Jump to content

Photo

Recepti - SLADICE

• Please log in to reply
3550 replies to this topic

#741 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 June 2010 - 11:27 AM

QUOTE(Ana @ 27. 6. 2010 - 21:24) View Post

Kaj mislijo v Podganinem receptu z polnomastnim sirom ? Kak sir je to ? Mascarpone ?

• 0
Viens, reste ici!

#742 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27430 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 28 June 2010 - 11:32 AM

Jaz sem pravkar končala tisto redkvičino zadevo, pa vse mi je šlo narobe, upam, da bo na koncu dobro. Prvo nisemo imeli piškotov, sem pekla biskvit (dala preveč sladkorja, potem pa šopala jajca not laugh.gif ), pa želatine sem imela samo za 6 lističev, pa sladke smetane ni bilo pri hiši in sem sfejkala s šlagom, pa sladkorja sploh nisem dala v jogurt/višnje, ker sem celega stresla v biskvit in ja. Kar bo, bo. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#743 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 28 June 2010 - 12:02 PM

QUOTE(Ana @ 27. 6. 2010 - 21:24) View Post

Kaj mislijo v Podganinem receptu z polnomastnim sirom ? Kak sir je to ? Mascarpone ?

Ja! smile.gif Oz. karkoli podobnega, ampak itak se m. največ uporablja.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#744 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 June 2010 - 05:32 PM

Jaz sem zmešala skuto in sladko smetano, ker m nismo imeli, pa mi ga je mama pozabla kupit. Se hladi zdaj, upam, da bo šlo ven iz podna sploh. Je pa to bolj taka bio sladica, skoraj nič cukra biggrin.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#745 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25904 posts

Posted 28 June 2010 - 05:48 PM

bio nima veze s cukrom (če kaj, so ugotovili, da ima eko hrana (sadje ipd) več suhe snovi in sladkorja)) tongue.gif.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#746 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 29 June 2010 - 09:23 AM

Saj je sto gramov cukra smile.gif A ni zadost? Pa še bela čokolada. Čeprav ne vem točno zdaj katero sladico si delala biggrin.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#747 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 29 June 2010 - 11:22 AM

Coco, a je tvoj zmešnjava ratala užitna? tongue.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#748 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 June 2010 - 11:22 AM

Ja to sladico ja.
Ful ni dobra ! Meni je zanič. Valda obstaja možnost, da jaz ne znam, ampak ta podlaga iz kosmičev in lešnikov ni preveč dobra.
  • 0
Viens, reste ici!

#749 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17283 posts

Posted 29 June 2010 - 11:34 AM

Aja, ta ne vem kakšna je. Ko/če jo bom delala, bom delala iz piškotov in brez lešnikov.
  • 0

Tumblr

#750 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 29 June 2010 - 11:36 AM

Ja boljše, ker je res taki močni okus!
  • 0
Viens, reste ici!

#751 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27430 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 June 2010 - 07:53 PM

QUOTE(redkvica @ 29. 6. 2010 - 12:22) View Post

Coco, a je tvoj zmešnjava ratala užitna? tongue.gif

Užitna ja, samo kaj pa vem, ni me navdušila. Po moje je ne bom več delala. Malo preveč kisla mi je. Pa v tisti jogurtovi zadevi fuuul čutim želatino, pa sem dala pol manj, kot piše v receptu. ohmy.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#752 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 30 June 2010 - 08:33 PM

sad.gif meni je božanska in vsi, ki so probali so jo ful hvalili... škoda no
edit: a je možno, da je krivo, da imam jaz vedno vložene višnje in je uno že cukrano?
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

• Guests

Posted 01 July 2010 - 06:43 AM

Noce mi citirat Aninega posta. hmm.gif

V glavnem, polnomastni sir v takih zadevahm je ponavadi kar obicna philadelphia - js uporabim polnomasten Dukat. Pac namaz, pa ne light.
  • 0

#754 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 01 July 2010 - 09:06 AM

Jaz sem že ene 2x probala s Philadelphio, pa ne vem no, men to ful ne paše v sladice. Mascarpone je 100x boljši.
  • 0

• Guests

Posted 01 July 2010 - 10:03 AM

Js delam pa vedno z Duakatom, pa mi je zakon. Mascarpone mi je premasten + malo drugacen okus ma... No, vsakmu svoje. wink.gif
  • 0

#756 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 01 July 2010 - 10:07 PM

Pozor! Za vse čokoladoljube ljudi: NARKOČOK MUFFINI

klik: http://www.kulinarik...kocok-muffini-/

To je nekaj nabolj čokoladasto dobrega ever! Pojem naenkrat maksimalno 2 in pol mislim umret, ker je ful nasitno. Sem jih pa pekla ta teden trikrat laugh.gif
  • 0

#757 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 02 July 2010 - 07:55 AM

Men pa niso bili dobri, ampak dopuščam, da zaradi pečice (sem delala pri fantu). Mogoče jih bom še probala narest.
  • 0

#758 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 02 July 2010 - 08:23 AM

Meni so za crknit, samo omagam že po enem laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#759 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 02 July 2010 - 09:04 AM

Damn you!

Spekla za zajtrk. ph34r.gif

Delam še krokant.

Meni so okej so far, morala bi dat več nutelle in več mleka, ker sem uporabila en delež pz moke.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

• Guests

Posted 02 July 2010 - 09:37 AM

surrender.gif Tole bo pa treba naredit. Že vidim, da bo fant vesel. biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users