Jump to content

Photo

London

• Please log in to reply
1135 replies to this topic

#741 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 08 October 2013 - 11:42 AM

Jaz toplo priporočam restavraciji Jamie Oliverja: Jamie's Italian Jaz sem jedla na dveh različnih lokacijah - Covent Garden in Stratford in obakrat so bile jedi odlične. Ambient mi je bil sicer bolj všeč v Stratfordu, ampak ta v Covent Gardnu je ok in je tudi bolj priročen. 

Še nekaj jedi, ki smo jih naročili: 

• 1

#742 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 08 October 2013 - 01:14 PM

Kakšne pa so cene?

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#743 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 08 October 2013 - 01:15 PM

KLIK

• 0

#744 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 08 October 2013 - 01:52 PM

Se mi ne zdijo visoke cene :) HVala, Kalypso, ob mojem naslednju obisku London bo na "must try" listi.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#745 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 08 October 2013 - 01:55 PM

:D Pa poročaj kako se ti bo zdelo. :wink: 

• 0

#746 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 11 October 2013 - 05:21 PM

Wildlife Photographer of the Year 2013 exhibition :woot: :woot:

1375143_10151631946501537_1568852940_n.j

• 1

#747 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25905 posts

Posted 20 October 2013 - 10:18 AM

Punce, mi lahko poveste, kje ste spale v Londonu (bolj v centru, ce je mogoce) in kako ste bile zadovoljne? Vem, da sem brala pred casom o pozitivnih izkusnjah z airbnb. Greva namrec z R. tja konec novembra za nekaj dni.

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#748 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 20 October 2013 - 11:52 AM

Anouk, meni je bil ok Princess Hotel. Sicer je bila naša ensuite družinska soba ful majhna za 5 ljudi, ampak glede na to, da smo hodili noter samo spat in se tuširat, je bilo ok za kratek obisk Londona. Velik plus je, da sta bili tako soba kot kopalnica čisti. Še moja mami, ki je ful občutljiva, ni imela pripomb. :D Lokacija je fenomenalna, je cc. 2 minuti hoje do King's Crossa s podzemno,avtobusi in vlaki. 

Ja, to to pomeni. Meni je bilo res super, bom verjetno šla naslednjič spet sem. Loacija je IDEALNA, pol minute od Kings Crossa, železnice, podzemne, avtobusne.. Vse je tam in ful dobre povezave! Soba je lepa in čista, KOVTRI SO!! (in ne tiste stare deke), sicer ni bila postelja glih višek udobnosti, ampak jaz ful nimam problemov s spanjem in mi je bilo čisto vseeno in čist normalno sem spala. V sobi je tudi umivalnik, zakamufliran v omari (sva ga čist ponesreč našli :lol: ), pa pladenj z vsemi potrebščinami za čaj/kavo, tudi grelnik mleka. Pa veliko ogledalo in fen. Wcji so bili čisti, nikoli zasedeni, meni ni niti enkrat kdorkoli trkal. V najinem nadstropju sem jaz sicer našla samo en WC (ločen, wc z umivalnikom) in 1 kopalnica (kot doma, res - tuš, wc, umivalnik, ogledalo, radiator za brisače..).

Prijazni, čisto, zajtrk je bil super :woot: English breakfast dobiš (jajca, slanina, gobice, paradižnik, fižol), pa toaste in razne marmelade, kosmiče.. Doplačilo za zajtrk je 5Ł/noč na sobo, torej 2,5 na osebo.

Je pa v tej ulici OGROMNO hotelov, pravzaprav so čisto vse hiše ena zraven druge hotel pri hotelu. :D

Evo tkole:
img3434.jpgimg3650.jpg
img3435.jpgimg3453.jpg

Sarah ja, ensuite ma svojo kopalnico. Pa wifi je zastonj v sobi! :woot:

• 0

#749 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 20 October 2013 - 01:57 PM

Tole je za londonski hostel 5 zvezdic. :D

Noces vedet, v kaksnih luknjah smo mi bili. Dizaster. Odsvetujem Clink, za druga dva bom pa pogledala.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#750 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85947 posts

Posted 20 October 2013 - 05:38 PM

Poglej še: http://www.travelstay.com/

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#751 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25905 posts

Posted 20 October 2013 - 07:10 PM

Hvala!

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#752 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 October 2013 - 09:27 AM

1383315_559723244100648_1341567280_n.jpg

James Vyn Photography

• 1
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#753 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19153 posts

Posted 23 October 2013 - 08:10 PM

Jaz tudi priporočam Princess hotel. Samo vzami brez zajtrka, ker ni nič veganskega. :)

• 0

#754 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25905 posts

Posted 23 October 2013 - 08:16 PM

Hvala tudi tebi :) Bova jutri pogledala vse opcije in potem eno izglasovala :) Za London me pa sploh ni strah, da bi bila lacna, imam ze seznam lokalov za obiskat napol spisan (AP se verjetno ze kriza, ker se ji znano slisi sistem ... :D). 

• 0

#755 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 23 October 2013 - 09:33 PM

Ja, glede zajtrka se strinjam s Barbarino. 

• 0

#756 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85947 posts

Posted 04 November 2013 - 11:27 PM

London at Dusk

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#757 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 09 November 2013 - 01:15 PM

Eno vprasanje za poznavalke, odlocam se med dvema namestitvama, ena je pri Ealing broadway (3. cona, ampak rdeca, centralna linija), druga pri Tufnell park (2. cona, crna linija). Kaj bolj priporocate zaradi samega okolja in povezav?
  • 0

#758 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 10 November 2013 - 01:04 AM

Tufnell park je dokaj varen stanovanjski predel - luškane angleške vrstne hiše. Meni je bil ta del všeč in bi živela tam. Northen line (črna) te pripelje do Eustona in Kings Crossa, kjer imaš vse ostale linije. Mogoce je malo zoprno, ker moraš bit pozoren, da vzameš pravo linijo, ker se na severu Northen line razcepi,ampak vozi podzemna tako pogosto, da ni panike. Te pa tudi busi v doglednem času pripeljejo v Bloomsbury - izven rush hours so ful hitrejši. Do Ealing Brodwaya pa mi ni uspelo prit, tako da ne poznam tega dela Londona.
  • 0

#759 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 10 November 2013 - 11:46 AM

Super, ful ti hvala! Mi je tudi Jina pomagala z nasveti. Sem ravnokar bookirala tistega v Tufnell Parku, upa, da bo kul. :)
  • 0

#760 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 13 November 2013 - 03:11 PM

Uspelo mi je prebrat celo temo in si izpisat tono nasvetov. :D

Punce, kako je pa z outleti v Londonu, jih je kaj?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users