Jump to content

Photo

IŠČEM

• Please log in to reply
1135 replies to this topic

• Guests

Posted 02 December 2009 - 03:24 PM

Torej...iščem NYX blush odtenek Taupe ter maskaro Rimmel seksi curves (ta vijola embalaža).

Zanima me, katero varianto mi najbolj priporočate. Kje naj NYX naročim, da bom najbolj poceni prišla skozi. Gledala sem na Ms Cuppy Cakes (al kaj je že) ter na Cherry Culture, ampak mi je visoka poštnina. Sicer na CC je še kar sprejemljiva, dočim na Ms Cuppy Cakes je pa ohmy.gif blink.gif (al pa sem jaz čorava, pa se ne zastopim).

Ena možnost je tudi ebay...ampak spet...poštnina. Plus to, da ne vem, kateri prodajalec je zanesljiv. Škoda mi je plačat toliko poštnine za samo en...ali pa mogoče dva izdelka. razen, če katera najde dokaj poceni varianto, pa še zanjo kaj naročim zraven.

Kar se pa maskare tiče...če bo katera imela možnost kupovat Rimmel, naj mi javi prosim. Denar nakažem vnaprej, tudi kakšen evro več, za trud pač. smile.gif
  • 0

#742 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 December 2009 - 03:30 PM

Jaz ti maskaro lahko nabavim v Trstu, grem kar pogosto tja.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 02 December 2009 - 03:37 PM

O res lahko??? smile.gif Super.

Nisem čisto sigurna, koliko stane v Italiji, mislim, pa da ni nad 10 evrov, no. Ti samo javi na ZS, kdaj boš šla, da ti jaz nakažem denar, pa bi te prosila, da kar 2 komada vzameš, da bom dala mir nekaj časa potem. smile.gif
  • 0

#744 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 02 December 2009 - 03:41 PM

Ok bom javila =)
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#745 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17272 posts

Posted 02 December 2009 - 03:48 PM

QUOTE(ciara @ 2. 12. 2009 - 15:24) View Post

Sicer na CC je še kar sprejemljiva, dočim na Ms Cuppy Cakes je pa ohmy.gif blink.gif (al pa sem jaz čorava, pa se ne zastopim).

sick.gif Ko sem jaz naročala 2 meseca nazaj, je bila poštnina 4$ pa še nekaj. Zdaj pa vidim, da je 30$. Šokirana blink.gif

Probaj še http://www.nonpareilboutique.com/, čeprav je tu tudi poštnina po novem 10$ in ne več na težo. Prizadeti so vsi.

Na ebayu vem, da se nyx naroča pri sungems.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

• Guests

Posted 02 December 2009 - 04:13 PM

Super, Sarah, zmenjeno. Ti samo javi. Če bi pa jaz po kakem naklučju prej uspela dobit, ti pa vsekakor sporočim smile.gif

Anede, Podgana, da je bila poštnina prej čist sprejemljiva? Se mi je zdelo, da je bilo prej drugače.

Se pravi, na tem linku, ki si ga dala, je poštnina 10, ne glede na to, koliko se naroči oz. do ene meje (npr. od tolk do tolk dolarjev za naročeno)? Če je tako, potem bi se splačalo, da nas naroči več, pa si razdelimo stroške poštnine. sweat.gif

Grem gledat.

Hvala, Podgana. smile.gif
  • 0

#747 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17272 posts

Posted 02 December 2009 - 08:05 PM

V bistvu se najbolj splača naročati na CC, kjer je poštnina 8,95$ do 1,8kg. Če jih več naroča je hitro preko 22€ in potem se lahko zgodi, da je treba plačati še davek.
Pri Nonpareil je poštnina 10$, če naročiš do 50$.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#748 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 06 December 2009 - 11:14 PM

QUOTE(Ana @ 21. 9. 2009 - 20:04) View Post

Punce, nujno rabim vašo pomoč.
Kolegica me je prosila, da ji priporočam en dober puder v prahu, jaz pa nimam pojma katerega ji naj, ker jih ne uporabljam. Vem, da je o tem že napisano ogromno, ampak nimam časa brskat ona pa to rabim zdaj, ker je zdaj v mestu. biggrin.gif
Ima mešano kožo in nima dosti nepravilnosti. Prosim, svetujte kaj.

Clinique, tisti v lončku s priloženim čopičem. Odtenek Transparent.
  • 0

#749 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 08 December 2009 - 07:47 PM

Jaz pa iščem en dober puder v kamnu.

Obvezno nekomedogen.. no pa saj veste kakšno kožo mam.

Zanima me pa še katere senčke kvalitetne? Vem da ful ful hvalite MACove, ampak je težko prit do njih pa drage so... kere so pa vredu od bolj dostopnih znamk? Da so dobro pigmentirane in se dajo vredu blendat.
  • 0
Memento mori.

#750 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 08 December 2009 - 08:00 PM

Nutella puder v kamnu meni je super od Sweetscents transculent(upam da sem prav napisala) pa še ful veliko ga je notri, obstojen je pa še poceni je.

