L'occitane
Posted 23 January 2007 - 08:02 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 24 January 2007 - 08:41 AM
Špela, tale balzam sem včeraj videla v CP. Cene pa nisem pogledala.
hvala lepa za info! danes pred službo grem pošpegat v mestni L'Occitane.

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 24 January 2007 - 09:28 AM
drugače pa imajo akcijo best sellerjev in sicer če kupiš kremo za roke in stopala v manjši pakungi, ne tisti potovalni, zdaj imajo eno sredinsko, dobiš zastojn kremo za telo s karitejevim maslom....za premislit....
Posted 24 January 2007 - 07:53 PM
imajo akcijo best sellerjev in sicer če kupiš kremo za roke in stopala v manjši pakungi, ne tisti potovalni, zdaj imajo eno sredinsko, dobiš zastojn kremo za telo s karitejevim maslom....za premislit....
brez veze, to je sam zato, da bi kupovali nekaj, česar ne potrebujemo.

sem pa dans vidla na e-bayu, da folk prodaja testerje ....

Posted 24 January 2007 - 07:55 PM
sem pa dans vidla na e-bayu, da folk prodaja testerje ....

haha...adijo pamet - to je skor tko kt prodajanje vabil za gmail (na bolhi jih je en prodaju)

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 24 January 2007 - 07:56 PM
Eni bi še lastni drek prodali, če bi lahko.
Meni se zdi, da utegne tale krema biti čist preveč mastna...
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 25 January 2007 - 10:40 AM
vas ze kar nekaj casa prebiram...vas je tko zanimivo brat...

no, kaj sem hotela povedat...sva sla z mojim malckom pred 2 dnevoma v l'occitane v cityja (ponavadi hodim v staro)...seveda s tistim filingom, da zihr ne bom nobenga testercka dobila...in sem se kr fajn zmotila...nakupila sem samo en tak parfumcek v stiku za BORIH 6 eur in dobila kar 3 TESTERJE (neko mleko za telo s karitejevim maslom, ki je, mimogrede, res odlicno...in ga naslednjic kupim) hehe...od tistega blondinca...sploh nisem mogla verjet...
aja pa to sem pozabila oment, da imam ze kar konkreten trebuscek...najbrz tale bjondi ni hotel, da kaksne strije dobim
no, tako da tiste, ki redkokdaj oz.nikol testerjev ne dobite...nasvet za vas...kr en poustercek si tko lepo namontirajte pa uspeh ne bi smel izostati

Posted 25 January 2007 - 11:04 AM
a pričakuješ naraščaj? če je tako srečno, srečno, srečno!!!!

pa kupi si karitejevo maslo 100% proti strijam, moji kolegici je ful pomagal...
Posted 25 January 2007 - 11:25 AM
1x karitejeva za stopala
1x karitejeva za roke
4x oljčna krema za obraz
1x oljčna maska za obraz
1x medeni gel za tuširanje (je iskala kaj bi mi še dala, pa sem ji predlagala, da naj mi da kar tole, ker ga obožujem).
Bla je pa to gospodična s črnimi dolgimi lasmi, med postrežbo zelo prjazna, ful ne preveč vsiljiva...
Posted 25 January 2007 - 01:25 PM

Posted 25 January 2007 - 01:29 PM
pa popravek... Anja Orange

Posted 26 January 2007 - 07:59 AM
neko mleko za telo s karitejevim maslom, ki je, mimogrede, res odlicno...in ga naslednjic kupim
pozdravljena!

predvidevam, da si dobila bogato kremo za telo s karitejem, ker mislim, da za losjon s karitejem ni testerjev. če si dobila to kremo, potem si preberi, kaj je ena punca zgoraj napisala o akciji v zvezi s to kremo. jaz premišljujem, da bi kupila kremo za roke in stopala v 75 ml različici in si pridobila to kremo za telo. samo sem že včeraj v trgovini rekla, da me ni do začetka februarja, ker sem brez denarja.

btw, balzam za oči od kariteja stane natanko 25, 54 €. (mogoče se mi bo dalo celo oceno napisat, bomo vidli ... ) dobila pa sem 2 testerja za mandljevo mleko za telo in enega za hitro oljčno masko.
Posted 27 January 2007 - 10:24 AM
trebušček?
a pričakuješ naraščaj? če je tako srečno, srečno, srečno!!!!

pa kupi si karitejevo maslo 100% proti strijam, moji kolegici je ful pomagal...
hvala Kartika

Spela, res je...dobila sem ultra rich creme s 25% karitejevim maslom...aha bom pogledala za tole akcijo...
Posted 29 January 2007 - 04:59 PM
Kaj se kaj takega dobi pri nas?

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 29 January 2007 - 05:10 PM
men kolekcija ni preveč všeč, najboljši so mi piling in gel proti zastajanju vode.
comalies še enkrat srrrreeeeeččččnnnnoooo!!!!!!! drugače sem nora na otročičke in nosečnice so mi ful lepe!!!

Posted 29 January 2007 - 05:14 PM
Grozdje se mi zdi (lahko pa da sem cist mem falila zdele

I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.
Posted 29 January 2007 - 06:15 PM
Posted 29 January 2007 - 07:24 PM
Kaj pa tole - je katera že sprobala? --> Mom & Baby Balm Duo
Ker sestavine se mi zdijo fantastične:
COCOS NUCIFERIA (COCONUT OIL), BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), VITIS VINEFERA (GRAPE) SEED OIL, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL FLOUR, HELIANTHUS ANNUSS (SUNFLOWER) SEED OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER) EXTRACT, TOCOPHEROL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users