Jump to content

Photo

hujšaj z mano:)

• Please log in to reply
2378 replies to this topic

#741 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 24 March 2009 - 06:50 PM

čas hujšanja: 6 dni
rezultat: -1,5 kg
trenutna teža: še vedno prevelika biggrin.gif
  • 0

#742 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 24 March 2009 - 06:53 PM

QUOTE(vrana @ 23. 3. 2009 - 9:48) View Post

A to imaš doma ali kje uporabljaš?

Jap, doma imam. smile.gif
  • 0

#743 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 May 2009 - 03:32 PM

Torej...Zdej pa zares: katera zainteresirana za skupinsko hujšanje tongue.gif ?
  • 0

#744 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 29 May 2009 - 03:33 PM

Sej bi rekla da jst, ampak pr men vedno ostane samo pri besedah cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#745 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 May 2009 - 03:36 PM

Nincha, zberi vso svojo voljo pa trmo, verjemi, da bo ratal. Dvomim, da maš tok malo obojega, no. wink.gif
  • 0

#746 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 29 May 2009 - 03:44 PM

Em ne sej jst skos sanjam da bi mal učvrstila, dobila kondicijo, začela jest zdravo itd. In potem grem enkrat tečt in umiram zravn in umes razmišljam kako mi je useen za postavo in da je kul kakršna koli že bo in da sam nej bo že konc tega mučenja laugh.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#747 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 May 2009 - 03:46 PM

Pa sej bi vsak na začetku najraj odnehal, verjemi. Vsa fora je v tem, da se prisiliš. Filing na koncu je pa božanski. Da ne omenjam rezultatov, ki pridejo skupaj s tem.
  • 0

#748 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18605 posts

Posted 29 May 2009 - 03:52 PM

To je res. Pa sej enkrat sem že začela tečt, kakšen teden sem, pa potem en dan je blo slabo vreme, en dan sem bla cel dan pri fantu, potem je bil petek, potem sem mela glih oprane lase.. Pol sm pa nehala izgovore iskat laugh.gif Pa sej sm bla vedno po tem k sm domov pršla fuul ponosna sama nase, čeprou sm tekla sam nevem 10 minut, bla sm pa čiist rdeča pa cela prešvicana k da bi najmnj maraton odlaufala. Lani so mi tut kupl orbitrek, k sm ga potem ene 14 dni vsakodnevno uporabljala (damn, sm bla pridna), potem sem šla pa na morje in k sm pršla nazaj mi je služu sam še kot stojalo za cunje. Zato sm ga pozim prodala laugh.gif Pa delala sm tut vaje za rit pa noge itd, sam k sm butasta pa zdržim en tedn pol pa enkrat res kej pride umes nevem da dežuje alpakej da nemorm tečt in pol kr obupam pa vem da nebi smela ampak mi je res tok težko in niti une sanjske postavice me ne morjo premamt laugh.gif Pa na aerobiko sm tut hodila 3x tedensko pa sem potem obupala nekje februarja. Brezveze. AMPAK BI MOGLAAAAAAA mad.gif U noge pa rit se res opazno redim ermm.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#749 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 May 2009 - 03:57 PM

Ja, najteže je spet naprej tkole če maš par dni premora, to je tut men iz izkušenj jasno. laugh.gif

Škoda, da si orbitrek prodala, ker je zelo fajn zadeva, pa še ni odvisna od vremena, kot npr. tek.

Zakaj pa ne bi spet z aerobiko začela?
  • 0

#750 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17296 posts

Posted 29 May 2009 - 04:04 PM

Jaz se ti pridružujem, Sinnaia! Grem danes na en hrib (sem bla tudi že včeraj). 20 minutk intenzivne hoje v hrib. Sem si pa ravno danes zlovdala neke filmčke s pilatesom in mislim jutri probati. Mene predvsem zajebava prehrana. Pa ne da jem nezdravo, samo neredno in ob čudnih urah ermm.gif
Sicer je pa moj največji problem celulit na nogah, ki NE BI BIL PROBLEM, če ne bi bil viden + zadnje čase ga prav začutim. Se pravi ni več na začetni stopnji, ampak ratuje boleč na dotik cry.gif
Imam trenutno 54 kil pri 167 cm. Vem, da to nič ne pove. Mogoče se sliši malo, ampak so to bolj nekvalitetne kile. Se bom raje zmerila. Mi je vseeno, tudi če imam 60 kg, samo da je vse bolj napeto smile.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#751 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 May 2009 - 04:11 PM

