Hvala Matilda!

Italija
Posted 21 May 2021 - 01:46 PM
Posted 21 May 2021 - 03:38 PM
Meni so bile pa v Rimu ful všeč njihove pice, ki jih režejo s škarjami, ful hrustljave in nič mastne in slane. To bi ful jedla. Fino za jest je bil tudi Trastevere, polno malih oštarij.
Ja! Božanske so!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 21 May 2021 - 03:51 PM
Ne vem kako bi te gledali na sladoledu v Trstu, ce bi te dobili

Posted 26 May 2021 - 12:21 PM
So mi odgovorili s SLO. konzulata v Trstu.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 26 May 2021 - 12:31 PM
Lovely!
Danes potujem tja.
Informacija v pravem času. Hvala.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 26 May 2021 - 10:26 PM
Posted 26 May 2021 - 11:44 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 27 May 2021 - 10:07 AM
Posted 27 May 2021 - 10:15 AM
Hm, morda je za poslovno za v/iz Ita podobno kot Hrrvaškaa, ker so danes rekli, da ne rabijo delat testov.
Včeraj sem se prvič po teh koncih potikala, relacija Friuli - Kobarid, ma kako je lepo! <3 ta cesta ob Nadiži je noro lepa. Kako mi je žal, da si nisem že zdaj kolesa s seboj pritovorila, čeprav bolj deževno spet kaže, ma za kako urico bi pa vseeno lahko ujela lepega vremena. No, saj bo še prilike.
Posted 27 May 2021 - 11:00 AM
Bill Bullard
Posted 27 May 2021 - 11:21 AM
Službeno, ja, ma nimam niti nič sprintano, čeprav je nek obrazec, ja. Čisto nobene posebnosti, sem šla na Šempeter dol.
Posted 27 May 2021 - 10:03 PM
Posted 28 May 2021 - 07:56 AM

Pablo Picasso
Posted 28 May 2021 - 08:04 AM
Letalo. Je bila nekje podobna cena povratne karte, se mi zdi.
Se splača rinit tja, tudi če samo za 3 dni. <3
Bivali smo v BB Hotel na Via Asissi, je bilo ok, cca 10 min do podzemne ali pa 5 do busa (če ne še manj).
Posted 28 May 2021 - 08:28 AM
Furlanija-Julijska krajina je zelena, za vstop nazaj v SLO ni potreben PCT. Še vedno je pa za v ITA potrebno imeti neg. HAGT/PCR.
Hitri pa še vedno ali sploh nič ni potrebno? Aja, PCT si napisala, hjoj. Torej je povratek čisto prost?
Posted 28 May 2021 - 08:29 AM
Furlanija-Julijska krajina je zelena, za vstop nazaj v SLO ni potreben PCT. Še vedno je pa za v ITA potrebno imeti neg. HAGT/PCR.
https://www.avtokamp...edno-ni-sprejet
5 dni moras biti tam, drugace velja, kot da si iz rdece

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 28 May 2021 - 08:33 AM
Ma kaaaaj spet nekaj bluzijo??? F.U.C.K.!!!
Posted 28 May 2021 - 08:36 AM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 28 May 2021 - 08:43 AM
Posted 28 May 2021 - 08:46 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users