa kot pri samponu, in je vse skupaj malo tecno (se posebaj ko gre balzam proti koncu... je treba kr fajn trest, da se usede na pokrovcek).
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#760 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29719 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 September 2006 - 09:03 AM

hvala, dečvi. jah, bog pomagaj, se bo pač mal potrudla stiskat, a ne. biggrin.gif drugače bom z veseljem sama pokurila obe pakungi. biggrin.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users