Jump to content

Photo

L'occitane

• Please log in to reply
1766 replies to this topic

#741 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 23 January 2007 - 08:02 PM

danes sem špegala po tujih straneh in se mi je oko ustavilo na Utra Rich Eye Balm. sigurno si ga omislim, samo počakat bo treba, da ga dobijo v naših trgovinah.
IPB Image
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#742 tiha

tiha

sramežljivec

• Člani
  • 4 posts

Posted 24 January 2007 - 08:00 AM

QUOTE(Špela @ 23. 1. 2007 - 20:02) View Post

danes sem špegala po tujih straneh in se mi je oko ustavilo na Utra Rich Eye Balm. sigurno si ga omislim, samo počakat bo treba, da ga dobijo v naših trgovinah.
IPB Image

Špela, tale balzam sem včeraj videla v CP. Cene pa nisem pogledala.
  • 0

#743 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 24 January 2007 - 08:41 AM

QUOTE(tiha @ 24. 1. 2007 - 8:00) View Post

Špela, tale balzam sem včeraj videla v CP. Cene pa nisem pogledala.

hvala lepa za info! danes pred službo grem pošpegat v mestni L'Occitane. smile.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#744 kartika

kartika

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 252 posts

Posted 24 January 2007 - 09:28 AM

Ga že imajo, ampak meni ne gleda ne vem kaj...če ga boš poskusila, povej svoje mnenje....
drugače pa imajo akcijo best sellerjev in sicer če kupiš kremo za roke in stopala v manjši pakungi, ne tisti potovalni, zdaj imajo eno sredinsko, dobiš zastojn kremo za telo s karitejevim maslom....za premislit....
  • 0

#745 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 24 January 2007 - 10:03 AM

QUOTE(MateYa @ 23. 1. 2007 - 19:50) View Post

Sivkin Mat Fluid/Losjon - drag pa je ko žafran. Piškavih 30 mL stane kar 19, 07 € evil.gif

Mnja... sam jst se redno mažem z njim pa ga nisem porabila polovico (od septembra) ... 2-3x stisnem pa mam za cel obraz.

• 0

#746 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 24 January 2007 - 07:53 PM

QUOTE(kartika @ 24. 1. 2007 - 9:28) View Post

imajo akcijo best sellerjev in sicer če kupiš kremo za roke in stopala v manjši pakungi, ne tisti potovalni, zdaj imajo eno sredinsko, dobiš zastojn kremo za telo s karitejevim maslom....za premislit....

brez veze, to je sam zato, da bi kupovali nekaj, česar ne potrebujemo. wink.gif nisem še šla nič gledat, ni blo cajta, pa itak morm na plačo počakat, ker sem, jasno, v limitu. smile.gif

sem pa dans vidla na e-bayu, da folk prodaja testerje .... ermm.gif rolleyes.gif

• 0

#747 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 24 January 2007 - 07:55 PM

QUOTE(Špela @ 24. 1. 2007 - 19:53) View Post

sem pa dans vidla na e-bayu, da folk prodaja testerje .... ermm.gif rolleyes.gif

haha...adijo pamet - to je skor tko kt prodajanje vabil za gmail (na bolhi jih je en prodaju) laugh.gif svašta se folk spomn ej
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#748 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 24 January 2007 - 07:56 PM

Eni bi še lastni drek prodali, če bi lahko.

Meni se zdi, da utegne tale krema biti čist preveč mastna...

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#749 comalies

comalies

sramežljivec

• Člani
  • 7 posts

Posted 25 January 2007 - 10:40 AM

Cau punce,

vas ze kar nekaj casa prebiram...vas je tko zanimivo brat... smile.gif

no, kaj sem hotela povedat...sva sla z mojim malckom pred 2 dnevoma v l'occitane v cityja (ponavadi hodim v staro)...seveda s tistim filingom, da zihr ne bom nobenga testercka dobila...in sem se kr fajn zmotila...nakupila sem samo en tak parfumcek v stiku za BORIH 6 eur in dobila kar 3 TESTERJE (neko mleko za telo s karitejevim maslom, ki je, mimogrede, res odlicno...in ga naslednjic kupim) hehe...od tistega blondinca...sploh nisem mogla verjet...

aja pa to sem pozabila oment, da imam ze kar konkreten trebuscek...najbrz tale bjondi ni hotel, da kaksne strije dobim

no, tako da tiste, ki redkokdaj oz.nikol testerjev ne dobite...nasvet za vas...kr en poustercek si tko lepo namontirajte pa uspeh ne bi smel izostati wink.gif

• 0

#750 kartika

kartika

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 252 posts

Posted 25 January 2007 - 11:04 AM

trebušček?
a pričakuješ naraščaj? če je tako srečno, srečno, srečno!!!! smile.gif smile.gif smile.gif
pa kupi si karitejevo maslo 100% proti strijam, moji kolegici je ful pomagal...
  • 0

#751 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 25 January 2007 - 11:25 AM

Jaz sem zadnjič nakupila en parfumček, svečo in masko/peeling pa sem zraven dobila testerje:
1x karitejeva za stopala
1x karitejeva za roke
4x oljčna krema za obraz
1x oljčna maska za obraz
1x medeni gel za tuširanje (je iskala kaj bi mi še dala, pa sem ji predlagala, da naj mi da kar tole, ker ga obožujem).

