Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike
Posted 08 September 2008 - 06:32 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 08 September 2008 - 08:21 PM
kako je pa s ponudbo za vegije pa ne vem, ker sem mesojeda.
Posted 08 September 2008 - 08:23 PM
-supergirl-,
kaj je preverjeno dobro, kaj priporočaš?
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 08 September 2008 - 08:27 PM
v spominu imam, da je bila hrana dobra. bolj slovenska. kakšen zrezek (steak) se splača jest (ne pričakuj argentinske). drugače je pa najbolj preverit kaj imajo kot dnevno ponudbo oz. kaj priporočajo.
ne me za besedo držat, da je ful enkratno, ampak ni slabo. vrt je pa res šarmanten (čeprav je vrtno pohištvo še vedno iz starih časov --> vsaj lani je bilo).
Posted 08 September 2008 - 08:38 PM
Aha aha. Hvala.
Ker sem se zdaj spomnila Argentinske - ima tudi zelo okusno in relativno poceni dnevno ponubo kosil.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 12 September 2008 - 12:04 PM
Posted 14 September 2008 - 02:57 PM
Penas, Da Buda.
Posted 14 September 2008 - 03:10 PM
Postrežba v redu,sanitarije tudi,hrana nič posebnega,ambient mi je bil pa tud brez posebnosti.
3/5.
Posted 14 September 2008 - 09:04 PM
Posted 16 September 2008 - 02:28 PM
Postrežba ok, čisto na nivoju, sem po tolkih negativnih kritikah pričakovala precej slabšo. Žena vljudna, srednje prijazna, postrežba hitra, hrana je bila tudi skoraj takoj prinešena na mizo.
Najprej sva s kolegico dobili juho in solato, ko sva pojedli je trajalo par minut da je prispela še glavna jed. Sicer sem bila malo nezadovoljna s porcijo, saj je delovala precej skromno, končalo se je pa tako, da vsega niti pojest nisem mogla. Morda je trik v začimbah, saj sem jedla indijsko kosilo (torej kurkuma, curry), ali pa preprosto to, da imam spet obdobje ko me matra želodec.
vuelvo a vos,
Posted 18 September 2008 - 06:19 PM

Posted 18 September 2008 - 06:51 PM
Sama še nisem, a sem slišala že ogromno pohval, tako da slejkoprej bom.
Posted 18 September 2008 - 06:55 PM
Nori frigani kalamari, dobra zelenjava, fina paradajzova juha z repki škampov itd.
Nama je ful všeč!

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 18 September 2008 - 07:14 PM
Čista desetka!

Ambient je ful lep, izredno prijazno osebje (v Kavalu so kdaj mal zoprni), hitra postrežba in seveda odlična hrana. Škoda, da mi niso pustili še sladice.

Cene pač takšne kakršne so, nekaj vmes, vsekakor cenejše od Asa.
Posted 18 October 2008 - 02:40 PM
Kosilo na bon v piceriji Fokulus: za ljudi brez zahtev.
Ne bom označila, da so vsi kelnarji tam, hm, neumni, lahko pa vsaj za enega rečem, da je. Na strežbo sem čakala ravno toliko časa, da sem se skoraj premislila, pica naj bi bila mala, s tuno in polnozrnatim testom. Glede na priprave in dlančniku, ki ga je uporabil, bi pomislila, da že magisterij piše, prinesel je veliko, z navadnim testom. Ok. Se mi res ni dalo komplicirat. Po končanem obedu (pica totalno brez okusa) mu med čakanjem 3x namignem za račun. In potem še 2x povem, da bi rada račun. Prinese mi jabolko. Halo, a ti zgledam kot branjevka mogoče. Zakjluček: nekaj časa me ne vidijo.
Posted 18 October 2008 - 02:53 PM
S kolegico sva pred kakim mescem šli jest na bone v Vegedroma. Postrežba je bila hitra, kelnarca je bila vljudna, ustrežljiva (mi je lepo razložila glede ene pijače kaj to je in po čem naj bi imela okus), lih nasmejana ni bila, a tega tudi ne zahtevam. Uglavnem, pričakovala sem celo katastrofo od zaposlenih, glede na forumska pričevanja.
Hrana nama je bila postrežena zelo hitro, hitreje kot v katerikoli drugi restavraciji, morda je delno treba zasluge pripisati dejstvu, da sva prišli sorazmerno zgodaj (okoli enih), pa v obdobju, ko večine študentov še ni v LJ.
Hrana je bila topla/vroča, zelo okusna, skratka res nekaj novega. Sem pa izbrala pravi indijski obrok, ki na srečo ni bila le neka "obična jed" s priokusom neke eksotične začimbe, ampak prava "eksplozija okusov". Porcije sicer na oko ni delovala bogve kaj in sem bila nad njeno velikostjo razočarana. Izkazalo pa se je, da je orenk nasitna. Morda zaradi začimb, ki dajejo občutek pikantnosti, a jedi sem se res dodobra najedla. Za kakega krepkega desca bi pa to bilo seveda premalo (kje pa ni no

Ambient ni nič posebnega, en večji jedilni prostor, a je bilo vsaj čisto, pa revije imajo dobre.
Se bom definitivno še vrnila, hrana je res dobra.
vuelvo a vos,
Posted 18 October 2008 - 03:02 PM
Kosilo na bon v piceriji Fokulus: za ljudi brez zahtev.
Ne bi mogla boljše napisati.
Posted 18 October 2008 - 06:20 PM
Pred tremi leti so imeli fantastično hrano, hitro postreženo in solidno porcijo.
Smo bili pa včeraj spet tam in smo čakali na bedno solato več kot pol ure, okusna je sicer nekak bila. Sošolka je naročila palačinke, ji kelnar prinese a čez 10 sekund pride drug kelnar pa jih odnese. Sej pol je prnesu nazaj še z dodatkom ki ga je naročila, samo to naj spredenajo prej ne pa ko je že enkrat postreženo. da ne omenjam kako zelo so podražili. Tako da js ne priporočam najbl.
moja ocena: 3/10
Posted 18 October 2008 - 06:34 PM
Ko sem še živela blizu Vegedroma, sem bila tam cca 2x na teden. Verjamem, da je človek navdušen ob prvem, drugem, tretjem obisku, ampak sčasoma spozna, da ima vsa hrana isti okus, isti vonj - na koncu se ti upira tam obedovati že isti trenutek, ko stopiš skozi vrata. Osebje je bilo vedno hladno, nenasmejano. Kakorkoli, je čisto fajn, ni pa presežek. Juhe so imeli vedno dobre

Posted 18 October 2008 - 06:47 PM
To je meni precej taka čudaška ocena.

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users