Trači
Posted 22 January 2026 - 08:45 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 22 January 2026 - 09:40 AM
Posted 22 January 2026 - 03:24 PM
Posted 22 January 2026 - 05:35 PM
Tamal je poročen z eno razvajeno hčerko miljarderja, za poroko so se zmenili, da bo Victoria izdelala obleko, potem pa se je zaradi snahine presranosti premislila in je morala revica naročiti obleko pri Valentinu. Pa na poroki je Victoria twerkala, Marc Anthony (ki je nastopal), pa je ob 23h rekel, da na plesišče vabi najlepo žensko tam, Victorio.
Zdaj je pa kraval, ker se onadva počutita izdana, on sploh ima težave, ker sta starša tako nerazumna itd. In namesto, da bi se pogovorili, se javno prepucajvajo. Nicola je pa znana po tem, da za vsako neumnost toži podjetje ali človeka, če se ji zgodi krivica. Candace je razlagala, da je enkrat naročila frizerja za psa na dom, so njeno 12 let staro čivavo skopali v kombiju na posestvu, potem pa je bila čivava ful pod stresom in je nekaj ur zatem umrla. Nicola pa toži to firmo, ker so ji ubili psa in je zaradi njih dobila neko možgansko okvaro, kjer ji je zalilo možgane, obdukcija pa je pokazala, da je to normalno za stare čivave, je pa sigurno stresno, če psa zaprejo v kombi in ga tam kopajo in fenajo.
Brezveze pač.
Posted 22 January 2026 - 05:53 PM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 22 January 2026 - 06:01 PM
Posted 22 January 2026 - 06:03 PM
Podgana, ja je. In je še ena od utrganih Američank, kot Meghan, ti tipi pa so očitno zabiti kot štirna.
Posted 22 January 2026 - 06:09 PM
Posted 22 January 2026 - 06:19 PM
Pa Marc naj bi rekel, kao da jima zeli tak zakon kot ga imata David&Victoria, oh Nicole starsev pa ni omejil in naj bi bile surle.
Poba bo oa na koncu "revse" ker je taki prenup podpisal, da nic njenega dnarja ne dobi, ce ga Bechama data na hlano malo, ker s cim sluzita mi ni jasno.
Surle bi naj tudi bile, ker sta mlada dva prodala neko bajto, in pol hotla kupit neko "sanjsko" bajto ful dragi in Beckhama naj nebi hotela dnarja dat, Peltzovi oa so pac pol skocli in dali. Je pa Nicola malo anoreksična, pa pri 31 je mela b-day party na temo balerine, se tudi malo vprasas.
[Napoleon]
Posted 22 January 2026 - 06:55 PM
Omg, ma kaj berem to
se opravičujem, saj vem, da so vsi pretreseni, ampak sem mislila, da je res kaj hudega. Kake probleme imajo ljudje, hjoj. Grem kar nazaj k svojim :S
Posted 22 January 2026 - 07:19 PM
Saj mora biti hudo v njihovi koži, delati probleme iz nič. Vse na tem svetu jim je dostopno, ne poznajo besede NE in nimajo stika z realnim svetom. Mi je tudi hecno, da vse to javno izpostavljajo, ker menda ja ne pričakujejo, da jih ljudje jemljejo resno in celo sočustvujejo.
Posted 22 January 2026 - 07:36 PM
Ampak je čisto vsem Beckham produktom prodaja skočila v nebo. Sem mislila, da bo to novi Megxit, pa je bolj Beckhamashian.
Pablo Picasso
Posted 22 January 2026 - 07:42 PM
Posted 23 January 2026 - 05:55 AM
Ocitno za vecino zgodbe sploh nisem vedela, saj sem si samo iz memov naredila nekaksen povzetek.
Se pa strinjam s Frido, ker nimajo stika z realnostjo (oz to je njihova realnost) so za njih to enako veliki problemi, kot so nam nasi. Skoda za javno pranje, ampak saj ti otroci so celo ziveli pred kamerami, kot bi bili na Truman Showu. Verjetno drugace ne znajo.
Mene bi njihov nacin zivljenja spravil v norisnico, prisezem. Se mi zdi toliko tezji/kompleksnejsi od nasega, da sploh ne bi znala funkcionirat. Prevec denarja je pa iz mojega zornega kota itak prekletstvo. Ze mi se v sosednji temi pogovarjamo o nasih nehvaleznih otrokih, pa jim niti 1% njihovega lifestyla ne moremo nudit. Kje in kako so sele oni odrascali…. Pa vsa ta javna podoba, vse zrezirano,… da mora ena druzina sploh imet PR …. To sploh ni druzina, to je podjetje ….
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 23 January 2026 - 07:39 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 23 January 2026 - 07:55 AM
ravno to sem hotela rečt - da ti otroci so samo žrtve odločitev staršev in verjetno sploh ne znajo drugače, kot vse javno, saj so tako živeli vse življenje. Vprašanje kakšni bi bili mi v tem (meni strupenem) okolju. Res jim marsikdo zavida, meni se pa zdi tako življenje pekel. Onadva sta ga verjetno vsaj približno lahko izbirala oz sta poskušala preživet v danih okoliščinah - kot ste rekle, paparazzi so bili grozni takrat in znajo bit še vedno (vprašanje, če bi se zdaj, ko vse to vesta, enako odločala, kot sta se), otroci so bili pa samo rojeni v vse to, brez možnosti izbire. Meni se otroci smilijo.
Ko sem gledala dokumentarec s Pamelo Anderson,.... - saj prikazana je verjetno bolj njihova stran (resnica je vedno nekje vmes), ampak ne verjamem, da je kdor koli od njih vedel kaj bo z mediji vse potegnilo za seboj in so poskušali preživet (po eni strani izkoriščat medije za svoje delo, po drugi pa držat mejo, kolikor se je sploh dalo). Takrat se je to zvezništvo v medijih rojevalo na čisto drugem nivoju, so po moje vsi po malem tipali.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 23 January 2026 - 08:47 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users