Bla je pa to gospodična s črnimi dolgimi lasmi, med postrežbo zelo prjazna, ful ne preveč vsiljiva...

• 0

#752 kartika

kartika

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 252 posts

Posted 25 January 2007 - 01:25 PM

Anna orange tongue.gif , v kateri trgovini si pa bila?
  • 0

#753 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 25 January 2007 - 01:29 PM

City park

pa popravek... Anja Orange ;)
  • 0

#754 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 26 January 2007 - 07:59 AM

QUOTE(comalies @ 25. 1. 2007 - 10:40) View Post

neko mleko za telo s karitejevim maslom, ki je, mimogrede, res odlicno...in ga naslednjic kupim

pozdravljena! sorcerer.gif

predvidevam, da si dobila bogato kremo za telo s karitejem, ker mislim, da za losjon s karitejem ni testerjev. če si dobila to kremo, potem si preberi, kaj je ena punca zgoraj napisala o akciji v zvezi s to kremo. jaz premišljujem, da bi kupila kremo za roke in stopala v 75 ml različici in si pridobila to kremo za telo. samo sem že včeraj v trgovini rekla, da me ni do začetka februarja, ker sem brez denarja. smile.gif

btw, balzam za oči od kariteja stane natanko 25, 54 €. (mogoče se mi bo dalo celo oceno napisat, bomo vidli ... ) dobila pa sem 2 testerja za mandljevo mleko za telo in enega za hitro oljčno masko.

• 0

#755 comalies

comalies

sramežljivec

• Člani
  • 7 posts

Posted 27 January 2007 - 10:24 AM

QUOTE(kartika @ 25. 1. 2007 - 11:04) View Post

trebušček?
a pričakuješ naraščaj? če je tako srečno, srečno, srečno!!!! smile.gif smile.gif smile.gif
pa kupi si karitejevo maslo 100% proti strijam, moji kolegici je ful pomagal...

hvala Kartika smile.gif ...ja, se enga pricakujemo hehe...ja sej si moram kupit to 100% karit.maslo...sem v prejsnji nosecnosti uporabljala Vichyjevo kremo proti strijam in je nisem niti ene pridelala...no pa najbrz imam tud precej elasticno kozo...

Spela, res je...dobila sem ultra rich creme s 25% karitejevim maslom...aha bom pogledala za tole akcijo...

• 0

#756 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17614 posts

Posted 29 January 2007 - 04:59 PM

Kaj se kaj takega dobi pri nas?

IPB Image

IPB Image

IPB Image

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#757 kartika

kartika

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 252 posts

Posted 29 January 2007 - 05:10 PM

Tale kolekcija z grozdjem je trenutno zmanjkala v vseh trgovinah, dobijo pa jo kmalu, tako so mi povedale punce.
men kolekcija ni preveč všeč, najboljši so mi piling in gel proti zastajanju vode.

comalies še enkrat srrrreeeeeččččnnnnoooo!!!!!!! drugače sem nora na otročičke in nosečnice so mi ful lepe!!! iluvff.gif
  • 0

#758 Neyka

Neyka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 29 January 2007 - 05:14 PM

Decembra sem vidla to v CityParku ja!

Grozdje se mi zdi (lahko pa da sem cist mem falila zdele laugh.gif)

• 0
Hey girls I lost myself! Anyone found me?
I have gone to look for myself... If I should return before I get back, Please keep me here.

#759 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts

Posted 29 January 2007 - 06:15 PM

tako sem se veselila grozdne kolekcije, pa mi strašansko smrdi in vse je lepljivo in meni osebno skratka neprijetno. ostajam pri preizkušenih stvareh.
  • 0

#760 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17614 posts

Posted 29 January 2007 - 07:24 PM

Kaj pa tole - je katera že sprobala? --> Mom & Baby Balm Duo

Ker sestavine se mi zdijo fantastične:

COCOS NUCIFERIA (COCONUT OIL), BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), VITIS VINEFERA (GRAPE) SEED OIL, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, AVENA SATIVA (OAT) KERNEL FLOUR, HELIANTHUS ANNUSS (SUNFLOWER) SEED OIL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER) EXTRACT, TOCOPHEROL, ROSMARINUS OFFICINALIS (ROSEMARY) LEAF EXTRACT, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT

IPB Image
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users