Kako točno pa potem poteka tvoje prehranjevanje?
  • 0

#752 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 29 May 2009 - 04:12 PM

Js sm tut za skupinsko hujšanje biggrin.gif

• 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#753 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17296 posts

Posted 29 May 2009 - 04:27 PM

Ponavadi prvič jem ob 14ih, prej pa na tešče spijem eno kavo. Strup za želodec in prebavo. Nazadnje ponavadi jem ob devetih zvečer. Saj s tem ne bi bilo nič narobe, če ne bi jedla kakšne totalne bedarije. Nutella pa to sranje evil.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#754 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 May 2009 - 04:29 PM

Probi Nutello in to sranje wink.gif jest prej, magar za kosilo al neki, al pa ko prideš domov. A mislš, da bi šlo?

Aja, pa da ne bo to izpadlo, kot da ti pamet solim al pa kej. Ker ti je ne. oops.gif
Sam probam predlagat kakšno omilitev problema. wink.gif
  • 0

#755 vrana

vrana

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2547 posts

Posted 29 May 2009 - 04:36 PM

Sinnaia, a nisi ti vplačala nek tretma za hujšanje? Kako je bilo pol s tistim? Kaj učinka? smile.gif
  • 0

#756 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 May 2009 - 04:38 PM

Ja, sem. Imam še 5 obiskov. Morm rečt, da po kilaži sem zgubila bolj malo (za kar menim, da je precej odgovorna tudi moja nikakva prebava), vendar sem izgubila kar nekaj cm in se mi je telo fajn oblikovalo. V splošnem sem zadovoljna. smile.gif
  • 0

#757 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17296 posts

Posted 29 May 2009 - 04:45 PM

Točno vem kaj pa kdaj bi mogla papcat. Sem prebrala ogromno tega in sem ultra teoretik. Nutelle v bistvu sploh ne maram pretirano, ampak jo jem, ker se mi zvečer ne da delat solate laugh.gif Torej vse izvira iz lenobe, pri hujšanje je pa približno 60% uspeha ravno v prehrani. Brez tega ni nič. Se bo treba vzet v roke mad.gif

Čestitam za izgubljene cm! V tem je ves štos. Ne v kilah, ampak v skladnosti postave in da se počutiš fajn, ko se pogledaš v ogledalu.
  • 0

Tumblr

#758 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 29 May 2009 - 04:54 PM

QUOTE(Sinnaia @ 29. 5. 2009 - 16:32) View Post

Torej...Zdej pa zares: katera zainteresirana za skupinsko hujšanje tongue.gif ?

Jst!
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#759 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 30 May 2009 - 10:05 AM

Jaz se tudi javljam. Jaz pa moram reči, da se prehranjujem zdravo. Ampak se moram še malo bolj z glavo - večkrat moram jesti in ne dopustiti, da mi pade cuker. Ker ko mi pade, se začnem tresti in potem pojem precej več, kot bi sicer, normalno. S sladkarijami sem prekinila, jem ogromno zelenjave in po 2 kosa sadja na dan. jem samo polnozrnate zadeve. Gibam se pa v zadnjem času (pre)malo (saj hodim na telovadbo, ampak je to premalo), pa še crknjena sem, ker v službi garam, poleg tega pa doma prenavljava kopalnico. Gibat se bo treba več.
Pol pa pričakujem rezultate.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#760 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26107 posts

Posted 30 May 2009 - 10:29 AM

count me in!

Začela sem s tem, da bom obroke dajala na desertni krožnik (torej bom manj pojedla). Gibljem pa se že 100% več, kot sem se. Pa tudi, če bi se malo več, mi ne bi škodovalo biggrin.gif

a ma slučajno katera knjigo o prehranjevanju glede na krvno skupino?
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users