Senčke so mi od teh srednje cenovnih in precej kvalitetnih ful dobre Lorealove(trojčki so ful dobri pa še tako imaš razvrščene glede na barvo kože, las ipd. ), ful so dobro pigmentirane, odtenki so tudi zelo zanimivih barvnih kombinacij, nevem ravno koliko so obstojne ker jih vedno nosim po cel dan in dam vedno spodaj primer(UDPP)
Dobre so tudi od Diorja(petorčki, ful so dobro pigmentirani vednar je zraven skoraj vedno vsaj zame ena popolnoma neuporabna barva) pa tud Manhattnove so vredu, izbira barv je kar široka pigmentirane so vredu, pa prahci od Sweetscents so mi eni izmed ljubših predvsem zaradi barv, obstojnost brez primerja je nekje 4 ure potem začnejo temne senčke počasi iti v gube. biggrin.gif

Aja pa jaz pri vseh sečkah dajam moker nanos ker je barva mnogo bolj intenzivna.
  • 0

• Guests

Posted 08 December 2009 - 08:17 PM

Nutella, pa ArtDeco senčke so tudi zelo dobre. Pa dokaj cenovno ugodne, samo embalaža je malo štorasta, ampak itak se dajo lepo v škatlico zložit (ki ti je ni treba kupovat...njihove, namreč, ker ni ravno poceni...se da dobit razne škatlice za cigarete, na katere se magnetek na senčkah prav tako lepo prime). Lepo se blendajo, so pigmentirane dobro, pa še veliko odtenkov je na izbiro.

Če imaš možnost kupovanja na netu, ti priporočam MAC sample od pigmentov. Poceni so, izbira dokaj dobra (čeprav je bila včasih večja), poštnina ni visoka, pa kar dost prahca je v lončku glede na ceno.
  • 0

#752 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 08 December 2009 - 08:23 PM

Kje pa ga lahko kupim, na čarodejki ga ni. cry.gif Al pa sem jaz tak nesposobna da ne najdem.

Mene tudi moti pri teh petorčkih da so mi največ 4 barve všeč... no, okej Loreal in Manhattan torej..

Kak pa se kaj obnese Bourjois, Deborah in Revlon?

Kak do moker nanos a da najprej zmočiš čopič?

Drugače pa hvalaa ti si mi ful pomagala!

ciara, mi lahko daš kako stran kjer bi lahko to naročla? Čeprav morm priznat da mi zadeve v prahu niso pri srcu ampak če je že Mac oops.gif
  • 0
Memento mori.

• Guests

Posted 08 December 2009 - 08:39 PM

Meni so Deborah OK, prav tako Bourjois, za Revlon ne vem.

Za moker nanos navlaži čopič (ne zmočit laugh.gif ) z vodo, pa potem z njim v senčko tako kot bi šla s suhim.
Lahko si pa tudi narediš mešanico z glicerinom (je malo boljše od same vode), ali pa kapljice Visine (mislim, da se tudi pri nas tako imenujejo...v glavnem tiste, ki so za oči) kupi...imajo enak učinek.

Senčke v prahu ali pa pigmentke pa mokre bolje naneseš, če daš na en pokrovček kapljico vode (mešanice, Visina...inp.), potem pa dodaš senčko in narediš tako "pasto". Ko kremna senčka izgleda.

Stran je TheBodyNeeds (vpiši v google, pa jo bo vn vrglo takoj). smile.gif
  • 0

#754 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 08 December 2009 - 08:54 PM

Dankešun zaj sem cela nora da si mi toto stran pokazala !! biggrin.gif

Kaj naj vzamem

UDPP
al
UDPP Sin ?
  • 0
Memento mori.

• Guests

Posted 08 December 2009 - 09:00 PM

UDPP (moje mnenje)

Čeprav je tudi Too faced (al kaj je že...nisem šla prevert) zelo dober primer (prajmer kot angleško, ne primer kot slovensko laugh.gif ), pa še lažje je vsega ven dobit. Sam je pa tamala tubica v kompletku s tamalo maskaro in torbico.

Pizda, jaz bi tudi al UDPP al pa ta kompletek....sam NE SMEM!!! nono.gif

(ti bo žal čez en čas, da sem ti pokazala, pa me boš klela laugh.gif )
  • 0

#756 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts

Posted 08 December 2009 - 09:16 PM

Nee če pa se ful splača pa še -15% je zdaj na vse kao praznični popust. Jaz bom verjetno jutri naročila sem si zbrala 10 pigmentov, UDPP pa me pride s poštnino 20€ men se zdi vredu.
  • 0
Memento mori.

#757 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17272 posts

Posted 09 December 2009 - 10:11 AM

Meni se thebeautysampler zdi boljši. Ima 110 pigmentov (tbn samo 42) pa še 20% popust.

Za Sweetscents-ov puder dvomim, da je v kamnu. Kako prekrivnega pa iščeš? Manhattan ima dobre pudre v kamnu. Če rabiš zelo prekrivnega, poglej 2 in 1 Perfect Teint Powder & Makeup za manj prekrivnega pa Soft Compact Powder.
  • 0

Tumblr

#758 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 09 December 2009 - 03:43 PM

Aja pardon, mislim pač sweetscents puder je v prahu ne v kamnu. smile.gif
  • 0

#759 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85864 posts

Posted 13 December 2009 - 10:34 AM

Temno moder lak z večjim srebrnim shimmrom.
Nekaj takega:
IPB Image

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#760 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17272 posts

Posted 13 December 2009 - 11:57 AM

A ta ni v redu? smile.gif
Mogoče Zoya Indigo, ampak ni tako izrazito shimmrast.
IPB Image
  • 0

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users