Anouk, meni je bil ok Princess Hotel. Sicer je bila naša ensuite družinska soba ful majhna za 5 ljudi, ampak glede na to, da smo hodili noter samo spat in se tuširat, je bilo ok za kratek obisk Londona. Velik plus je, da sta bili tako soba kot kopalnica čisti. Še moja mami, ki je ful občutljiva, ni imela pripomb.
Lokacija je fenomenalna, je cc. 2 minuti hoje do King's Crossa s podzemno,avtobusi in vlaki.
Ja, to to pomeni. Meni je bilo res super, bom verjetno šla naslednjič spet sem. Loacija je IDEALNA, pol minute od Kings Crossa, železnice, podzemne, avtobusne.. Vse je tam in ful dobre povezave! Soba je lepa in čista, KOVTRI SO!! (in ne tiste stare deke), sicer ni bila postelja glih višek udobnosti, ampak jaz ful nimam problemov s spanjem in mi je bilo čisto vseeno in čist normalno sem spala. V sobi je tudi umivalnik, zakamufliran v omari (sva ga čist ponesreč našli
), pa pladenj z vsemi potrebščinami za čaj/kavo, tudi grelnik mleka. Pa veliko ogledalo in fen. Wcji so bili čisti, nikoli zasedeni, meni ni niti enkrat kdorkoli trkal. V najinem nadstropju sem jaz sicer našla samo en WC (ločen, wc z umivalnikom) in 1 kopalnica (kot doma, res - tuš, wc, umivalnik, ogledalo, radiator za brisače..).
Prijazni, čisto, zajtrk je bil super
English breakfast dobiš (jajca, slanina, gobice, paradižnik, fižol), pa toaste in razne marmelade, kosmiče.. Doplačilo za zajtrk je 5Ł/noč na sobo, torej 2,5 na osebo.
Je pa v tej ulici OGROMNO hotelov, pravzaprav so čisto vse hiše ena zraven druge hotel pri hotelu. 
Evo tkole:

Sarah ja, ensuite ma svojo kopalnico. Pa wifi je zastonj v sobi!