Najbolj lustkan avatar je..
Posted 06 August 2006 - 09:52 PM

Posted 06 August 2006 - 11:28 PM

bolj tezko, ker sta geja.

Anya, trudjo se kaj nej recm 8)
Kalypso, Pipi je vedno gor, ker je pac bolj obdarjen, in jima tko sede.
Parvinder, komu ze?

Posted 07 August 2006 - 09:56 AM

Posted 07 August 2006 - 10:09 AM

Posted 08 August 2006 - 12:52 PM

Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 08 August 2006 - 03:00 PM

Aja, ah bom že koga dobila! Spletni policiji za prepoved prikazovanja prašičjega seksa na internetu

Posted 08 August 2006 - 03:08 PM

Pablo Picasso
Posted 09 August 2006 - 02:11 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 August 2006 - 02:14 PM

uf očitno sm jst tista žlehtnoba

res nisem vedela, da ga maš ti...sem ga pa takoj zamenjala ko so me zamenjali z teboj

Posted 09 August 2006 - 02:19 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 09 August 2006 - 02:40 PM

Pablo Picasso
Posted 09 August 2006 - 02:48 PM

Posted 09 August 2006 - 02:55 PM

Pablo Picasso
Posted 09 August 2006 - 03:10 PM
heh, joke. Speeeaaking of najbol luškan avtar( v zadnjih nekaj postih se je RES intenzivno razpravljalo o tem

S pobom sma se zmenla da si grema tole na majči natisnit. En bo mel amidaš lupčka, drug pa ja, z veseljem

Posted 09 August 2006 - 06:54 PM

Pablo Picasso
Posted 09 August 2006 - 07:37 PM

res nisem vedela, da ga maš ti...sem ga pa takoj zamenjala ko so me zamenjali z teboj

Ti si pa men spizdila avatar!!! !"$("=_&/%!$#?&!$#&!$#&(! STRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN! TAKOOOOOJ!

Diham, diham ...
Kok časa sem se mučla,da sm iz skenirane strani dobila tak avatr... ma mrš

Sm ga hotla jesen zamenat, da bi mela isto kle in na kozmotu ...jaoooo
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 09 August 2006 - 07:51 PM

Pablo Picasso
Posted 09 August 2006 - 08:42 PM

Ti si pa men spizdila avatar!!! !\"$(\"=_&/%!$#?&!$#&!$#&(! STRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN! TAKOOOOOJ!

Diham, diham ...

Kar lepo počaki, kakor se punce hitro naveličajo avatarjev, je čisto mogoče, da ga boš do jeseni že lahko uporabila

Pa predvsem brez panike, je rekel Švejk!

Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 09 August 2006 - 08:47 PM
Kar lepo počaki, kakor se punce hitro naveličajo avatarjev, je čisto mogoče, da ga boš do jeseni že lahko uporabila

Pa predvsem brez panike, je rekel Švejk!

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 09 August 2006 - 09:49 PM

Diham, diham ...

joj oprosti nisem vedela, da je samo zate rezerviran! Sej bi se lohka tut mal lepš izrazla

Ni treba človeka takoj nadirat pa kaj jst vem kaj še...tut lepo se lohka pove, da pač ne želiš, da bi jst uporabljala ta avatar nooo

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users